Horoscop: Patru zodii de femei fatale. Ai da orice să le cucereşti

Cum se face că există pe lumea asta femei care dau pe spate orice bărbat. Au ele un farmec aparte, căruia cu greu i se poate rezista. Pe unde trec, întorc toate privirile şi ştiu cum să jongleze cu sentimentele celor din jur.

RomaniaTV.net
21 iul. 2016, 12:13
Horoscop: Patru zodii de femei fatale. Ai da orice să le cucereşti

Leu

Extrem de dinamica, aceasta femeie cucereste prin miscarile sale ferme, sigure, prin atitudine si prin constitutia atletica. Are de obicei un trup perfect, bine proportionat, cu o alura foarte feminina pe care stie sa si-o puna in valoare.

Cucereste prin zambet, prin privire si prin increderea in sine pe care o degaja. Este cu adevarat irezistibila datorita energiei pozitive emanate.

Citeşte şi  Horoscop. Topul celor mai râvnite femei ale zodiacului. Tu te numeri printre ele?

Rac

Blanda femeie din zodia Rac e imposibil sa nu placa oricarui barbat. Are abilitatea de a le induce subliminal dorinta, fiind constienta de atuurile sale. Este genul de super femeie apreciata si invidiata de toata lumea.

E afectuoasa si emotiva si tocmai flirtul sau timid este irezistibil. Pentru ea sexul este mai mult decat un contact fizic, este o adevarata poezie, iar barbatii sunt fermecati de aceasta atitudine.

Citeşte continuarea pe studentie.ro