Horoscop Minerva 7-9 mai 2021. Sextilul dintre Venus și Neptun aduce dragoste în weekend

Se anunță un sfârșit de săptămână mai degrabă antrenant decât odihnitor. Zodiile au ocazia perfectă să pună țara la cale și să facă planul pentru următoarea săptămână. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte.

06 mai 2021, 22:24
Horoscop Minerva 7-9 mai 2021. Sextilul dintre Venus și Neptun aduce dragoste în weekend

Horoscop Minerva 7-9 mai 2021 Zodia Berbec

Aruncă și o privire sinceră asupra imaginii publice și a reputației pe care ți-ai creat-o în ultimele luni. Pluto retrograd în sectorul carierei, te încurajează să-ți examinezi obiectivele pe termen lung. În plan sentimental, te poți relaxa împreună cu soția sau iubita și veți găsi o mulțime de situații care să vă amuze. Micile neînțelegeri, întârzieri sau disfuncții din fluxul muncii, vor începe să dispară.

Zodia Taur
Ultima zi a săptămânii aduce independență atunci când Soarele face onjuncție cu Lilith din semnul tău. Acest aspect creează oportunitatea de a te rupe de mulțime și de a-ți recâștiga libertatea interioară. Ai putea afla multe despre tine petrecând singur un timp.

Zodia Gemeni
Pe măsură ce săptămâna ta se încheie, ai grijă de sănătatea mentală atunci când Venus este încă în trigon cu Pluto, încurajându-te să găsești obiceiuri bune pe care să le adopți. Singurele probleme pe care le-ai putea întâmpina provin din mintea voastră. Dacă creierul tău se simte obosit, corpul tău poate urma exemplul. Dacă mintea ta este neliniștită, și corpul tău va fi la fel.

Horoscop Minerva 7-9 mai 2021 Zodia Rac
Pentru Raci, săptămâna se încheie cu o notă pozitivă atunci când Venus face sextil cu Neptun, duminică. Aspectul atrăgător este dat de cheful pentru aventuri, indiferent dacă te întâlnești, te îndrăgostești sau încerci ceva nou.

Horoscop Cassandra. O poveste secretă de amor în weekend
Zodia Leu
Sfârșitul de săptămână ar putea aduce schimbări în carieră atunci când Soarele se alătură lui Lilith în Taur. Aspectul are loc în sectorul carierei, determinându-te să schimbi viteza, indiferent dacă asta înseamnă să începi o afacere, să devii un influencer sau să mergi singur într-un proiect.

Horoscop Minerva 7-9 mai 2021 Zodia Fecioară
Profită de vreme și mergi în excursie împreună cu aleasa ta, sau poate vă întâlniți cu cel mai bun prieten la masa de prânz. Bucurați-vă de un spectacol sau un film online. Sextilul dintre Venus și Neptun în weekend îți amintește că dragostea ar trebui să fie la-ndemână! Încearcă să nu ai idei preconcepute atunci când cunoști pe cineva nou. Ar putea fi partenerul de vis dacă îi dai o șansă.

Citeşte mai multe pe fresh24.ro

Horoscop lunar MAI 2021. Ce luna puternica, multe zodii au noroc pe toate planurile