Horoscop Neti Sandu 25 martie 2024. Vibrația zilei este 7, câștigați o sumă de bani, un premiu, o excursie, un concurs, vă puteți cumpăra și o casă!

Horoscop 25 martie 2024, cu Neti Sandu. Luna Plină, cu noutăți pentru toate zodiile. O să avem prilejul să punem niște lucruri în ordine și să ne organizăm mult mai bine viața.

25 mart. 2024, 00:50
Horoscop Neti Sandu 25 martie 2024. Vibrația zilei este 7, câștigați o sumă de bani, un premiu, o excursie, un concurs, vă puteți cumpăra și o casă!

Horoscop Neti Sandu 25 martie 2024 – BERBEC

Se poate să negociați un contract și să vă mențineți pe poziții cu cerințele, să nu vă alegeți doar cu muncă și fără banii pe care-i meritati.

Vă dați întâlnire cu niște oameni de afaceri care vin cu propuneri de colaborare și o să aveți de ales.

Horoscop 25 martie 2024 – TAUR
E momentul să vă simțiți și mai sus pe scara ierarhică și să aveți câștiguri mult mai bune că v-a crescut cota valorică.

Se poate să întâlniți pe cineva care să vi se potrivească și să cultivați relația care poate deveni una serioasă și să vă căsătoriți.

Horoscop Neti Sandu 25 martie 2024 – GEMENI
Se poate să primiți o confirmare, că ați luat un examen, vi s-a aprobat un credit, accesul la o funcție înaltă și va fi un plus de prestigiu.

Previziuni rune pe zodii. Fehu, runa bunăstirii, are vești bune pentru o zodie, Uruz schimbă foaia pentru alta

Vă puteți asocia cu niște oameni ca să lucrați în particular, poate e un proiect din cadrul unei fundații, dar nu neapărat.

Horoscop 25 martie 2024 – RAC
Poate ar trebui să aveți mai multă grijă de voi și să faceți niște investigații medicale ca să vă asigurați că aveți energie și sunteți buni sănătate.

E cineva care vă invită să-i faceți o vizită fie prin țară, fie prin lume, pe undeva și o să vă rezervați un timp la vară, poate.

Horoscop Neti Sandu 25 martie 2024  – LEU
Vouă vi se întâmplă lucruri neașteptate, câștigați o sumă de bani, un premiu, o excursie, un concurs, vă puteți cumpăra și o casă, ori poate o mașină.

E momentul să vă așezați la casa voastră și vă interesați de o locuință încăpătoare, și poate fixați și nunta, dacă sunteți convinși.

Horoscop 25 martie 2024 – FECIOARA
Se poate să încasați niște bani și o să vă ajungă pentru o plecare la sfârșit de săptămână într-un city break, sau ca să dați o petrecere că ați repurtat un succes.

Horoscopul „băftoşilor”. Singurele zodii care au succes garantat 100% până la finalul anului 2024

Vi se dă câștig de cauză într-o situație în care v-ați simțit nedreptățiți și o să vă repoziționați față de niște oameni.

Horoscop Neti Sandu 25 martie 2024  BALANȚA
Vă scoate cineva la cafea să încropiți o colaborare și o să fiți convinși că n-o să fiți supuși unui efort, ci va fi ceva la care vă pricepeți și atunci o să fie ușor.

Se pare că o să petreceți ore bune în compania unei persoane care o să vă cucerească cu farmecul ei, dacă sunteți singuri.

Mai multe detalii, pe stirileprotv.ro