Horoscop: Punctul tău sensibil, în funcţie de zodie

Cu toţii avem un punct sensibil, iar anumite situaţii ne transformă în cu totul alte persoane. Descoperă-ţi vulnerabilităţile!

RomaniaTV.net
07 feb. 2017, 12:00
Horoscop: Punctul tău sensibil, în funcţie de zodie

Vărsător

Vărsătorului îi place să fie diferit şi nu îi este deloc greu să obţină acest lucru. El se asigură ce tot ceea ce face în viaţă este corect şi vrea ca şi cei din jurul lui să i se alăture. Dacă îi spui că nu este sufiecient de bun atunci e posibil să devină incredibil de dur şi să nu îşi mai poată controla ieşirile. Nu ştie să facă faţă concurenţei şi nici provocărilor!

Peşti

Cea mai mare calitate a acestui nativ este abilitatea de a se ocupa de o mulţime de lucruri în acelaşi timp. Nu permite celor din jur să îl tragă în jos, dar uneori dă impresia că se poate profita de el. Este doar o impresie pentru că Peştii au coloană vertebrală şi îşi dă imediat seama de intenţiile oamenilor, iar asta îl face extrem de furios uneori. Nu e indicat să te pui cu ei, vei avea probleme mari!

Citeşte şi  Horoscop: Care este cadoul potrivit pentru fiecare femeie de Valentine’s Day, în funcţie de zodie

Berbec

Berbecul face eforturi mari pentru a fi cum este, chiar dacă cei din jur cred că le este foarte simplu. Chiar dacă este cu capul pe umeri, şi el îşi pierde uneori din strălucire. Dacă te joci cu sentimentele lui, atunci e posibil să îl faci să se simtă mizerabil şi să scoţi tot ce are el mai rău: nervi, supărare şi acţiuni impulsive care i-ar putea aduce multe probleme.

Taur

În general, Taurii sunt persoane liniştite care nu lasă pe nimeni să ajungă cu adevărat la ei. Sunt încăpăţânaţi, dar de cele mai multe ori dintr-un motiv serios. Singurul lucru pe care nu îl suportă este ca oamenii să îi confrunte, iar asta înseamnă pentru ei începutul unei lupte. Dacă îi arăţi că nu este de încredere sau îl faci să se simtă prost, un Taur nu va fi capabil să îşi controleze furia.

Citeşte mai mult pe eva.ro