Horoscop Oana Hanganu 23-29 decembrie. Norocul le surâde celor generoşi! Ce zodii primesc un cadou neaşteptat

Horoscopul săptămânii 23-29 decembrie 2019 este marcat de 3 evenimente astrologie importante care au loc în zodia Capricorn: Luna Nouă din 26 decembrie; conjuncția aducătoare de noroc dintre Soare și Jupiter, din 27 decembrie; intrarea planetei Mercur în semnul Capricornului (29 decembrie). Citiţi previziunile pentrui fiecare zodie.

22 dec. 2019, 14:23
Horoscop Oana Hanganu 23-29 decembrie. Norocul le surâde celor generoşi! Ce zodii primesc un cadou neaşteptat

Horoscop Oana Hanganu 23-29 decembrie, BERBEC

Berbecii pleacă la drum sau primesc un cadou valoros de la cineva din străinătate. Mijlocul săptămânii le poate aduce invitația la un eveniment, în semn de recunoaștere a statului pe care nativii îl au în comunitate sau drept apreciere din partea șefilor. În weekend, prietenii „le calcă pragul”. Atenție, totuși, la cheltuieli!

Horoscop Oana Hanganu 23-29 decembrie, TAUR

Horoscopul săptămânii anunță posibile schimbări „de ultim moment” în agenda nativilor Taur. De exemplu, unii dintre ei decid, peste noapte, să plece într-o călătorie sau să onoreze invitația unui prieten din străinătate. Alții se trezesc cu o „armată” de prieteni care își prelungesc vizita și le transformă locuința în „casă de oaspeți”.

Horoscop Oana Hanganu 23-29 decembrie, GEMENI

Horoscopul anunță că, în această săptămână, Gemenii vor fi recompensați pentru munca, efortul, riscurile asumate, speranțele și optimismul de până acum. Marele Benefic Jupiter și Luna Nouă le pot aduce șansa de a câștiga un concurs și un premiu consistent (de exemplu, o vacanță). Sau la serviciu ori în afaceri, succesul se va măsura în bani. Mulți!

Horoscop Oana Hanganu 23-29 decembrie, RAC

Racii singuri își pot schimba viața! Iar rețele de socializare sau o seară în oraș cu prietenii pot aduce și întâlnirea cu sufletul-pereche. Pentru cei care au o relație, astrele au pregătit o perioadă armonioasă și favorabilă noilor planuri de viitor (o casă nouă, o afacere comună, un copil…). Iar planurile acestea se vor concretiza în curând.

Horoscop Oana Hanganu 23-29 decembrie, LEU

Norocul le surâde celor generoși! Despre Lei se spune că au o inimă de aur, așa că Marele Benefic Jupiter le va îndeplini dorințele, iar Luna Nouă le va aduce șanse în plan profesional, dar și vești sau decizii inspirate legate de sănătate sau stil de viață. În plan sentimental, planeta Iubirii va acționa în „casa Mariajului” din astrograma lor.

Horoscop Oana Hanganu 23-29 decembrie, FECIOARĂ

Fecioarele care visează la o dragoste adevărată au, în această săptămână, astrele de partea lor. Luna Nouă în casa Iubirii și Planeta Norocului în același sector din astrogramă își vor spune cuvântul. Norocul nu le va ocoli nici pe Fecioarele care au, deja, o relație. Se vor bucura de atenție, afecțiune, declarații și… cadouri.

Horoscop Oana Hanganu 23-29 decembrie, BALANȚĂ

Horoscopul săptămânii anunță un cadou neașteptat sau o veste foarte bună de la o instituție bancară pentru nativii care au nevoie de un credit. S-ar putea ca suma primită să fie mai mare decât cea sperată sau condițiile de creditare să fie foarte avantajoase. Luna Nouă aduce schimbări pozitive în casă ori în relația cu rudele.

Citeşte mai multe aici