Horoscop Minerva: Soarele in trecere prin Casa a 5-a, bătăi de cap pentru multe zodii

Horoscop Minerva august 2016: Va fi o saptamana extrem de interesanta pentru Varsatori, care vor cadea prada inselatoriei. Vezi ce se intampla cu toate zodiile, pe scurt.

12 aug. 2016, 17:07
Horoscop Minerva: Soarele in trecere prin Casa a 5-a, bătăi de cap pentru multe zodii

HOROSCOP MINERVAPENTRU TOATE ZODIILE:

Berbec – totul a merge ca pe roate daca nu ar fi prea activ Careul in T, intre Saturn – conjunctia Nodul Sud – Neptun si conjunctia Nodul Nord Mercur care le poate strica jucariile Berbecilor, in special relational.

Iata macar un motiv pentru care le sugerez sa fie foarte atenti la ceea ce spun sau cu cine se iau la harta ca ar putea face una nefacuta.

Tot ceea ce a fost frumos si de inteles intre frati, odata cu dispaitia unui parinte si cu aparitia unei mosteniri transforma fratia in dusmanie si se incing dispute neasteptate si pentru un petic de pamant sau pe niste bunuri perisabile care nu stiu cat sunt de utile cat au mai de graba valoare sentimentala. Putem sa ne gandim si ca unele femei Bebrbec care asteapta un copil pot avea probleme cu sarcina. Zile destul de incarcate 9, 10, 11, 13 august.

Si Soarele in trecere prin Casa a 5-a si pare sa le dea batai de cap unor nativi Berbec, deoarece ameninta stabilitatea investitiilor si a afacerilor, neatenti cum sunt – Soarele face un patrat subtil cu Luna Neagra, sa nu cumva sa incurce lucrurile, cu urmari sunt greu de prevazut, si sa plateasca cat nu face. Atentie la zilele de 11 – 12 august!

Chiar daca axa banilor nu este atacata ramane in discutie disputa patrimoniala si, din toata povestea, avantajati vor fi cei Berbecii tineri. De asemenea, este posibil ca unii Berbeci sa gaseasca de lucru in alta parte decat in orasul natal si cu catel, cu purcel se vad nevoiti sa plece.

Chiar daca vor fi cheltuieli la inceput, isi vor scoate parleala apoi, caci se intrevad castiguri frumusele, asa peste vreo cateva saptamani, pana in toamna tarziu. La capitolul sanatate, le sugerez sa fie atenti, la factorul termic, iar acei Berbeci care stiu ca au probleme cu tensiunea, atentie la atacurile cerebrale.

Horoscop Minerva Taur: Afla care ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

Taur – doua aspecte se intrevad ca marcand traseul Taurilor saptamana aceasta. Acelasi Careu in T de care vorbeam la vecinii lor Berbeci, doar ca focarul acestuia este pe axa parteneriatelor dar vizeaza si cercul de prieteni si familia – partenerul sau partenera par sa dispara de langa ei, fie prin divort, fie prin iesirea din asociere si ei se vad nevoiti sa se reformuleze din punct de vedere material.

Al doilea aspect este dat de tensiunea dintre Pluto si Uranus, ca si cum ar pierde o mostenire sau niste bani care trebuia sa le intre in buzunare se volatilizeaza, dar nu pentru ca nu i-ar primi, ci pentru ca ar putea fi furati sau i-ar pierde, la propriu, cazandu-le din buzunar, ii scot din cont in ideea ca vor cumpara ceva dar cand vor ajunge sa faca plata vor constata ca nu-i mai au.

In mod normal nu ar trebui ca partenerii de viata sa fie deranjati de decizia unor Tauri care doresc sa-si finalizeze studiile incepute in urma cu ani sau sa urmeze vreun curs de specializare. Zile periculoase – 9, 10, 12 si 13 august.

Profesional nu stau rau daca ne gandim ca tranzitul Lunii Negre prin Casa muncii, face posibila materilizarea unor aspecte care tin de latura profesionala si de relatiile cu colegii de serviciu, ca si cum ar restabilind ordinea ierarhica de odinioara.

Pe de alta parte este posibil, ca inca de la inceputul saptamanii sa le fie pusa la incercare imaginatia iar Luna Neagra prin Casa creativitatii sa le ridice mingea la fileu, in special pe 9, 10 si 11 august, de vor ramane si ei surprinsi ce pot face.

Financiar sunt anumite blocaje dar au energia de care este nevoie ca sa controleze intrarea si iesirea banilor, dar atentie cum spuneam si mai sus, la felul cum manipuleaza banii pentru ca trebuie sa regandeasca bugetul avand in vedere chletuielile din toamna.

Pe de alta parte vin bani, sume modice, din diferitele lor aranjamente si le completeaza bugetul pe 11 si 13 august. Ca sanatate, asa cum spuneam si saptamana trecuta, osteopatiile sunt la moda printre maturi si varstnici si factorul climatic care ii lasa pe unii fara suflu.

Horoscop Minerva Gemeni: Afla care ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

Gemeni – si pe ei ii provoaca patratul dintre Saturn si conjunctia cu axa destinului, la ei actioneaza destul de puternic pe axa cariera – familie, iar daca nu au invatat lectia plutoniana care vorbeste la ei despre rezervele felul in care sa-si puna in valoare ideile daca vor sa o duca bine financiar, acum Saturn ii va pune in fata unor decizii profesionale greu de luat.

Nimic nu este acum mai daunator acestor nativi decat sa duca vorba de acolo acolo, sa spuna lucruri pe care sa le regrete apoi, imediat, sa comunice intr-un mod si o logica a lucrurilor pe care cred ca o vad dar care de fapt, le aseaza un val pe ochi.

In mod special as vrea sa ma opresc la cercul de prieteni deoarece exista pericolul sa rupa o relatie de prietenie dca nu sunt atenti la modul um transeza problema unor datorii, in sensul ca-si vor inchide prea multe usi iar in viitor, va mai avea nevoie de ele!As fi vrut sa le dau o veste buna din punct de vedere relational si sentimental dar parca par mai decisi ca niciodata sa nu lamureasca lucrurile daca li se cere asta pe 10 si 11 august chiar prefera sa tranteasca usa in urma lor fara sa dea nicio explicatie, mai ales pe 12 si 13 august. Pe de alta parte se anunta dispute si intre generatii, in aceeasi perioada.

Profesional stau bine si sunt apreciati varstnicii de asta data, pentru ingeniozitatea si originalitatea lor. Undeva pe 9 august vor da un adevarat regal de sfaturi tuturor celor care li-l cer. Pe 10 august tinerii care nu au un loc de munca ar putea sa sustina cu succes un interviu.

Financiar in schimb, le cam bate vantul prin buzunare, pe deoparte pentru ca trebuie sa se achite de obligatiile pe care le au fata de fost familie – despagubiri, pensie alimentara sau varii imprumuturi, pe de alta, banii care le-au fost promisi inca nu au ajuns in conturi prilej ca pe 13 august, unii Gemenii sa faca o adevarata criza de personalitate.

Si daca tot am pomenit de menajatul nervilor, ii sfatuiesc sa lucreze cu pauze lucrative si sa se odihneasca cat de mult pot. 

Horoscop Minerva Rac: Afla care ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

Rac – Ramane destul de provocator sectorul comunicarii si cel al afectivitatii. De asemenea, se cere imperios nevoia rezolvarii unor aspecte care tin de comunicare pentru ca sunt Raci pe care comunicare nu-i prea da afara din casa, fie din cauza timiditatii, fie pentru ca nu le plac prieteniile fortate.

Ea aduce sub lupa o serie de atitudini pe care le-ar fi dorit ocoloite, dar cum acest lucru nu se poate vor trebui sa gaseasca solutii. Din pacate cele gasite nu le sunt de nici un folos asa ca vor trebui sa faca o mezalianta formala cu cineva care are puterea de a regla asemenea lucruri – un nativ Scorpion sau Balanta, ca sa indrepte lucrurile.

Pentru cei mai comozi, poate fi vorba de o schimbarea radicala a orientarii sociale si politice, isi vor dori sa se afirme la imboldul familiei dar aici le-as sugera sa fie atenti deoarece familia vede lucrurile intr-un fel, iar realitatea este alta, mai ales pe 10, 11 si 12 august.

Varstnicii se vad nevoiti sa cheltuiasca o suma importanta pentru a punce la punct unele probleme care tin de casa, de gospodarie – zugravit, renovari, s.a. Unii au de alergat pe la notariat si tribunal deoarece vor sa vanda o casa dar actele de mostenire nu sunt in regula.

Profesional continua sa se schimbe decorul, este o mobilitate care pentru nativii Rac care nu iubesc mutarile si schimbarea este o adevarata corvoada dar trebuie sa o faca si pe asta. O noua schema organizatorica, o reorganizare a sectiei sau a biroului, absorbtia sectiei de catre ceva mai mare, totul pune la grea incercare nervii Racilor, dar ei vori rabda stoic si chiar vor da dovada de buni sfatuitori, mai les pe 10 si 11 august.

Ei bine, financiar i-as sfatui sa nu se apuce sa faca investitii mari in casa decat dupa o analiza serioasa a bugetului.

Sa se gandeasca de doua ori inainte de a face achizitii de valoare, sa nu negocieze vanzari de terenuri sau de imobile pentru ca precis o vor face in pierdere. Digestia continua sa le dea batai de cap dar si problemele cu lichidele. Sa consume cat mai multa apa pe caldurile acestea ca sa nu se deshidrateze.

Horoscop Minerva Leu: Afla care ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

Leu – Se blocheaza si o serie de negocieri in care ei si-au pus mare baza, se amana si niste deplasari dar si un concurs care ar fi vrut sa-l sustina. Tensiunile se vor reflect nu doar acasa ci si in cercul de prieteni ceea ce nu prea este normal, daca ne gandim.

Posibil sa fie nevoie de o serie de cheltuieli pentru ca sunt probleme de sanatate care se cer rezolvate imediat sau poate fi vorba despre cheltuieli neasteptate. Leii nu au nici un cuvant de spus acum si vor plati. Tot acum este posibil ca urmare a unor controale sau verificari sa constate ca impozitul pe un bun sau pe masina nu a fost platit si vor porni pe 9 august, cu noaptea in cap, sa se achite de datorii pentru ca nu vor sa mai plateasca si penalizari.

Partea frumoasa a lucrurilor tine totusi de viata personala in familiile asezate. Leul ca un pater familis, va decide anumite cheltuieli, va dirija parte din bani pentru cosnita zilnica, vor umple camarile, oricum se va face util, asa cum numai el stie pe 8 si pe 9 august.

Micile gesturi dragastoase sunt dovada iubiri, isi vor face mici bucurii care tin de viata in doi si se vor simti asa cum nu s-au mai simtit ei din momentul cand s-au cunoscut. Totul se redue la gesturi obisnuite dar incarcate de o anumita semnificatie a momentului ceea ce exalta sufletul celor insetati de romantism. Mai ales in zilele de 8, 9, 10 si 12 august.

Profesional este bine sa taca din gura deocamdata, sa nu adere la biserici si bisericute si sa devina lider acolo unde nu este cazul. Nu spun ca ei ar fi niste sfinti, nu, dar de asta data daca nu sunt atenti vor cadea victime barfei celor care nu ii inghit. O zi extrem de volatila, 10 august.

Nu-mi place combinatia Neptun –Nodul Sud in tripla conjunctie cu Marte – Luna – Saturn, pe deoparte, si in conjunctie cu Nodul Nord – Mercur, pe de alta, care le-a dat bataie de cap altor nativi mai acum cateva saptamani, asa ca sa fie atenti la ce se petrece in spatele lucrurilor, adica la problemele de sanatate ale unui parinte sau la pierderea acestuia brusc, pe neasteptate, in urma unui atac cerebral pe 12 august.

Finanaciar vin bani, pleaca bani, atentie la zilele de 10 si 12 august. De asemenea, atentie la sanatate, componenta vasculara fiind cea care le va da batai de cap.

Horoscop Minerva Fecioara: Afla care ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

Fecioara – la acesti nativi se activeaza o serie de probleme de natura juridica, Chiron ii face opozitie lui Jupiter, fie ca vorbim despre mosteniri, de amenzi care de fapt nu au fost amenzi, despre aspecte contabile care pe unele Fecioare le poate trimite chiar dupa gratii fara drept de apel, conjunctia Nodul Nord Mercur, pe altele ii poate lasa fara sursele de venit din activitati extra-profesionale cu care se obisnuisera, iar altora le poate aduce numeroase incurcaturi de pe urma comunicarii defectuoase.

Cert este ca din acest punct de vedere, saptamana aceasta cei nascuti sub semnul Fecioarei vor avea de lucru, intr-un fel sau altul cu legea, probleme de legalitate si cu tribunalele. Relational, este posibil ca partenerii Fecioara, in special, barbatii, sa fie prinsi cu mata in sac, mai ales cei aflati in deplasare si de aici o intreaga isterie, mai ales daca sunt si persoane publice.

Atentie, deci, la zilele de 9, 10 si 12 august. Pe de alta parte, poate si datorita axei destinului care le trece peste axa Ascendent – Descendent, lucrurile sa se tensioneze brusc, sa nu se mai inteleaga om cu tovaras, asa ca este momentul sa puna piciorul in prag ca sa poata intelege ce se petrece, dar atentie cum pun acest picior, asa cum le spuneam mai spus si altora, nu cumva cei din jur – familie, colegi, prieteni, sa aiba senzatia ca sunt controlati. Zile cu belea 10 si 11 august.

Profesional, daca sunt tineri, isca dispute cu colegii mai in varsta, iar daca sunt maturi si au o pozitie de autoritate cineva le contesta aceasta autoritate. Grija la zilele de 10, 11 si chiar 12 august. In postura de angajati, risca dusmanii si controverse tocmai din partea oamenilor care ar trebui sa ii ajute sau care au avut incredere in ei pentru cuvinte aruncate aiurea, la furie si pe care oricat le-ar regreta nu le mai pot retracta. Zile proaste, mai ales pentru femei, 11 si 12 august.

Financiar ar putea spune ca sunt norocosi dar inainte de a se bucura de mostenire trebuie sa cheltuiasca cu cele lumesti in urma pierderii a unui unchi sau a unei matusi, care le vor lasa o avere frumoasa, bunuri imobiliare in special. Si lor ca si Gemenilor, le sugerez, odihna, sa-si respecte orele de somn deoarece sistemul lor nervos suporta tensiuni numeroase in compoaratie cu lunile care au trecut, dar si o alimentatie rationala.

Citeşte mai multe pe revista Teo