Horoscop Nicoleta Svârlefus ianuarie 2024. Zodiile care primesc bani în cont de lunea. Se anunţă o seară la gura sobei

Nicoleta Svârlefus știe că 3 semne sunt pe cai mari în luna ianuarie. Astrologul prevede o vreme surprinzătoare pentru ele

07 ian. 2024, 19:39
Horoscop Nicoleta Svârlefus ianuarie 2024. Zodiile care primesc bani în cont de lunea. Se anunţă o seară la gura sobei

Horoscop Nicoleta Svârlefus ianuarie 2024. Astrologa anunță mari lovituri pentru 3 zodii. Urmează o perioadă neașteptată pentru acești nativi în ianuarie. Astrologul a dezvăluit care sunt previziunile complete pentru toate zodiile pe site-ul astrocafe.ro.

Berbec

Ianuarie este o lună dinamică în plan socioprofesional, unde apar discuții cu superiorii și drumuri la instituții oficiale. Se cere prudență la capitolul conversație. Vin cheltuieli importante, activități plăcute și schimbări în plan sentimental. Fii deschis către noi relații.

Taur

Sunt ceva cheltuieli până pe data de 23 ianuarie. Până atunci se anunță zile favorabile achitării facturilor restante și rezolvării chestiunilor financiare. Mintea este agitată și inundată de mii de gânduri. Apar planuri de călătorii îndepărtate, cursuri și relații distorsionate cu șefii și autoritățile.

Horoscop Nicoleta Svârlefus ianuarie 2024. Gemeni

Discuții ample cu partenerii, activități comune cu celălalt și renunțare la parteneriatele neprofitabile. Segmentul bani se evidențiază prin cheltuieli majore, investiții sau moșteniri. Se cere prudență în acest context. Pot fi pierderi sau erori în documentele financiare, susține astrologul Nicoleta Svârlefus.

Horoscop chinezesc: 5 zodii sunt considerate norocoase în dragoste la început de săptămână. Vezi cine e în top!

Rac

E de muncă la serviciu în prima parte din ianuarie, unde e posibil să exagerezi. Relațiile cu colegii sunt tensionate și ai face bine să te ocupi de sarcinile tale. Mare atenție la sănătate, e vulnerabilă! Comunicarea este îngreunată.

Horoscop Nicoleta Svârlefus ianuarie 2024. Leu

Ține în frâu emotivitatea pentru că relațiile sentimentale îți fac probleme. E o perioadă ideală pentru a testa legăturile, să vezi dacă rezistă și sunt de bună calitate. La locul de muncă e multp forfotă, cu certuri aprinse, la fel și în plan partenerial. Sunt șanse de separare sau divorț.

Fecioară

Pot apărea conflicte în relațiile cu familia. Sunt favorizate treburile casnice, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale, moșteniri și partaje. Posibile stricăciuni în casă. Sănătatea poate fi problematică. E bine să îți controlezi emoțiile și reacțiile, să nu îți deteriorezi organismul.

Horoscop Nicoleta Svârlefus ianuarie 2024. Balanță

Ianuarie îți spune să scapi de relațiile nepotrivite și instabile și să faci loc altora noi. Poți pleca în vacanțe în interes personal și profesional, pe distanțe scurte. A venit vremea să privești situațiile mai detașat și să vezi ce ai învățat din tot ce se întâmplă pe lângă tine. Evită critica excesivă.

Scorpion

Banii de la serviciu vor fi dați pe diverse cheltuieli. Se deschid în fața ta oportunități de a câștiga venituri suplimentare dintr-o activitate profesională nouă. În relații se cere prudență, pot fi conflicte. Se rezolvă chestiuni familiale și patrimoniale. Apare dorința de distracție și îndrăgosteală.

Horoscop Nicoleta Svârlefus ianuarie 2024. Săgetător

Te numeri printre nativii combativi, care rezolvă treburi restante. Segmentul financiar e bine aspectat, vin venituri de pe urma muncii tale, dar și cheltuieli, pierderi sau investiții neprofitabile. Relațiile cu anturajul sunt la ordinea zilei. Îți e greu să iei decizii ferme, însă te gândești la studii și cursuri.

Capricorn

Energia te însoțește în prima parte din ianuarie, când se trasează noi planuri de viitor. Te ocupi mai mult de tine. Nicoleta Svârlefus spune că este bine să îți controlezi reacțiile și stările de spirit. În plan financiar sunt ceva noutăți, câștiguri, dar în paralel sunt și cheltuieli majore.

Horoscop Nicoleta Svârlefus ianuarie 2024. Vărsător

Ești nemulțumit de sprijinul pe care îl primești de la prieteni și de aici pleacă unele tensiuni. Încearcă să fii selectiv, unii chiar te sprijină necondiționat. În ianuarie sunt câteva oportunități de a câștiga sume importante de bani. Sănătatea e vulnerabilă și atmosfera lunii te predispune la introspecție.

Pești

Ianuarie aduce relații tensionate cu șefii și autoritățile. Ești contra și depinde numai de tine cum gestionezi aceste situații în favoarea ta. E bine să îi lași în urmă pe cei care te necăjesc sau care se implică prea mult în viața ta. În a doua parte a lunii te izolezi și ești discret.