HOROSCOP: Poziţia sexuală pe care o urăşte, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii ce anume îi displace iubitului tău în pat fără să-l întrebi? Descoperă care sunt poziţiile de care nu este prea încântat, în funcţie de zodia lui.

RomaniaTV.net
11 nov. 2012, 16:00
HOROSCOP: Poziţia sexuală pe care o urăşte, în funcţie de zodia lui

Se poate spune că bărbatului din zodia Scorpionului nu-i displace absolut nicio poziţie.

Săgetătorul urăşte poziţia pe care o puneţi în aplicare cel mai des.

Bărbatul din Capricorn se simte bine atunci când nu este nevoit să schimbe ceva şi asta pentru că vrea să se „perfecţioneze”.

Cel mai mare duşman al poziţiei misionarului este bărbatul din zodia Vărsătorului.

Pentru un bărbat din Peşti, o poziţie care implică foarte puţine atingeri sau contact fizic limitat este destul de chinuitoare.

Nativul din zodia Berbecului nu este un împătimit al poziţiilor în care tu stai deasupra.

Bărbatului din zodia Taur nu-i plac poziţiile foarte vulgare, în care totul este expus şi lipseşte acel ceva misterios şi tandru.

Pentru bărbatul din Gemeni, imaginile sunt foarte importante, iar dacă tu îţi expui celulita în toată „splendoarea”, atunci cu siguranţă îi va pieri cheful.

Bărbatului din zodia Rac îi plac multe ciudăţenii în pat, dar dacă este o poziţie care să nu-i placă, atunci clar este vorba despre una în care se simte cumva respins sau folosit.

Bărbatulul din Leu îi place să se lase din când în când dominat, dar nu este un admirator al poziţiilor în care tu deţii controlul total.

Nativului din Fecioară nu-i plac poziţiile de care tu nu pari prea încântată, dar mai ales cele care nu sunt „igienice”, el fiind obsedat de curăţenie.

Bărbatul din Balanţă încearcă cu entuziasm tot ce îi propui în materie de sex, dar are o sesnsibilitate faţă de poziţiile care par vulgare.