Horoscop noiembrie 2018. Află cum te vor afecta principalele fenomene astrale ale lunii

Horoscop noiembrie 2018. Află care sunt principalele fenomene astrale ale lunii noiembrie și cum te vor afecta. Conjuncturile astrale ale lunii noiembrie oferă evenimente cosmice importante: o retrogradare, ingresuri claie peste grămadă, dar și trecerea lui Jupiter în domiciliul său diurn.

23 oct. 2018, 13:28
Horoscop noiembrie 2018. Află cum te vor afecta principalele fenomene astrale ale lunii

Horoscop noiembrie. Venus (Balanță) trigon Marte (Vărsător): legături aerate

În cursul sau în jurul datei de 9, se perfectează aspectul armonios de trigon dintre Venus din semnul Balanței și Marte din zodia Vărsătorului. Așa se face că, cel puțin în preajma acelei zile, nu avem motive să credem că vom avea de-a face cu accese de gelozie și posesivitate. Suntem, atât noi, cât și cei din jur, extrem de comunicativi și reușim să trasmitem orice ne deranjează sau ne dorim fără a apela la șantaj emoțional sau a-i pune pe cei de lângă noi în situații stânjenitoare.

Horoscop noiembrie. Marte intră în Pești: forță interioară

Începând cu data de 15, când Marte își faci ingresul în zodia Peștilor, se prea poate ca nivelul nostru de energie și spiritul de inițiativă să se reducă destul de mult, iar singurele noastre dovezi de forță să fie acelea care ne privesc pe noi înșine, sentimentele și trăirile proprii. Căci acolo am putea pune piciorul în prag și declara că a venit momentul să le ținem în frâu. Altfel, lăsăndu-ne conduși de val, s-ar putea să exagerăm și să ne lăsăm conduși mult prea departe în vâltoarea lor.

Horoscop noiembrie. Mercur Rx conjunct Jupiter (Săgetător): mintea pe coclauri

În cursul datei de 25, își dau mâna Mercur aflat în retrogradare și Jupiter abia intrat în domiciliul său diurn, Săgetătorul. Prin intermediul acestei configurații, ne deschidem la noi orizonturi de cunoaștere, umană, dar și enciclopedică, poate prin interediul călătoriilor sau al unei lecturi mai susținute ori grație unor cursuri pe care le urmăm perioada aceasta. Oricare ar fi situația, cert este că ne vor da peste cap unele viziuni, dar ne vor și ajuta să ne conturăm sistemul de convingeri.

Horoscop noiembrie. Venus (Balanță) opoziție Uranus Rx (Berbec): voința mea în contradicție cu a noastră

În cursul sau în preajma zilei de 30, Venus din domiciliul ei diurn aderă la un aspect tensionat de opoziție cu Uranus retrograd, proaspăt reajuns în Berbec, determinând apariția unor scântei în viața de cuplu, dar și în cadrul parteneriatelor de ordin profesional. Trebui să ne gândim constant la binele comun, căci altfel se prea poate să ne axăm prea mult pe al nostru și să deranjăm serios cu aceste tendințe egoiste. Așadar, se cade să ne schimbăm atitiudinea până nu este prea târziu.

Din câte se poate deduce din paragrafele de mai sus, sezonul autumnal se sfârșește apoteotic, dar înspre mai bine, schimbând cu totul paradigma în care ne-am mișcat în prima parte a acestui an. Trebuie doar să îndrăznim mai mult, dar în același timp să ne păstrăm echilibrul. Să ne asumăm unele riscuri, dar nu prea mari. Lucrurile evoluează bine dacă știm să ne impunem unele limite.