Horoscop: Reacţiile femeilor atunci când sunt înşelate, în funcţie de zodie

Fiecare femeie e diferită una faţă de cealaltă. Zodia îţi poate spune mai multe despre reacţiile lor atunci când sunt trădate în dragoste!

RomaniaTV.net
13 oct. 2016, 07:52
Horoscop: Reacţiile femeilor atunci când sunt înşelate, în funcţie de zodie

Balanţă

Balanţele înşelate vor face tot posibilul să îşi facă partenerul infidel de râs în public. Acest gen de femeie se va bucura de propria victorie în timp ce îşi va agita şi se va juca cu psihicul şi cu banii iubitului. Chiar dacă în sinea ei suferă, se va distra copios când te va vedea în chinuri şi îşi va recăpăta încet onoarea!

Scorpion

Dacă femeia din Scorpion este înşelată, atunci îşi va ucide partenerul, la figurat desigur! Iubitul acestuia va fi extrem de confuz, pentru că reacţiile ei iniţiale sunt extrem de paşnice. De fapt, în spatele calmului şi împăcării stau sute de detalii bine puse la punct pentru a realiza răzbunarea perfectă. Aceasta îi va da lovitura de graţie atunci când se aşteaptă mai puţin!

Citeşte şi  Horoscop: Avantajele şi dezavantajele căsătoriei, în funcţie de zodia iubitului

Săgetător

Femeia Săgetător e foarte demnă şi nu va permite nimănui să vadă că suferă sau plânge. Odată ce a aflat că e înşelată, ea va rămâne cu capul sus şi va dispărea din calea partenerului infidel. Acesta nu va mai auzi niciodată de ea din acel moment şi va refuza orice dialog sau întâlnire!

Capricorn

Femeia din Capricorn care e trădată în dragoste îşi va continua viaţa pretinzând că nu a existat niciodată acel om care a înşelat-o. Îl va scoate definitiv de la inimă şi se va concentra pe fericirea ei fără să depindă de acţiunile sau prezenţa nimănui. Revanşa ei constă în a-şi trăi viaţa astfel încât să facă tot ce vrea şi ştie că o face să se simtă bine!

Citeşte mai mult pe eva.ro