HOROSCOP: Cât de predispusă eşti să te îngraşi, în funcţie de zodia ta

Nativele din Berbec, Leu sau Săgetător nu au probleme nici cu silueta, nici cu complexele. În schimb cele din Rac, Fecioară sau Capricorn sunt predispuse anorexiei. Vezi ce spune zodia despre riscul tău.

RomaniaTV.net
25 ian. 2013, 10:30
HOROSCOP: Cât de predispusă eşti să te îngraşi, în funcţie de zodia ta

Berbec. Mâncatul este pentru tine doar un mod de a supravieţui şi nici nu eşti genul de femeie complexată, care să ţină diete peste diete.

Taur. Nu te dai în lături de la micile plăceri ale vieţii, iar mâncarea este una din ele. Din fericire nu prea ai complexe legate de corpul tău, aşa că nu rişti să cazi în plasa dietelor fără sfârşit.

Gemeni. Mâncarea nu este una din plăcerile tale. Mănânci destul de puţin şi probabil că ai o siluetă foarte subţire, iar când treci prin perioade mai agitate slăbeşti şi mai mult.

Din păcate, nativele din Rac tind să acumuleze kilograme în plus. În timp, devin complexate de silueta lor şi recurg la cure de slăbire. Dacă nu sunt atente pot cădea uşor în plasa anorexiei.

Leu. Nu ţii diete, pentru că îţi place prea mult mâncarea, aşa că tulburările de alimentaţie nu sunt o problemă pentru tine.

Fecioară. Nu ai un apetit foarte mare, dar uneori ai tendinţa să mănânci la nervi, supărare, plictiseală, ceea ce te poate îngrăşa rapid. Şi cum eşti o perfecţionistă, va urma o cură de slăbire drastică ce te poate aduce în pragul anorexiei.

Balanţă. În general ai o alimentaţie normală, dar când te trezeşti faţă în faţă cu un platou de delicatese nu prea te poţi abţine. Din fericire, nu prea ai complexe, aşa că nu te atrag curele de slăbire.

Scorpion. Punctul tău slab sunt dezamăgirile în dragoste. Dacă el îţi reproşează ceva legat de siluetă sau te părăseşte pentru o femeie mai slabă e posibil să cazi pradă dietelor repetate.

Săgetator. Eşti una dintre norocoasele care nu au probleme cu silueta, deşi mănâncă foarte mult. Nu ai motive să ţii diete şi nici caracterul tău nu este din cele predispuse la anorexie.

Capricorn. Fiind o perfecţionistă şi adesea complexată, curele de slăbire sunt la ordinea zilei, iar dacă nu ai pe cineva responsabil lângă tine, rişti să ajungi chiar şi la anorexie sau bulimie.

Vărsător. Habar nu ai ce sunt complexele, deci nu ai ţinut niciodată vreo cură de slăbire. Fie că eşti slăbuţă sau mai dolofană, nu îţi e ruşine cu corpul tău.

Peşti. Ai o poftă de mâncare destul de puternică şi nu eşti prea activă, aşa că eşti predispusă la îngrăşare. Anorexia este un real pericol pentru o persoană aşa de sensibilă şi complexată ca tine.