Horoscop aprilie. Zodia care dă de greu, marea cumpănă e de Paşte 2022. E lovită de ghinioane teribile pe toate planurile

Zeita iubirii, Venus, intra in sentimentala zodie Pesti in 5 aprilie si te incurajeaza sa vorbesti deschis despre sentimentele si fanteziile tale. Combativul Marte intra si el in Pesti in 14 aprilie, scazand nivelul energiei, al ambitiei sau al instictelor de protectie. La capitolul dragoste se anunta activitate intensa, cu atat mai mult cu cat bate la usa Luna plina in Balanta care aduce provocari in a ajunge la un echilibru intre ceea ce vrei si nevoile emotionale,

04 apr. 2022, 21:13
Horoscop aprilie. Zodia care dă de greu, marea cumpănă e de Paşte 2022. E lovită de ghinioane teribile pe toate planurile

Horoscop aprilie pentru Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Inca de la inceputul lunii vei resimti o dragoste puternica fata de partenerul de cuplu. Este o perioada care indeamna la romantism si erotism. Daca ati intampinat dificultati in relatie in ultima vreme, luna aceasta aveti toate motivele din lume sa le reparati. Spune cinstit ce simti. Daca nu ai partener, nu trebuie sa-ti para rau ca vei petrece Sarbatorile pascale. Asculta-ti inima si vezi ce persoane din jurul tau au sentimente mai profunde pentru tine.

Horoscop dragoste pentru Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna aprilei iti aduce erotism, romantism, farmec personal, optimism si incredere de sine. Partenerul va fi incantat de aceasta parte din tine si isi va dori ca aceasta dispozitie sa dureze cat mai multa vreme. Daca ai amanat o discutie serioasa cu partenerul, acum este un moment prielnic sa lamuresti lucrurile. Planetele te scapa de negativitate. Daca esti singur, asculta-ti inima. Numai asa vei sti daca persoana cu care te vezi acum merita sau nu sa iti asumi angajamentul.

 

EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022. Conjuncturi favorabile pentru câştiguri materiale. Zodia care se va certa cu partenerul de viaţă din cauza banilor
Horoscop aprilie pentru Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna aprilie iti va aduce multe evenimente sociale la care vei participa alaturi de persoana iubita. Relatia se va imbunatati vizibil, daca ai rabdare cu partenerul. Inclinatia ta usor exagerata spre erotism il poate face sa se simta inconfortabil. Nu grabi si nu forta lucrurile. Daca esti singur, ai sanse sa iti intalnesti marea dragoste. Poate chiar in randul unor “colegi” de zodie.

Horoscop dragoste pentru Rac (22 iunie – 22 iulie)

In luna aprilie vei afla ca orice este posibil. Doar vine Pastele cu miracolele lui. Daca va doreati de multa veme sa aveti un copil, acum astrele favorizeaza aparitia vestii care va va bucura pe amandoi. Daca esti singur, nu te mai inchide in tine. Planetele scot la lumina sarmul si eleganta ta. Profita de aceasta perioada pentru a gasi persoana potrivita pentru tine.

Citeste si HOROSCOP karmic săptămâna 4-10 aprilie 2022. Zodiile care dau lovitura în această perioadă. Fac bani frumoși și se bucură de iubire!

Horoscop dragoste pentru Leu (23 iulie – 22 august)

Venus si Marte vor avea un mare impact asupra vietii tale personale in aceasta luna, in special in sfera angajamentului si casatoriei. Daca nu ti-ai oficializat inca relatia, acum este un moment prielnic sa o faci. Partenerul te poate anunta ca isi doreste un copil. Daca esti singur, dragostea pluteste in aer. Profita de orice ocazie pentru a iesi in oras si nu rata nicio petrecere prilejuita de Sarbatorile Pascale.

Horoscop dragoste pentru Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Luna aprilie este destinata relatiei si iubirii. Cuplurile care isi doresc copii au sanse mari de reusita. In cuplurile in care exista neintelegeri, dragostea si sinceritatea pot salva relatia. Bucura-te de ceea ce-ti ofera partenerul. Daca esti singur, planetele iti pot aduce in cale o veche dragoste. Cineva din trecutul tau pe care nu l-ai uitat complet si pentru care mai ai sentimente, bine ascunse, dar puternice. Esti sigur ca esti pregatit sa mai incerci o data.

Sfaturi în aprilie pentru Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Luna aprilie se anunta armonioasa alaturi de parteneruld e cuplu. Veti avea grija ca celuilalt sa nu-i lipseasca nimic, sa fie fericit si satisfacut. Nu este exclus sa primiti vestea ca veti avea un bebelus. Daca esti singur, a doua jumatate a lunii te poate aduce mai aproape de o persoana speciala. Fii mai pozitiv si deschis la ceea ce Universul iti va oferi. Bucura-te de viata!

Horoscop dragoste pentru Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai planuri pentru orice, iar aprilie nu va face exceptie. Planurile tale din aceasta luna presupun fie oficializarea relatiei, fie marirea familiei. Indiferent de situatia in care te afli, sansele de izbanda sunt foarte mari. Daca esti singur, ar trebui ca inainte de a pleca “la vanatoare” sa lamuresti mai multe aspecte legate de viata ta. Nu poti avea o relatie simpla, daca viata ta e complicata.

Horoscop aprilie pentru Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Relatia sentimentala este in centrul atentiei tale in luna martie. Indiferent daca esti singur sau implicat intr-o relatie, renunti la egoism si vrei sa fii mai canalizat spre nevoile celorlalti. Nu ai solicitari nejustificate pentru partenerul de cuplu sau pentru potentialul partener. Vei gasi acea liniste care te va ajuta sa pui lucrurile la punct in viata ta.

Horoscop dragoste pentru Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Luna aprilei iti va aduce in relatie ceea ce-ti doresti. Starea de spirit este pozitiva, esti generos cu partenerul de cuplu, te dai peste cap ca sa-l faci fericit. Adrenalina este in crestere, iar dormitorul va fi martorul unor clipe de erotism intens. Daca esti singur, arata-ti punctele tari. Nu sta pasiv. Profita de fiecare moment pentru a-ti arata latura romantica si pasionala.

Horoscop dragoste pentru Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dupa haos, vine si o perioada de liniste si armonie. A sosit vremea sa pui lucrurile la punct, sa faci lumina in relatie, sa restabilesti pacea. O discutie sincera si deschisa cu partenerul va rezolva multe din problemele pe care le-ati avut in ultima vreme si va pregateste pentru o perioada de Sarbatori pascale romantica si plina de emotii puternice. Daca esti singur, nu fi dezamagit. Planetele au pregatit pentru tine ceva special. Bucura-te de orice moment.

Horoscop aprilie pentru Pești (19 februarie – 20 martie)

In aceasta luna aprilie ai hotarat sa pui punct tuturor relatiilor toxice din viata ta. Indiferent ca este vorba de parteneri, prieteni sau colegi, vrei sa iti cureti relatiile pentru ca macar de anul viitor sa iti mearga mai bine. Daca esti implicat intr-o relatie de mai multa vreme, ai putea primi vestea unei sarcini in apropierea Sarbatorilor pascale. Nu-i asa ca e un miracol?