Horoscop realizat de Alina Bădic pentru săptămâna 12-18 decembrie 2021. Contextul astral favorizează visele premonitorii şi răscoleşte profund anumite semne zodiacale

Aflată pe ultimele grade în Scorpion, în aspect disonant cu Jupiter în Vărsător, planeta Marte are un marcaj puternic karmic. Acest eveniment astrologic accentuează nervozitatea cotidiană, ceeea ce poate avea urmări nedorite asupra activităţilor pe care le desfăşurăm.

12 dec. 2021, 12:38
Horoscop realizat de Alina Bădic pentru săptămâna 12-18 decembrie 2021. Contextul astral favorizează visele premonitorii şi răscoleşte profund anumite semne zodiacale

Horoscop Alina Bădic 12-18 decembrie 2021. La rândul ei, Luna Neagră îşi pune amprenta plutoniană asupra Soarelui, aducând dezordine și provocări care greu vor putea fi controlate. Așadar, multe persoane ne-ar putea răscoli profund, săptămâna aceasta, chiar fără voia lor.

Iată, în rândurile următoare, previziunile pentru săptămâna 12-18 decembrie 2021, realizate de astrologul Alina Bădic.

Horoscop Alina Bădic 12-18 decembrie 2021 BERBEC

Urmează câteva zile în care vorbele pot avea o amprentă atât de puternic karmică, încât pot rămâne în mintea şi în sufletul celor căruia îi sunt spuse pentru toat viaţa. Berbecii trebuie să fie foarte atenţi, în această perioadă, cum comunică, ce comunică și cu cine intră în legătură.

Horoscop Alina Bădic 12-18 decembrie 2021 TAUR

Taurii trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce fac săptămâna aceasta, pentru că pot distruge. Scorpionul este un semn plutonian care spune că dacă distruge nu mai poate pune altceva în loc.

Horoscop Alina Bădic 12-18 decembrie 2021 GEMENI

De reţinut că nu Universul își face regulile după noi, ci noi ar trebui să ne facem regulile după regulile Universului. Gemenii vor trebui să se transforme din mai multe puncte de vedere. Ori vor consimţi la această transformare, ori există riscul să devină un fel de zombi prin viață. Această transformare îi invită și la o purificare și la o înțelegere a lucrurilor de o manieră foarte tranșantă, așa cum nu au făcut-o până acum.

Horoscop Alina Bădic 12-18 decembrie 2021 RAC

Planeta Marte îi invită pe Raci să își stăpânească instinctualitatea și supărările. Ei nu trebuie să piardă controlul asupra situației, ci să-şi evalueze punctele forte în mod mai realist și să nu aibă încredere în informații aleatorii.

Citeste si Horoscop special: MERCUR in seriosul CAPRICORN, 13 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022! Energie noua, ATENTIE ce gandesti si vorbesti la trecerea dintre ani!

Horoscop Alina Bădic 12-18 decembrie LEU

Urmează o perioadă în care maturizarea este cuvântul-cheie pentru Lei. Înțeleg lucrurile de o altă manieră, conflictele emoționale sunt pe primul plan. Este vorba, mai cu seamă, despre o nervozitate psihică, dar ei trebuie să facă tot ce ţine de ei să își păstreze calmul. Dar această perioadă este şi foarte constructivă, căci Leii vor avea lecții foarte importante de învățat.

Horoscop Alina Bădic 12-18 decembrie 2021 FECIOARĂ

Fecioarele au suferit mult de tot în plan personal, dar într-un final au înţeles cum stau lucrurile. Au învăţat să aprecieze sfaturile prietenilor, căci au avut nevoie mai mult de orice altă zodie de susținere în această perioadă. Au învățat să aprecieze un cuvânt bun, un sfat bun.

Horoscop Alina Bădic 12-18 decembrie 2021 BALANŢĂ

Săptămâna care urmează este una extrem de importantă pentru sectorul relaţiilor Balanţelor, sector pe care au şansa să-l îmbunătăţească. Intuiția lor este incredibilă, contextul astral le dă darul vizionarismului. Încep să simtă ceea ce urmează să se întâmple, anticipează foarte multe lucruri, iar asta îi ajută să se remarce cel puţin în două-trei domenii.

Horoscop Alina Bădic 12-18 decembrie SCORPION

Scorpionii se află în mijlocul conflictelor celorlalți, cei care au probleme vin către ei pentru un sfat sau un cuvânt bun. Multă lume le dorește compania, iar ei nu mai știu cum să se împartă. Se vor vedea nevoiţi să le fie călăuzitori, mentori și persoanelor din familie.

Citeste si Horoscop special. Zodiile care vor fi fericite în urmatorii 5 ani. Te numeri printre norocoşi?

Horoscop Alina Bădic 12-18 decembrie 2021 SĂGETĂTOR

Aceşti nativi au făcut o serie de promisiuni pe care, în săptămâna care urmează, va trebui să le onoreze. Devin un fel de mentori pentru cei din jur. Au foarte mulți colegi, vecini, prieteni sau rude care le solicită ajutorul şi de care se vor ocupa cu multă responsabilitate.

Horoscop Alina Bădic 12-18 decembrie CAPRICORN

În jurul Capricornilor se vor aduna, în zilele următoare, oameni care i-ar putea constrânge să încheie tot felul departeneriate. Săptămâna ce a trecut și cea care urmează își pot juca o carte foarte importantă. Este o perioadă foarte productivă pentru ei, de aceea ar fi recomandat să iasp în evidenţă cu ceva, să pună bazele a ceva sau să se implice într-o zonă care îi reprezintă.

Horoscop Alina Bădic 12-18 decembrie VĂRSĂTOR

Apectul format de Marte în perioada următoare este destul de conflictual, iar pe Vărsători îi afectează într-o oarecare măsură în plan profesional. Nativii se vor vedea puşi în situaţia de a lua decizii rapide, de a acţiona într-o manieră care nu le este specifică, ceea ce îi va soate din zona de confort. Cuvântul-cheie ale acestei săptămâni pentru Vărsători va fi „oboseala”.

Horoscop Alina Bădic 12-18 decembrie 2021 PEŞTI

Peştii au un soi de revelație zilele acestea, vor înţelege lucruri importante, poate chiar lucruri karmice care pot veni dintr-un trecut îndepărtat. Mare atenție asupra viselor, pot fi vise profetice. Contextul astral al săptămânii le activează acestor nativi zona extrasenzorială, paranormală.