Horoscop octombrie 2020. Reuşite mari pentru aceste 5 zodii în această lună

Se pare că luna octombrie nu este o lună chiar atât de negativă din punct de vedere al realizărilor. Multe zodii au parte de lucruri pozitive pe plan financiar, iar altele pe plan sentimental.

24 sept. 2020, 12:20
Horoscop octombrie 2020. Reuşite mari pentru aceste 5 zodii în această lună

BERBECII știu cum să se impună la locul de muncă, RACII își găsesc marea dragoste, iar VĂRSĂTORUL se pare că are atât viața sentimentală, cât și pe cea din afara familiei, combinate sub semnul echilibrului.

  1. RAC

  Chiar dacă luna octombrie nu este cea mai benefică din punct de vedere material, acest nativ are parte de mari surprize în plan sentimental. Un romantic convins care nu a avut ocazia să demonstreze de ce este capabil, RACUL se pare că își găsește jumătatea în cele mai ciudate locuri și situații!

Horoscop octombrie. Cumpene şi dezamăgiri pentru 3 zodii

  1. LEU

     O zodie puternică, LEUL are controlul în ceea ce privește banii obținuți ca urmare a unei perioade pline de muncă și stres. Ați petrecut atât de mult timp la job, încât se pare că un coleg v-a remarcat și are în plan o posibilă abordare în zilele ce urmează!

  1. VĂRSĂTOR

     Pentru aceastră zodie, nicio altă lună din timpul anului nu i-a adus atâta stabilitate cât i-a adus luna octombrie. Are parte de o situație financiară excepțională, iar partenerul de viață îl iubește și este gata să treacă prin foc pentru acesta!

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro