Horoscop Minerva: Cum ne afectează Mercur retrograd. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Minerva. Evenimentul care marcheaza aceasta perioada este retrogradarea planetei Mercur. Astrologul Minerva ne ofera cateva sfaturi esentiale.

13 apr. 2017, 07:23
Horoscop Minerva: Cum ne afectează Mercur retrograd. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP MINERVA. Puneti-va centurile de siguranta! Mercur este retrograd până pe 3 mai. Problema care se pune este cum vom rezista trei saptamani fara sa ne pierdem mintea, in diferite campuri de comunicare!? Ati trait, nu odata, perioade de 2 – 3 zile in care aveati impresia ca nu se intelege om cu om!

Pierdeti informatii din calculator, oamenii sustin lucruri aberante, traficul este groaznic sau vi se blocheaza computerul cand tastati ultima fraza din raportul pe care trebuie sa-l predati, zboruri anulate, paşaportul l-ati uitat acasa, planurile se modificate fara avertisment…

Mercur va retrograda pentru a doua oara anul aesta. Va incepe din incapatanatul Taur şi va incheia in şturlubaticul Berbec. Conversatiile ar putea avea coloratura dezbaterilor etice interminabile sau s-ar putea incheia cu certuri urate.

Taurul vorbeşte despre fundatia financiara a nativului, aceasta retrogradare poate dezvalui o sursa veche de venit care ar putea fi profitabila din nou. Folositi urmatoarele doua saptamani pentru a va reorganiza bugetul dar este recomandat sa fie şi atenti şi la tot ce spun.

Mercur stapaneşte diseminarea informatiilor si calatoriile, astfel incat in timpul acestui ciclu este intelept sa protejam toate datele sensibile, chiar sa schimbam parola la calculator daca trebuie.

Ce va recomanda sa faceti Mercur cand este retrograd:

1. Cititi cu atentie a contractelor si documentelor inainte de a le semna.
Recititi toate mailurile si documentele inainte de a le trimite.

2. Asigurati-va ca urmariti toate serviciile poştale şi de coletarie, Mercur guverneaza sistemul postal.

3. Dotati-va autoturismele, bicicletele, motocicletele şi scuterele cu kituri de urgenta in caz ca ramaneti in pana.

4. Pregatiti-va din timp pentru calatoriile lungi, deoarece Mercur retrograd poate intarzia zborurile, poate crea busculade şi servicii greoaie in vami. 

5. Reinnoiti angajamentele şi contractele in loc sa faceti altele noi.

Citiţi mai multe pe revista Teo