HOROSCOPUL ZODIEI RAC pentru 2018 realizat de Cristina Demetrescu: Ce se schimbă în viaţa acestor nativi din iunie

Femeile Rac vor beneficia de o veste minunată, beneficiind de trecerea până la 8 noiembrie a Marelui Benefic, Jupiter, pe casa copiilor, presupune că pot rămâne însărcinate. Ceea ce poate pana acum nu s-a putut din motive medicale sau chiar din lipsa de partener, pot duce sarcinile la bun sfarsit in conditii optime si se pot bucura de o perioada frumoasa, asa cum isi doresc, mai ales ca stim ca nu toate femeile au acest privilegiu.

RomaniaTV.net
21 iun. 2018, 11:06
HOROSCOPUL ZODIEI RAC pentru 2018 realizat de Cristina Demetrescu: Ce se schimbă în viaţa acestor nativi din iunie

Exista multe etape ale sarcinii, chiar si dupa nastere cand noile schimbari ce se petrec cu o tanara mama pot umbri aceasta bucurie. Nu va fi cazul dvs., cel putin din punct de vedere medical sau al starii emotionale legate de copil, intelegand aici ca nu sunt riscuri de depresii post natale. Va ofer un sfat pentru inceput de an, avand in vedere ca Marte si Jupiter aflati pe casa copiilor tensioneaza axa Destinului aflata pe axa banilor, formand astfel nu numai Crucea Fixa, dar si un aspect astral ce spune ca nu stiti sa profitati de momentele de oportune sau ca desi simtiti intr-un fel, din diverse motive alegeti diferit. Daca mai exista persoane care conditioneaza venirea pe lume a copiilor de faptul ca nu isi permit sa iI creasca, aceasta conditionare este una dintre cele mai grave manifestari ale Karmei de atasament posesiv. Copiii consuma aparent, in realitate ei au aport de energie de tot felul, inclusiv financiara. Ideea de a va dori un copil, dar nu-l face pentru ca nu aveti cu ce sa-l cresteti este limitata si in general are consecinta, ca atunci cand vi-l veti permite, sa nu mai puteti sa-l aveti din motive medicale, potrivit astrologului Cristina Demetrescu.

Anul aceste este bun pentru a procrea, asa ca daca este bun, inseamna ca toata lumea se va descurca. Ca o completare, acel tranzit care ne indica faptul ca scapati de stresul profesional, poate vorbi despre un concediu de crestere copil. Venus sta mai mult anul acesta datorita retrogradarii sale, realizand un du-te vino intre casa familiei, a casei si maternitatii unde il regasim in august si noiembrie, dar si casa iubirii si a copiilor in septembrie, octombrie si decembrie. Va fi retrograd intre 5 octombrie si 15 noiembrie, insa chiar si asa, va ofera posibilitatea sa aveti grija de ce va bucura cel mai mult, iubire, casa, copii, chestiuni domestice, sa amenajati o camera daca apare un copil, dar si daca copiii sunt mari sau cineva drag se muta la voi, casa cere o reamenajare.

Citeşte şi Horoscop Mihai Voropchievici pentru IUNIE, IULIE si AUGUST: Bani şi dragoste cu carul! Norocul bate la uşa acestor zodii

Cum este evident ca planetele se misca dintr-un loc in altul al hartii astrologice si cum ati rasuflat usurati cu privire la situatii suparatoare din trecut in privinta muncii si a sanatatii, pot spune ca odata cu trecerea lui Saturn, Planeta Profesor sau Planeta Timpului pe casa casatoriei si a parteneriatelor, impreuna cu o armata intreaga de planete, dintre care unele neprietenoase total, atat prin ele insele, cat si prin conjunctiile pe care le realizeaza, creand aliante de-a dreptul ostile pe toata perioada primaverii, dar si a urmatorilor doi ani si jumatate, cat ramane Saturn in Capricorn, vom vorbi in cele ce urmeaza nu despre cat de complicata devine casatoria Racilor, cat despre cum ar trebui sa procedati, ca sa va usurati viata. Este clar ca Saturn este un dascal si inca unul foarte instruit si profund, iar acum a ajuns in pozitia in care doreste sa va invete ceva despre relatia de casatorie.

Nu toti Racii care citesc acest horoscop au in gand sa se casatoreasca sau sa faca copii, fie pentru ca sunt tineri, fie pentru ca au o varsta si au trecut prin viata deja. Pentru cei tineri, Jupiter, Marele Benefic sta pana pe 8 noiembrie pe casa iubirii, creand unul dintre cei mai puternici si frumosi ani din ultimii 12 din punct de vedere sentimental. Jupiter in Scorpion aduce iubiri profunde, dar si patimi greu de uitat. Unii se vor indragosti prima data, altii vor gasi o iubire la care nu mai sperau. 2018 nu este bun pentru mariaje, asa ca daca poarta iubirii se deschide pentru voi, ramaneti in prima incapere si nu va grabiti sa faceti pasul cel mare. Poate si aceia care va simtiti vitregiti de soarta, aveti sentimentul ca sexul opus observa pe oricine, numai pe voi nu, incercati sa faceti niste schimbari, iesiti dintr-un cerc inchis de prieteni, aranjati-va cu atentie, dati-va mai multa importanta, schimbati-va traseele, uneori va jucati de-a v-ati Ascunselea cu viata si va plangeti ca nu va gaseste soarta. Si aceasta este o veste buna, iubirea este aproape de voi. Tinerii pot face copii, insa cei care deja au si nu isi mai doresc pot avea impliniri din partea copiilor sau schimbarile copiilor, cu care ei poate nu au fost de acord ii pot lua prin surprindere, invatand de la ei. Unii Raci se pot impaca cu copii, daca ii vor lasa sa spuna ce au de spus. Uneori copiii se indeparteaza de parintii carora nu indraznesc sa le spuna ce au pe suflet, iar acest blocaj de comunicare umbreste ambele parti. Desi anul nu incepe foarte bine, lucrurile se pot rezolva pe parcurs, potrivit Astrostar.ro.

Revenind la casatorie, ma voi folosi de un exemplu: tanara mama si sotie in acelasi timp. Saturn este o planeta care supune sotii la incercari. Chiar si pe cei proaspat casatoriti, mai ales pe aceia, pentru ca ei mai mult ca altii au asteptari din partea celuilalt, nu neaparat de la ei insisi. Nu mai este ca la locul de joaca, ci ca la un examen greu. Uneori trebui sa fie greu, ca sa intelegeti ca pe lumea aceasta nu merge nimic de la sine, in virtutea inertiei, ci prin implicare, dar si prin iubire de sine. Ce nu reusesti sa tii in picioare, mai tarziu trebuie sa incepi sa recladesti. Acolo e chiar greu. Daca Racilor le apar pe zodiac copii si casatorii dificile, se poate intampla ca o mama, o data nascand un copil, sa nu mai aiba disponibilitatea de a relationa la fel de mult cu propriu sot. Daca acest lucru dureaza cateva luni este firesc, dar daca timp de 2-3 ani cat sta Saturn aici sotia devine doar mama, este o problema. Saturn indeparteaza, raceste relatia, iar sotii incep sa aiba activitati diferite.

Femeile trebuie sa isi exprime dorintele si sentimentele, sa-si invete sotii sa se implice. Uneori ele cred ca rolul de mama este integral al lor, fapt ce le copleseste la un moment dat, in timp ce multi barbati nu au fost educati mai deloc despre ce inseamna sa fii sot si tata, fiind rasfatati de propria lor mama. Asadar invatat-i, implicati-i, dati-le de lucru de la inceput. Daca veti tine in interior nemultumirile si apoi veti rabufni, reprosand imperativ lipsa de implicare a partenerilor, raceala se va instaura. Tineti minte, iubirea si un sarut pot mereu incalzi atmosfera si sunt solutii anti-inghet extrem de eficiente. Nu lasati o suparare sa cristalizeze, turnati un zambet, o gluma sau o idee buna pentru ambii parteneri. Saturn stie mai mult sa fie rece , batran si morocanos, dar trecand prin viata, daca il ascultati, veti invata ceva ce nu ati stiut atunci cand v-ati casatorit.

Citeşte şi Horoscop Minerva VARA 2018. Viaţa acestor zodii se schimbă la 180 de grade, iar ele nu vor putea face nimic. Vor vărsa lacrimi

O alta situatie a Racilor avand in vedere antiteza dintre casa iubirii care arata bine si casa casatoriei care este tensionata, este adulterul, pe care fie il puteti comite, fie puteti fi victima in aceasta situatie. Desi se spune despre Raci ca sunt familisti, pot aluneca in pacat, gasindu-si ca scuza comportamentul de neinteles al sotului sau sotiei, care de fapt nu este dirijat de nimeni altul decat de Saturn si multe cate mai sunt pe acolo. Daca nu era destul ca Saturn instaureaza o atmosfera de exament, Marte, planeta razboiului, deloc potrivita aici pe casa casatoriei, pentru ca atrage conflicte, este in anul in care retrogradeaza, sta mult, revine si cam distruge. Nu cautati sa amplificati foarte mult conflictele intre 14 august-11 septembrie.

Luna Neagră strică planurile pe mai multe sectoare

Luna Neagra sau Lilith este aici de la inceputul anului si ramane pana pe 6 august cand va trece pe casa banilor in comun, atragand dupa sine discutii despre partaje, pentru cei care nu rezista la aceste tensiuni. Lilith este responsabil cu ispitele, de aceea imi permit sa fac avertizari, neinsemnand ca toti vor trece prin asta, Lilith poate sa insemne si o ruda care va face necazuri, dar care creeaza discutii intre dvs. si sot sau sotie. Daca aveti presiuni din exterior, rezolvati-le tot acolo, spuneti ce aveti de spus, nu lasati atacurile altora sa va erodeze relatia. Nu va legati relatia de parteneri de afaceri, care aproape ca va vor ocupa viata si nu faceti asocieri intre dvs. sotul si sotia. De-abia avem energie a trecem de 2018 cu grijile casei. Intre 15 mai si 6 noiembrie, cand Uranus trece in zodia Taur, revenind de la anul tot acolo pentru urmatorii 7 ani, va invita sa ancorati relatia conjugala doar in acele cercuri de prieteni cu care va simtiti bine si care au un aport benefic asupra relatiei dvs., reorganizand astfel si acest capitol sensibil, mai ales pentru cuplurile tinere care nu stiu pe ce sa puna accentul dupa casatorie.

Sigur, 2018 este un an in care Racii se pot indragosti si nu avem posibilitatea de a crea stavile in fata unor tsunami-uri emotionale, insa Luna neagra care sta pe casa casatoriei este insasi necuratul care isi baga coada in relatiile de casatorie si lururile nu sunt ce par a fi de la prima vedere. Pana in 2018 sunt Raci care stiau demult ca trebuie sa divorteze, dar au amanat. Acum ii prinde pe picior gresit. Exista risc de procese si mai putin de divorturi pe c ale amiabila. Nu veti putea iesi la timp dintr-o relatie pe care ati amanat sa o incheiati “la timpul ei” si astfel nu va veti putea bucura pe deplin de o noua iubire, ca sa nu mai zic ca suprapunerea celor doua planuri este neeleganta. Sunt multe situatii ce pot aparea din punct de vedere conjugal si care de la sine pot determina indepartare, amorteala cuplului, raceala, tratati-le cu intelepciune si rabdare si nu transformati pe cel iubit candva intr-un dusman, nu mai sunteti cate unul, ci doi si toate problemele se negociaza si se rezolva impreuna, insa cursul planetelor ma obliga sa trec la un alt capitol de care se leaga ce tocmai am expus.

Sectorul financiar are de suferit

Axa vietii fiind pozitionata peste cea a banilor si in special Karma negativa pe casa banilor in comun, acolo pot aparea razboaie serioase referitoare la impartirea averii, daca vorbim despre divorturi, la fel de posibilie in 2018. Banii sau proprietatile sunt influentate de eclipsele din iulie si august, iar din luna mai pana la sfarsitul anului, Marte ce va si retrograda, avand urmatoarele interval de tranzit intre 17 mai – 13 august si apoi 12 septembrie – 15 noiembrie, cat si Luna neagra care va intra din 6 august tot pe casa banilor in comun, creeaza mari probleme Racilor care au bani impreuna cu cineva si nu ma refer doar la parteneri de viata, cat si de afaceri. Pot fi cheltuieli mari, pierderi, prejudicii, infractiuni, falsuri facute de cineva in care ati avut incredere.

Atentie insa si la banii dvs., eventual dintr-un cont de economii, pe care riscati sa ii gestionati prost. Nu este un an in care sa riscati foarte mult, cum nu este un an in care trebuie sa va lasati sedus de orice cheltuiala. Nu este un an bun sa obtineti un credit sau pentru investitii. Nu imprumutati bani si nu va luati dupa altii. Fiecare are alte obiective, dvs. vedeti-va de planurile personale.

Am incercat sa enumar o serie de situatii, evident nu se vor intampla toate deodata, dar asa cum s-a inteles cel mai mult anul acesta trebuie sa aveti grija de planul conjugal, aceia care va aflati intr-o casatorie, fie sa-l paziti, fie sa deschideti ochii, fie sa iesiti de acolo daca conditiile o cer. Daca nu sunteti casatoriti, nu faceti acest pas in 2018, pentru ca este ca si cum v-ati aseza sa faceti plaja pe -10 grade. Sigur, orice este posibil, dar rezultatul nu va fi cel asteptat.

Pot exista chiar situatii legale ale partenerilor care sa va impiedice sa faceti pasul cel mare. Posibil casatoria ca nu va suferi neaparat, insa veti fi preocupat in mare parte de problemele partenerului, iar starile de bine, vor alterna cu cele de mai putin bine, datorita grijilor, oricare ar fi ele. Lilith nu creeaza o stare de spirit constanta ci un sus, jos, dreapta, stanga, ca la gimnastica de inviorare. Racii care depind profesional de soti sau sotii ce anul acesta pot trece printr-o perioada mai dificila, vor avea de suferit. Independenta ar fi cea mai buna cale, avand in vedere ca Sensul Vietii se afla pana pe 16 noiembrie pe casa banilor realizati prin munca proprie.

Toamna este o perioadă bună să vă schimbaţi locul de muncă

In acest sens de mare ajutor este Jupiter, Marele Benefic, care din 8 noiembrie intra pe casa muncii, ajutandu-va enorm numai sa schimbati locul de munca, dar mai ales pe cei mai indrazneti va ajuta sa va regasiti prin munca pe care o faceti. Va imaginati ca una dintre cele mai mari bucurii ale unui om este sa munceasca din placere si de aceea unele situatii mai putin comode din acest an vor forta sa faceti pasi importanti, chiar daca unele lucruri pe care le-ati citit nu par confortabile. Acele mamici ale lui 2018 sa caute stand acasa cu copiii lor nou nascuti sa schimbe ceva, asa incat profitand de aceasta perioada, in viitor, in loc sa se intoarca la fostul loc de munca, vor merge catre noi orizonturi. Intrarea dupa 50 de ani a lui Kiron, asteroidul ghid pe casa carierei, va sustine pe cei dornici de independenta profesionala. Uranus iese si el de pe cariera, partial anul acesta intre 15 mai si 6 noiembrie, pe de o parte va mai elibereaza de asa zisele mari provocari, pe de alta parte, revenind din toamna, va ajuta impreuna cu Jupiter sa descoperiti ce nu ati reusit in ultimii 7 ani.

Incepand cu 16 noiembrie Sensul Vietii sau Destinul intra in Rac, zodia dvs, iar tot ce tine de viata personala poate capata un nou sens. Pentru un an si jumatate carma, nu Karma, va fi in mainele dvs. si se vor petrece situatii ce tin de Destin. Tot ce intalniti pe parcursul urmatoarei perioade de un an si jumatate calculand din 16 noiembrie, nu poate fi fortat atat de tare, incat sa schimbati cursul lucrurilor.