Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru săptămâna 6-12 octombrie: Care sunt zodiile favorite

Astrologul Mariana Cojocaru avertizează că Berbecii, Balanţele şi Vărsătorii sunt trei zodii care se vor afla în focul astrelor în săptămâna 6-12 octombrie, în timp ce restul zodiilor vor fi mai protejate.

RomaniaTV.net
06 oct. 2014, 10:24
Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru săptămâna 6-12 octombrie: Care sunt zodiile favorite

BERBEC

Berbecii norocoşi vor avea parte de nişte transformări sau de ascensiuni peste noapte în anumite poziţii profesionale şi sociale. Se poate discuta şi despre iubiri care vor apărea peste noapte.

Berbecii sunt beneficiarii acestei eclipse şi anunţă cumpene, divorţ, separări, rupturi de alianţe. Mare atenţie la lucrurile care ţin de sănătate.

Citeşte şi Astrolog: ECLIPSA DE LUNĂ de miercuri aduce cutremure şi accidente

TAUR

Aceşti nativi pot trece printr-o perioadă în care controalele să-i vizeze în mod direct şi să aibă probleme de rezolvat în raport cu autorităţile. Taurii pot primi reproşuri de la jumătatea lor şi chiar ei pot face reproşuri jumătăţii şi nu numai, vizată  este o persoană din familie. Sunt aşteptate certuri cu asociaţii şi la locul de muncă.

Este o perioada în care Taurii trebuie să nu toarne az pe foc în relaţia cu jumătatea, să fie diplomat. Foarte atent trebuie să fie şi cu persoanele din jur, să se poartă cu mănuşi. Pot apărea chestiuni importante care ţin de problemele importante ale cuiva şi aeşti nativi să ofere sprijin moral.

MERCUR RETROGRAD ne dă viaţa peste cap. Mariana Cojocaru ne spune cum scăpăm de complicaţii

GEMENI

Gemenii să fie atenşie la relaţiile care se stabilesc la locul de muncă, deoarece Mercurul retrograd poate strica rapoartele cu subalternii, cu superiorii. Gemenii pot avea parte de dispute şi conflicte la locul de muncă. Recomandarea Marianei Cojocaru este ca în această perioadă să nu se pună în agendă semnarea unui contract cu miză foarte mare pentru că riscul este ca el să nu iasă sau să iasă foarte greu.

RAC

Sănătatea Racilor e şi ea vizată de acest aspect astral important. Mare băgare de seamă, Mercur retrograd generează foarte mult stres, iar cum sistemul nervos este solicitat aceasta va cauza sănătăţii. De asemenea, Racii trebuie să fie foarte atenţi dacă pleacă la drum, deoarece eclipsele nu favorizează deplasările în perioada imediat următoare. Dacă totuşi plecaţi verificaţi actele, paşapoartele.

Fiţi atenţi la casă şi nu deschideţi uşa oricui.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 6-12 octombrie

LEU

Leii trebuie să fie foarte atenţi cum manevrează aparatele, instalaţiile electrice, atenţie la prizele defecte, la aspiratoarele care sunt foarte uzate. Eclipsa nu aduce aspecte bune în privinţa delegaţiilor, deplasărilor, călătoriilor, interviurilor sau a vizelor.

FECIOARĂ

Fecioarele trebuie să fie atente pe mâna cui dau bunurile sau pe mâna cui vă daţi voi pentru că pot fi persoane care să profite de voi. De asemenea, Fecioarele care au de încasat trebuie să fie atenţi, să numere banii la casierie. Atenţie la ce semnaţi achiziţii, vânzări de bunuri, moşteniri cu miză foarte mare pentru ca nu cumva să daţi bunurile muncite o viaţă pe mâna unor persoane în care nu puteţi să aveţi suficient de mare încredere.

BALANŢĂ

Balanţele vor da piept cu soarta. Unora soarta le zâmbeşte, dar altora pur şi simplu le este potrivnică. Balanţele vor avea parte de fericiri, veşti deosebite şi vor avea parte de iubiri noi. Cei care trec prin iubiri vechi trec la pasul următor şi se materializează într-un proiect de doi. Unde relaţiile nu sunt tocmai bine aşezate se vor produce rupturi, risc de certuri, de conflicte, separări, divorţ.

SCORPION

Pentru Scorpioni Mercurul retrograd este cel care bagă zâzanie şi vă dă planurile peste cap şi vă strică tot ce vreţi să iniţiaţi. Scorpionii vor vedea lucrurile, în perioada următoarele, în alb şi negru şi nu lasă loc de interpretare. Aceşti nativi trebuie să fie atenţi la ce vorbesc, cum se deplasează, iar mai mult Mercur retrograd strică un plan perfect.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii trebuie să aibă grijă la persoanele agresive şi ar putea avea probleme cu autorităţile sau cele care poartă halate în viaţa profesională. S-ar putea confrunta cu probleme stomatologice sau ar putea fi supuşi unor intervenţii chirurgicale. Scorpionii trebuie să fie mai atenţi la oricând la copii, să nu îi scape din ochi şi din mână.

Creativitatea, intuiţia funcţionează mult mai bine în această săptămână, iar toată această structură trebuie să fie activă şi bine canalizată pentru că trebuie să ducă spre ceva: un proiect, o rezoluţie sau un parteneriat.

CAPRICORN

Capricornii se pot certa în perioada care urmează cu cineva cunoscut sau mai puţin cunoscut sau cu cineva drag. Totuşi, se finalizează discuţii cu familia, chestiuni care ţin de justiţie şi care sunt favorabile. Schimbările bruşte, cumpenele care se pot contura acum îi poate pune pe aceştia în situaţii mai delicate, dar cum nativii sunt recunoscuţi ca fiind diplomaţi, vor reuşi să iasă din orice situaţia delicată.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt imprevizibili în această săptămâna. Destinul lor se poate da peste cap. Vărsători sunt bombe atomic, erupţii vulcanice. Vor avea o perioadă foarte aglomerată, cu foarte multe deplasări, iar dacă nu vor avea răbdare lucrurile pot scăpa de sub control.

Din punct de vedere sentimental, acolo unde lucrurile sunt blocate şi unde există lipsă de comunicare nu este o perioada foarte bună.

PEŞTI

Peştii pot avea cheltuieli sau pierderi neaşteptate. Aceşti nativi trebuie să fie foarte atenţi la detalii. Unele idei se vor dovedi în perioada următoare geniale şi profitabile, iar alţi nativi Peşti discutăm de faptul că va avea parte de tot felul de presiuni interioare sau emoţionale foarte puternice.

Vor dori să se confeseze, să fie înţeleşi, ascultaţi şi vor fi şi foarte buni ascultători.