Horoscop PRIMAVARA 2023: pentru cine se anunţă trei luni de prosperitate

Urmam si noi ciclul natural al vietii si, o data cu primavara, ne vom lasa cuprinsi de energia noului inceput atunci cand Soarele va intra in zodia Berbec

09 mart. 2023, 13:47
Horoscop PRIMAVARA 2023: pentru cine se anunţă trei luni de prosperitate

Horoscop PRIMAVARA 2023. Primavara anului 2023 si-a intrat in drepturi de las 1 martie din punct de vedere calendaristic si va incepe din 21 martie din punct de vedere astronomic, moment la care are loc echinoctiul de primavara. Dar si din punct de vedere astral, caci atunci va fi debutul noului an astrologic. Energia iernii ne-a oferit ocazia de a sta mai mult in interior, ceea ce inseamna si in propriul interior, in minte, in inima, sa analizam, sa tragem concluzii, sa facem planuri.

Urmam si noi ciclul natural al vietii si, o data cu primavara, ne vom lasa cuprinsi de energia noului inceput atunci cand Soarele va intra in zodia Berbec – reincepand calatoria prin cele 12 zodii – si ne va purta timp de trei luni trei energii diferite: Berbec, Taur si Gemeni.

Ce aduce aceasta energie speciala a primaverii 2023 pentru fiecare zodie?
Horoscop primavara 2023 BERBEC
Primavara ta 2023 se anunta a fi dulce

Primavara 2023 va debuta pentru tine sub forma unui start cu oarecari capcane dar de indata ce iti dai seama ce resurse ai ca sa treci prin vremuri provocatoare, totul devine brusc dulce si pozitiv. Trebuie sa ai rabdare, Berbecule. Cheia de a trece prin tot ce iti pregateste Universul in aceasta primavara este sa iei lucrurile cu zambetul pe buze si sa indraznesti sa fii curajos. Aprilie se anunta a fi o luna norocoasa pentru tine.

Horoscop primăvară 2023 Camelia Pătrăşcanu. Jupiter pune toţi banii pe masă, ce zodii au un noroc fabulos

Horoscop primavara 2023 TAUR
Sezonul perfect pentru schimbare

Primavara 2023 va fi marcata de o neobosita determinare pentru schimbare, Taurule. Acasa, in relatia de cuplu si la munca, personalitatea Taurului va decide sa preia controlul si sa ia decizii importante. Daca esti nefericit cu felul in care merg lucrurile, aceasta primavara iti ofera perioada cea mai importanta de a schimba totul si a lucra puternic spre scopurile tale. Nu uita sa iti dedici timp doar pentru tine in acest sezon si sa te asiguri ca iti intretii o stare de fericire, energie te va ajuta sa obtii ceea ce vrei.

Horoscop rune, care sunt provocările săptămânii. Cui aduce noroc Dagaz, pe cine avertizează runa Nauthiz inversată

Horoscop primavara 2023 GEMENI
Ia lucrurile usurel in aceasta primavara

Unele provocari financiare te pot testa in acest sezon dar nu le lasa sa te stopeze din calea ta. Ele apar pentru a-ti redefini relatia cu banii si a pune prioritati corecte in finantele tale spre un viitor prosper. Personalitatea unui Geaman are puteri uluitoare de adaptabilitate si va gasi intotdeauna solutii la orice situatie de viata ar avea de infruntat si depasit. Incepand cu luna mai, astrele au lucruri minunate pentru zodia ta care te vor face sa zambesti, garantat. Fericirea va marca cu siguranta primavara ta 2023.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.