Horoscop Pavel Globa 2022. Zodiile care vor fi lovite de norocul vieţii lor

Astrologul rus Pavel Globa a citit în astre pentru viitorul 2022, care se va afla sub auspiciile Tigrului Negru.

21 dec. 2021, 14:35
Horoscop Pavel Globa 2022. Zodiile care vor fi lovite de norocul vieţii lor

Horoscop Pavel Globa 2022. 

Tigrul este un simbol al prosperitatii, puterii si energiei, asa ca anul va fi bun  pentru evenimente stralucitoare si schimbari fatidice.

In prima jumatate, tandemul Jupiter si Pesti va aduce stabilitate financiara semnelor elementului apa – Rac, Pesti si Scorpion. Mai tarziu, planeta va trece in zodia Berbec si toate beneficiile vor trece in semnele de foc – Berbec, Sagetator si Leu.

Iata sase zodii pentru care 2022 va fi un an de mare succes:

Horoscop Pavel Globa 2022. Berbec
Persoanele nascute sub acest semn zodiacal vor avea surprize placute pe tot parcursul anului. Din ianuarie pana in martie, acestia vor fi nevoiti sa-si reconsidere stilul de viata si sa isi stabileasca noi obiective.

Din punct de vedere material, totul va fi bine, dar nu te grabi sa cheltuiesti ceea ce ai castigat. Pana la sfarsitul anului, economiile vor fi cheia pentru viitorul tau  fara griji.

Horoscop rune 2022. Mihai Voropchievici ştie ce zodii au noroc în dragoste anul viitor
In perioada primavara-vara, Berbecul poate fi realizat in munca. Aceasta poate fi atat inceperea propriei afaceri, cat si cresterea carierei. Reprezentantii singuri  ai zodiei pot avea sansa de a-si intalni sufletul pereche.

Gemenii
Inca din ianuarie 2022, gemenii vor incepe sa culeaga roadele muncii lor anterioare. Pentru cei care doresc sa-si schimbe locul de munca, luna aceasta pare perfecta.

Pentru membrii familiei zodiei, prima jumatate a anului poate fi un test al relatiilor. Pe parcurs vor exista multe ispite la  care nu le pot face fata singuri.

Fecioara
2022 va fi o perioada favorabila pentru infiintarea sau intarirea unei familii. Te vei scalda in dragoste. Va trebui sa muncesti din greu, dar rezultatul iti va depasi toate asteptarile. Schimbarile in profesie sunt posibile din februarie pana in mai si toate vor fi pozitive.

Horoscop bani 2022. Ce zodii vor avea tolba plină anul viitor. Cum se calculează „cifra avuţiei”
Horoscop Pavel Globa 2022. Balanta
Vei avea noroc, dar numai cei proactivi isi vor atinge obiectivele. Un profit mare este posibil vara. Este posibil sa aveti nevoie de aceste fonduri la sfarsitul lunii noiembrie.

Scorpion
Scorpionii vor putea face totul sa devina realitate. Perseverentii vor ajuta sa avanseze in serviciu. Este indicat sa va faceti noi cunostinte si sa nu renuntati la calatorii.

Horoscop Pavel Globa 2022. Varsator
Varsatorul nu va trebui sa munceasca din greu pentru a reusi in noi proiecte. Din ianuarie pana in martie,astrologii  promit cresterea carierei.