Horoscop: Peste ei va da norocul în 2016. 4 zodii care se îmbogăţesc

2016 este un an al schimbărilor pe multe paliere, inclusiv pe cel financiar. E un an cu fluctuaţii pentru cei mai mulţi dintre nativi, însă există şi căţiva care au norocul să fie ocrotiţi de astre şi să se bucure de sume frumuşele în conturi.

RomaniaTV.net
03 dec. 2015, 09:43
Horoscop: Peste ei va da norocul în 2016. 4 zodii care se îmbogăţesc

Iata care sunt zodiile pe care le va lovi norocul la bani in anul care vine:

Leu

Jupiter se afla in casa banilor si ai noroc in plan financiar cel putin pana in septembrie. Toate eforturile tale vor fi incununate cu succes. Vei munci, dar vei si castiga bani. Ai investit inca din 2015 pentru confortul tau, iar acum cam tot ce castigi merge pe distractie.

Spiritul tau competitiv te indeamna sa-ti inmultesti banii investind intr-o afacere bine gandita, cu bataie pe termen lung. Uranus iti furnizeaza energie si idei, iar Saturn iti confera tenacitate, intelepciune si strategie.

Citeşte şi  Horoscop: Cum ai murit în viaţa anterioară în funcţie de zodia ta

Fecioara

Daca pana in septembrie nu pare sa se schimbe mai nimic in plan financiar, nici nu pierzi, nici nu castigi, ei bine, odata cu toamna lui 2016 te poti considera norocoasa zodiacului. Jupiter, planeta sanse si expansiunii, intra in casa banilor. Vezi dintr-odata lumea cu alti ochi, iti vin o multime de idei de afaceri si ai un fler comercial crescut.

Actioneaza si nu vei regreta. Planurile tale au o anvergura nemaintalnita, iti propui sa ajungi sus si reusesti. Iar la final de an nu te vei trezi mai bogata ca niciodata.

Citeşte mai mult pe ele.ro