HOROSCOP PAŞTE 2019! Cum petrec zodiile SĂRBĂTORILE PASCALE. Cine va avea un Paşte Fericit şi cine suferă în Săptămâna Patimilor

HOROSCOP PAŞTE 2019! Cum petrec zodiile SĂRBĂTORILE PASCALE. Cine va avea un Paşte Fericit, şi cine suferă în Săptămâna Patimilor. Putem asocia săptămâna viitoare de vacanță de Paște cu biserica, Învierea, iepuri de ciocolată și ouă de Paște, dar planetele se mișcă constant deasupra noastră în univers. Cei dintre noi, care sunt mai înclinați astrologic, pot simți atracţia planetelor şi diferitele schimbări planetare, iar Paştele nu este scutit de aceste fenomene astrologice. Luna plină în Balanță, din 19 aprilie, va lăsa pe mulți dintre noi să ne simțim extrem de sensibili la emoțiile oamenilor din jurul nostru. Sfatul de Paşte este acela să controlezi acest val empatic în tot weekend-ul Sărbătorilor de Paşte, astfel încât să transformi compasiunea în ceva pozitiv, decât să te lași copleșit de ea.  

RomaniaTV.net
18 apr. 2019, 08:03
HOROSCOP PAŞTE 2019! Cum petrec zodiile SĂRBĂTORILE PASCALE. Cine va avea un Paşte Fericit şi cine suferă în Săptămâna Patimilor

HOROSCOP PAŞTE 2019! Cum petrec zodiile SĂRBĂTORILE PASCALE. Cine va avea un Paşte Fericit, şi cine suferă în Săptămâna Patimilor.

Se anunţă o perioadă agitată în perioada Paştelui pentru multe zodii. Agitaţia pregătirilor şi agomeraţia ar putea să vă copleşească. Încercaţi să vă amintiţi că ar trebui să fie o perioadă specială, alături de cei dragi.

Exclusiv! HOROSCOP COMPLET MAI 2019. Ce zodie se RELANSEAZĂ după Paşte şi dă lovitura 

Berbec

Aveți tendința de a merge, du-te vino de Paşte! Rezistați nevoii de a vă supraîncărca, în schimb, permiteți lucrurilor să se întâmple pur și simplu. Trebuie să aveţi grijă. Dacă aveți nevoie de vindecare și de un nou început, faceți ca acest lucru să se întâmple. Amintiți-vă că sunteți eroul povestii voastre, așa că începeți să vă tratați ca atare. Venus va intra în Berbec pe 20 aprilie, deci rămâneți deschişi iubirii și conexiunii. S-ar putea să te simți destul de social și magnetic. 

Taurul

Participă la maratonul tău interior, Taure. E vorba de rezistență acum. Împingeți-vă îndoielile și continuați să vă atingeți obiectivele. Luna plină, din 19 aprilie, ar putea provoca o trezire la realitate, așa că fii pregătit să pivotezi și să faci un control asupra daunelor în weekendul de Paşte. Rămâi puternic și motivat; persevera! Ai asta.

Gemeni

Fiți atenți la compania pe care o aveţi. Înconjurați-vă cu oameni care vă sprijină și vă ajută să creşteţi și nu uitați să-l returnați. Relațiile – romantice și altfel – sunt o stradă cu două sensuri; primeşti ceea ce oferi. Venus va intra în Berbec pe 20 aprilie, așa că acest week-end ar putea fi un moment deosebit de social și interesant pentru tine, Gemeni. Bucură-te de ea!

HOROSCOP PAŞTE 2019! Cum petrec zodiile SĂRBĂTORILE PASCALE. Cine va avea un Paşte Fericit, şi cine suferă în Săptămâna Patimilor.

Rac

Aveți deja tot cea ce vă doriţi, dragi Raci. Continuaţi să vă dezvolți abilitățile, iar recunoașterea și lauda pentru munca ta grea vor veni la timp. Îți îngrijești grădina, așa că udă semințele şi ai grijă de ele; în curând, veți avea o abundență de flori. În 20 aprilie, Venus intră în Berbec în casa a 10-a, care guvernează munca, lucrurile promițătoare fiind la orizont în viața ta profesională.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2019. Formarea unor Cruci Duble aduce tensiuni, Nodul Karmic Sudic aduce complicaţii 

Leu

Crede-ți intuiția și fii încrezător în deciziile tale, Leule. Creează noi căi dacă este nevoie și fii sigur că tot ceea ce faci acum este o experiență de învățare. Cu cât înveţi mai mult, cu atat vei fi mai puternic. Venus intră în Berbec pe 19 aprilie și va fi în casa a 9-a de călătorie, deci luați în considerare o călătorie pentru Paşte. S-ar putea să întâlneşti o nouă dragoste sau un bun prieten.

Fecioară

Fii creativ, Fecioară. Luați în seamă ceea ce aveți și exersați, pentru că totul trebuie luat ca atare. Cunoaște-ți punctele tari și câștigă totul de Paşte. S-ar putea să primiți niște veşti financiare în jurul lunii pline, 19 aprilie, deoarece este în cea de-a doua casă a veniturilor; fi pregătit să te ocupi de asta peste week-end.

HOROSCOP PAŞTE 2019! Cum petrec zodiile SĂRBĂTORILE PASCALE. Cine va avea un Paşte Fericit, şi cine suferă în Săptămâna Patimilor.

Balanța

Vei culegeți ceea ce semănați. Efortul pe care l-ați pus în realizarea obiectivelor dvs. va fi satisfăcut cu o mare răsplată. A doua lună plină la rând este în semnul tău de Balanță, așa că va fi extra importantă, de data asta în 19 aprilie. Un proiect sau o idee importantă la care ați lucrat poate să se realizeze sau să ajungă la o concluzie puternică care s-ar putea simți destul de turbulentă sau copleșitoare. Respiră adânc și folosește echilibrul tău de Balanţă.

Scorpionul

Luna aprilie a fost cu totul despre evacuare și flux pentru tine. Trebuie să renunțați și să vă încredințați instinctelor. Renunţaţi la cea ce nu vă mai servește intereselor. Spuneți la revedere și încercaţi să slăbiţi presiunea. Luna plină 19 aprilie se află în casa a 12-a, astfel încât s-ar putea să vă simțiți mai obosit în acest weekend de Paşte Nu uitați de importanța îngrijirii de sine.

Săgetătorul

Paştele va fi probabil o perioadă foarte socială pentru aceşti nativi. Folosiți-vă energia creativă și explorați idei noi. Unele dintre ele vor ieși la îndeplinire, iar altele nu vor face acest lucru și este în regulă. Curiozitatea este prietenul tău. Asumă-ţi riscuri; chiar dacă nu se află în planul lor, nativii vor duce la bun sfârşit idei noi și mai bune și vor găsi căi mai productive.

HOROSCOP PAŞTE 2019! Cum petrec zodiile SĂRBĂTORILE PASCALE. Cine va avea un Paşte Fericit, şi cine suferă în Săptămâna Patimilor.

Capricornul

Nu trebuie să fii tu cel mai bun la toate, Capricornule. Concentrează-te asupra a ceea ce te face fericit de Paşte. Lăsați să strălucească totul în jurul vostru fără a pune prea multă presiune pentru a reuși. Luna plină, în 19 aprilie, se află în casa a zecea a muncii dvs., astfel încât puteți primi numeroase oferte profesionale sau propuneri. S-ar putea să te simți confruntat, și este în regulă. Nu luați decizii sau angajamente pripite; în schimb, faceți-vă timp să vă bucuraţi de Paşte.

Vărsătorul

Ia-o ușor în weekend, Vărsătorul. Permiteti-va sa va odihniti si sa reflectati de Paste. Oferiți-vă spațiu pentru a vă imagina, a crea și a explora. De această dată, vă veți hrăni spiritul. Pur și simplu nativii trebuie să fie prezenti și să se bucurațe de acest moment. Jupiter, planeta norocului, se află în a 11-a casă de prieteni, așa că s-ar putea să te simți mai socibil decât de obicei. Conectarea cu ceilalți și crearea de rețele poate fi în mod special fortuită în acest moment.

Peștilor

Banii s-au concentrat probabil în această lună. Obțineți informații practice și evaluați circumstanțele. Ce puteți face în mod realist cu privire la situația și obiectivele dvs.? Nu treceți de voi înșivă. Luați totul cu paşi mici și învățați pe drum. Luna plină, din 19 aprilie, ar putea aduce niște cheltuieli neașteptate sau știri financiare. Acest weekend nu este unul pentru a fi frivol cu bani.

HOROSCOP PAŞTE 2019! Cum petrec zodiile SĂRBĂTORILE PASCALE. Cine va avea un Paşte Fericit, şi cine suferă în Săptămâna Patimilor.