Horoscop numerologic 2016: Uite ce sfaturi îţi oferă astrologul Urania

Din punct de vedere numerologic, anul 2016 este anul cifrei 9. Această cifră magică promite să pună punct şirului de lucrări şi proiecte, începute în ultimul deceniu, şi să aducă perspective noi şi promiţătoare în viaţa fiecăruia dintre noi.

RomaniaTV.net
03 mart. 2016, 12:05
Horoscop numerologic 2016: Uite ce sfaturi îţi oferă astrologul Urania

Pentru a afla ce-ti aduce exact anul 2016, trebuie sa-ti calculezi cifra destinului, sa aduni cifrele care formeaza data nasterii tale pana cand obtii un singur numar de la 1 la 9 (Cifra destinului – calcul si interpretare). De exemplu: data nasterii – 13.02.1981, calculul se face in felul urmator: 1+3+0+2+1+9+8+1=25=2+5=7, asadar, 7 este cifra destinului tau si, totodata, codul tau numerologic. Citeste interpretarea de mai jos pentru a afla ce-ti va aduce cifra 9 in anul 2016.

Cifra destinului 1. Pentru persoanele cu cifra destinului 1, 2016 nu va fi un an usor. In schimb, cu siguranta, nu va veti plictisi. Anul cifrei noua va fi perioada in care veti elabora idei si proiecte, pe baza carora va veti cladi viata in urmatorii 9 ani.

Asadar, pregatiti-va sa cautati idei de afaceri interesante, stabiliti-va obiectivele profesionale, alegeti-va locul de munca si resedinta, ocupati-va de rezolvarea problemelor de natura sentimentala.

Acum veti avea sansa sa va schimbati radical viata: sa intalniti persoane importante si utile (atat potentiali parteneri de afaceri, cati si „sufletul-pereche”), sa primiti finantarea necesara si sa descoperiti in voi curajul necesar pentru initierea unei afaceri noi. Pentru ca lucrurile sa mearga ca unse, trebuie sa rezolvati problemele din trecut: sa va restituiti datoriile, sa inchideti proiectele vechi si sa va impacati cu cei cu care v-ati certat.

Citeşte şi  Horoscop: Îţi creşti cu 25% şansele să câştigi la LOTO în MARTIE dacă citeşti asta! Ce numere îţi aduc noroc

Cifra destinului 2. Anul trecut, ati pus bazele viitorului vostru. Mai exact, ati plantat semintele… Acum trebuie sa aveti un pic de rabdare in asteptarea aparitiei primilor muguri. Acumulati cunostinte de specialitate, slefuiti-va abilitatile, urmati cursuri de perfectionare profesionala si dobanditi competente noi, care va pot extinde posibilitatile.

Toate acestea merita facute atat pentru afaceri si munca, cat si pentru viata voastra personala: pentru ca afacerea voastra sa aiba succes, trebuie sa dati dovada de cat mai multa intelepciune, ocupandu-va totodata de autodezvoltare.

Calea spre realizarea obiectivelor este intotdeauna presarata cu obstacole. Intalniti-le cu zambetul pe fata si continuati-va cu incapatanare drumul: optimismul va fi bagheta voastra magica in anul 2016.

Citeşte mai mult pe horoscopurania.ro