Horoscop rune 19-25 septembrie 2022. Mihai Voropchievici anunţă pentru cine aduce noroc Wunjo

Iată care sunt predicțiile astrelor pentru săptămâna viitoare, prezentate de Mihai Voropchievici la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

17 sept. 2022, 21:35
Horoscop rune 19-25 septembrie 2022. Mihai Voropchievici anunţă pentru cine aduce noroc Wunjo

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec
Berbecii îl au pe Wunjo. Reuşite pe toate planurile.

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurii este pregătit să susţină o bătălie. E nervos. Runa le spune să rămână calmi.

Zodiac CHINEZESC 19-25 septembrie 2022. Succes pentru cei indrazneti! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii au fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele voastre se împlinesc.

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Racii să nu forţeze mâna norocului. Norocul îi iubeşte pe cei care ştiu să aştepte. E doar cu surprize plăcute.

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Leii trebuie să fie pregătiţi de o suită de schimbări majore într-un viitor apropiat.

Horoscop Urania. Mercur retrograd afectează relaţiile, zodia care va suspina toată săptămâna
Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioarele ar fi trebuit să-şi consolideze poziţia. Nu au făcut nimic şi nu s-au ţinut de cuvânt. Să facă acelaşi lucru în această săptămână.

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Balanţele stau pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire.

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionii sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la muncă, a anunţat Mihai Voropchievici la A3.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.