Horoscop Minerva Septembrie 2019. Zodia care câştigă pe toate planurile, este luna ei fabuloasă

Horoscop Minerva Septembrie 2019 FECIOARĂ. Septembrie începe cu Marte, Venus și Soarele în semnul tău – atrăgându-te spre interior pentru introspecție și reflecție. De asemenea, Mercur te ajută să obți o perspectivă asupra trecutului recent – văzând părțile ascunse dintr-o situație, precum și punctele tale forte de care nu erai conștient. Ai încredere în intuiția ta și îndrăznește să-ți recunoști dorințele și secrete subconștiente.

07 sept. 2019, 08:17
Horoscop Minerva Septembrie 2019. Zodia care câştigă pe toate planurile, este luna ei fabuloasă

Pe 9 septembrie, pe măsură ce Mercur, Soarele și Marte fac o triplă conjuncție, un trigon cu Uranus retrograd, dar și un pătrat cu Jupiter, aduc o mulțime de necunoscute, iar orizonturile tale se deschid și sper, că îți dai seama cât de sigur ești de tine. 

Pe măsură ce Soarele și Marte sunt încă aliați, Luna Plină din Pești din 14 septembrie, te atenționează la tensiunile create de Crucea mutabilă deoarece se cristalizează o viziune care îți va dezvălui următorii pași. Nu ai toate răspunsurile, dar ia lucrurilepe rând. Eliberează bagajul emoțional și ceea ce nu îți mai susține visele și viziunea. 

Luna Nouă în Balanță, pe 28 septembrie, marchează începutul unui ciclu personal anual – de creștere, maturizare și înflorire în tot ceea ce te-ai născut să fii.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Horoscop Minerva Septembrie 2019 FECIOARĂ Relaţional

Izbucnirile emoționale nu fac parte din repertoriul tău romantic obișnuit, dar ar putea fi atunci când Mercur te susține și știi să spui ce și cum trebuie. Să te simți ca și cum ai fi într-un roller coaster emoțional nu trebuie să fie un lucru rău.

Venus este încă cu Mercur, e drept, într-o conjuncție separantă, pe 23 septembrie, așa că vei dori să arăți cuiva cât de mult îți place, mai de grabă decât să îi spui. Natura ta practică este fermecătoare.

Soarele intră în semnul Balanței în aceeași zi, pe 23 septembrie, moment în care ai putea fi oarecum excesiv. Totuși, nu trebuie să verbalizezi tot ce gândești. Un feedback negativ de la o primă întâlnire nu te va ajuta cu nimic.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 FECIOARĂ Profesional

Cel mai bun curs pentru acțiune este să rămâi disciplinat. Ceilalți te vor ispiti cu scurtături și scheme rapide de îmbogățire. Ferește-te de tot ceea ce oferă recompense rapid. Aceste tipuri de oferte prezintă un mare risc pe care este mai bine să le  eviți.

Munca de acasă este și ea o posibilitate distinctă în septembrie. După ce ai negociat această afacere timp de câteva săptămâni, poți obține în cele din urmă undă verde imediat după 14 septembrie.

 

Luna plină din 14 septemprie pune capăt brusc unei sarcini neplăcute la locul de muncă, făcându-te să respiri ușurat.

Farmecul, spiritul și pregătirea îți vor servi bine la un interviu pe care ai putea să îl susți după 23 septembrie. Este cel mai bun moment al întregului an pentru a obține locul de muncă dorit.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 FECIOARĂ Financiar

În această lună vei fi mai conștient de limitările proprii și de punctele nevralgice din punct de vedere financiar. Este un moment al testelor, da, dar să nu cazi în disperare; deși stările de conștientizare vor fi mai intensificate până la faza de Lună Plină, sentimentele de restricție sau de limitare nu vor dura. Evită orice întâlniri care au ca subiect bugetele, cheltuielile sau alte chestiuni financiare. Dacă părerea ta este absolut necesară pentru a rezolva o problemă specifică, spune doar ceea ce trebuie să spui și nu lăsa loc de interpretări; o comunicare clară și concisă te va salva de probleme.

Este momenul pentru a depune eforturi reale pentru a te înțelege cu ceilalți, atât la locul de muncă, cât și în viața personală și din punct de vedere financiar. Cu cât ai mai mulți oameni care să te ajute în eforturile tale, cu atât trebuie să îți faci griji pentru mai puține persoane și mai ales cele care lucrează împotriva ta sau care încearcă să te saboteze.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 FECIOARĂ Sănătate

În această lună, bunăstarea ta ar putea fi mult îmbunătățită prin implicarea în practici spirituale precum meditația, t ai chi care pot aduce sănătate în minte, corp și spirit.

Cu un accent major pe un sector reflectorizant, poate fi foarte la-ndemână să te cunoști și să găsești o modalitate de a face față problemelor de bază care creează stres subtile în sistemul imunitar. Cu cât este mai mare conștientizarea ta, cu atât mai ușor pot fi localizate probleme și abordarea metodelor de vindecare.

Cu toate acestea, după ce Marte va intra în Balanță, vei începe să te simți mai energizat și gata să te întorci la rutina obișnuită în ce privește mersul la sală.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI