Horoscop Neti Sandu 29 martie 2024. Vibrația zilei este 11, număr maestru. Se strâng bani de vacanţe!

Horoscop 29 martie 2024, prezentat de Neti Sandu.  O să ne bucurăm de ce am agonisit, o să ne facem drum spre prieteni, rudele la care ținem și o să avem un weekend consistent.

28 mart. 2024, 22:24
Horoscop Neti Sandu 29 martie 2024. Vibrația zilei este 11, număr maestru. Se strâng bani de vacanţe!

Horoscop Neti Sandu 29 martie 2024 – Berbec
O să adunați niște bani cu care intenționați să călătoriți, să vă distrați, ca să puteți face față în continuare eforturilor de la job.

Poate vă alăturați unui grup ca să plecați de azi pe undeva, pot fi și interese de serviciu, un team building reconfortant.

Horoscop 29 martie 2024 – Taur
E bine să fiți mai cooperanți în relația cu șefii, să vă respectați îndatoririle și să răspundeți și cerințelor de ultim moment ale superiorilor.

Citește și

Horoscop Urania. Se anunță un val de binecuvântări astrale în casă și familie. Vezi dacă și tu te numeri printre norocoșii zodiacului
O să vă bucurați de sprijin din partea unor persoane pe care și voi le-ați fi ajutat cândva și o să vă descurcați cu toate treburile care nu se mai terminau.

Horoscop Neti Sandu 29 martie 2024 – Gemeni
Vă pregătiți de o lansare în lumina reflectoarelor și o să vă ia un timp să adunați resursele, să găsiți investitori ca să puteți duce până la capăt un proiect.

Vi se propune un extra job care v-ar suplimenta veniturile și dacă vă rupeți din timpul liber l-ați putea accepta.

Horoscop 29 martie 2024 – Rac
Se conturează o șansă de a câștiga dintr-o afacere și trebuie să aveți curaj să vă aventurați, să vă depășiți fricile, neîncrederea și o să fie cu succes.

Apare cineva care o să vă insufle o doză suplimentară de optimism și o să fie revigorant după o săptămână în ritm galopant.

Horoscop Neti Sandu 29 martie 2024 – Leu
Se poate să dați concurs pentru un post, dar la fel de bine puteți primi și numirea, că s-a convins conducerea că voi sunteți cei mai buni în funcția respectivă.

Se poate să adunați bani din particular și o să acoperiți cheltuielile acestei perioade și o să aveți de unde lua și în continuare.

Horoscop 29 martie 2024 – Fecioară
Vi se recunosc niște merite, dar mai durează până o să primiți și recompensele că sunt cam exigenți șefii și nu prea dornici.

Citește și Horoscop 29 martie 2024. Val de optimism astral pentru anumite zodii înainte de weekend

Răbdare! E o perioadă solicitantă la serviciu dar o să vă descurcați, că aveți antrenament, sunteți obișnuiți cu munca non-stop.

Horoscop Neti Sandu 29 martie 2024 – Balanță
O să primiți bani, cadouri, pare să fie o zi specială, poate pentru că v-ați dat întâlnire cu cineva care e pe lungimea voastră de undă.

Vă puteți asocia cu niște oameni tineri care vor lucra la foc continuu, dar vă vor însoți și la distracție mâine, poimâine.

Horoscop Neti Sandu 29 martie 2024 – Scorpion
Vă bucurați de o revedere pe care o așteptați de ceva timp și o să aveți ce împărtăși ca relația să continue, dacă a mai avut și sincope.

Lumea vă caută, are nevoie de prezența voastră și de un sfat de la voi și o să știți, într-adevăr, cum să vă faceți utili.

Citeşte mai multe pe stirileprotv.ro