Horoscop primăvară 2022. Ce zodie va fi zen în mijlocul haosului. Previziuni, bani, sănătate, amor şi carieră

Intentiile noastre incep sa prinda viata, ideile se materializeaza, lucrurile per ansamblu incep cu adevarat sa se miste intr-un mod sublim. Sa fim gata sa facem pasi mari si sa pasimintr-o noua viata!

05 apr. 2022, 12:48
Horoscop primăvară 2022. Ce zodie va fi zen în mijlocul haosului. Previziuni, bani, sănătate, amor şi carieră

Horoscop primăvară 2022. Astrologii ne-au trasat un ghid pentru urmatoarea perioada, in functie de zodie. Sa vedem in cele ce urmeaza:

Berbec: Te vei concentra asupra vieții tale și vei avea mai multă speranță
La mulți ani, Berbec. Soarele te energizează și te revitalizează cu speranță și inspirație pentru acest nou capitol interesant. Și cu conducătorul tău planetar, Marte, stând alături de Venus în Vărsător, te vei concentra asupra aspirațiilor, viselor și viziunilor tale viitoare. Te vei simți plin de energie și gata să abordezi toate obiectivele tale personale pentru acest sezon, amintindu-ți cât de important este parteneriatul in viata ta.

Ca semn cardinal de foc, ai tendința de a fi destul de independent din fire, iar acest sezon nu va face decât să amplifice asta dar vei gasi echilibrul intre viata de familie, responsabilitati si dorinta de libertate.

Taur: Vei fi zen în mijlocul haosului
Taur, ești prima paersoana care poate participa cu adevarat la vindecarea ta sufleteasca. Iar mutarea Soarelui în Berbec prin a 12-a ta casă astrologica, casa finalizarii, a vindecarilor, a compasiunii, astrele te incurajeaza sa acorzi prioritate vietii tale personale si starii tale de bine, actionand acolo unde sunt probleme: somn, relaxare, comunicare, consiliere.  Urmatoarea perioada va deschide calea către posibilități mari, în dragoste și la locul de muncă.

Horoscop aprilie. Zodia care dă de greu, marea cumpănă e de Paşte 2022. E lovită de ghinioane teribile pe toate planurile
Gemeni: Te vei reconecta cu cei mai buni prieteni ai tăi
S-ar putea să plănuiești o mică escapadă de primăvară în curând. Cu Soarele in Berbec luminand cea de-a unsprezecea casa astrologica a hartii tale, casa socializarii, a prieteniei si a comunitatii, ideile tale vor fi din ce in ce mai exotice iar a doua ta casa va fi aventura, calatoria si dorinta de expansiune pe toate planurile.  Vei dori sa evadezi din tot, sa schimbi tot si, de aceasta data, pentru tine, nimic nu va fi imposibil pentru ca Universul te sustine!

Horoscop primăvară 2022. Rac: Vei ocupa un loc de vaza pe plan profesional.
Soarele in Berbec lumineaza a zecea ta casa astrologica responsabila de autoritate si reputatie. In perioada aceasta vi se intampla lucruri mari, poate chiar nevisate si neasteptate. Intrati in luma reflectoarelor, va sunt recunoascute meritele si talentele iar ideile voastre nu pot fi contrazise de nimeni.  Munciti din greu dar totul se finelizeaza cu un succes extraordinar.

Leu: Vei fi inspirat și vrei sa-ti asumi riscurile necesare
Soarele in Berbec aduce aventura, increderea si reinvierea unor teorii mai vechi de-ale tale, niciodata explorate. Practic, vei fi catapultat intr-o noua viata, într-o nouă dimensiune învolburată de entuziasm și oportunități. Nu rata oportunitățile care ți se vor oferi, pentru că nu vei regreta!

Fecioară: Îți vei găsi curajul să-ți urmezi pasiunile
Fecioară, de data aceasta vei face lucrurile puțin diferit. În timp ce Soarele se află în Berbec și în cea de-a opta casă astrologica a transformării, nu ești doar o forță de luat în seamă, ci și o inspirație pentru ceilalți.

Marte va călători, de asemenea, alături de Venus, inspirând o abordare neconvențională a parcursului tau. De asemenea, vei fi mai puțin stresat și mai puțin preocupat de lucrurile mărunte, ceea ce îți va oferi posibilitatea de a-ți exprima mai bine talentele.

EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022. Conjuncturi favorabile pentru câştiguri materiale. Zodia care se va certa cu partenerul de viaţă din cauza banilor

Balanță: Primesti inspiratie de la cei din jur
Relațiile tale sunt o reflectare a autenticității tale unice. Și cu Soarele care debutează în Berbec prin casa a șaptea a rudeniei tale, accentul se pune mai mult pe relațiile tale individuale, precum și pe libertatea ta individuală. Stai aproape de oamenii care scot tot ce e mai bun din tine, nu vei regreta. De asemenea, vei avea mai multe șanse să experimentezi lucruri frumoase în dragoste.

Scorpion: Îți vei face bunăstarea o prioritate
Este timpul pentru o schimbare a stilului de viață și poate fi ceva ce îți dorești să faci de mult timp. Soarele in Berbec vă va energiza a șasea casă a obiceiurilor de sănătate și a rutinelor zilnice, inspirându-vă să profitați la maximde fiecare zi și de fiecare situație.

Iar Luna care intră în semnul tău va continua să crească această energie și să-ți dea încrederea de a duce la bun sfârșit toate proiectele tale de suflet.

Horoscop primăvară 2022. Săgetător: Iti regasesti curajul!
Înflorești când ești într-o dispoziție fericită. Și odată cu intrarea Soarelui în zodia ta soră Berbec, cosmosul îți va energiza și revitaliza cea de-a cincea casă a pasiunii, plăcerii și expresiei creative. Îndrăznește să fii îndrăzneț și să faci ceva ieșit din comun.

Pentru tine, este de asemenea momentul perfect pentru a planifica și cunoaște oameni, pentru a porni într-o aventură neașteptată și pentru a-ți permite să te bucuri din plin de sentimentul comuniunii cu cineva, de companie, fără să-ți faci griji pentru viitor.

Primăvara înseamnă să începeți ceva nou și interesant, așa că asigurați-vă că vă bucurați de această magie.

Capricorn: îți vei înfrumuseța spațiul de locuit și îți vei îmbunătăți viața personală
Care este definiția ta pentru bunăstare și atmosferă confortabilă? Mutarea Soarelui în Berbec va aduce energie și putere celei de-a patra case astrologice, casa treburilor de familie și sentimentelor profunde si intime, adăugând un strat colorat de emoție locuinței tale și vieții intime. Să știți că Marte și Venus în Vărsător vă susțin și excentricitățile și talentele unice, scrie ce-spun-astrele.ro.

Vărsător: Vei face pași îndrăzneți
Cercetați-vă și nu vă fie teamă să puneți întrebări. Pe măsură ce Soarele din Berbec lumineza cea de-a treia casă astrologica a comunicării, totul, de la telefonul mobil până la cele mai apropiate intamplari, va fi plin de oportunități.

Și cu Marte și Venus în semnul tău, vei fi mai vibrant și mai asertiv ca niciodată. Încrederea va crește și, în ciuda veștilor, vei fi mai încrezător în viitor.

Pesti: iti vei recapata puterea si vei avea mai multa incredere in tine
Veți fi mai conștienți de valoarea voastră, iar lumea nu va putea să nu vadă și să răspundă la energia voastră unică. În această perioadă, Soarele se va afla într-un Berbec războinic și în a doua ta casă  astrologica a  securitatii personale, valorilor și posesiunilor si va continua să-ți furnizeze doza necesara de încredere și entuziasm. Marte și Venus în Vărsător vă vor încuraja să elaborați strategii în culise dacă este necesar și, de asemenea, să vă asumați riscurile necesare pentru a le pune in practica.