Horoscop rune 23-39 ianuarie 2023. Maestrul runelor, Mihai Voropchievici, a citit în pietrele magice. Zodia lovită de belşug în această săptămână

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul pentru săptămâna 23-29 ianuarie 2023. Iată cele mai importante previziuni astrologice!

21 ian. 2023, 19:14
Horoscop rune 23-39 ianuarie 2023. Maestrul runelor, Mihai Voropchievici, a citit în pietrele magice. Zodia lovită de belşug în această săptămână

Horoscop rune pentru Berbec
Berbecii sunt sfătuiți să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, pentru că se spune că norocul sau surprizele plăcute sunt făcute numai pentru cei care știu să aștepte. Deci aveţi răbdare, nu e atât de mult să așteptați 1-2 zile şi va veni rezolvarea acelor probleme pe care o așteptați voi.

Horoscop rune pentru Taur
Taurul, în schimb, e pus să-și mobilizeze toate forțele, ca să-și consolideze poziția pentru că a luat-o razna un picuț sau a uitat cine e și ce trebuie să facă. Deci el trebuie să revină pe poziții bune, pentru că acolo e pus să facă, să rezolve toate treburile – și acasă, și în societate, dar și la locul de muncă.

Horoscop rune pentru Gemeni
Pentru Gemeni, dați toate problemele și grijile legate din trecut la o parte, lăsați necazul în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână de vis, mult mai bună ca cea precedentă. Și au avut și săptămâna precedentă destul de bună.

Horoscop rune pentru Rac
Pentru Raci, dacă cineva se gândește la voi în mod insistent, e dator să vă trimită și un cadou minunat. Așa că aveți grijă la cine vă gândiți și cine se gândește la voi.

Horoscop rune 23-39 ianuarie 2023 Horoscop rune pentru Leu
Leul găsește răspunsul tuturor problemelor numai după ce a scăpat de Vunjo în săptămâna precedentă și acum va angaja o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Ori e albă, ori e neagră, așa că nu vă faceţi probleme. Nu e o lună nu e o lună rea, a transmis Mihai Voropchievici în emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Citeşte şi: Horoscop Urania 21 – 27 ianuarie 2023. Luna Nouă în Vărsător vine cu transformări, cu situaţii neprevăzute inconfortabile, cu reproşuri şi sancţiuni

Horoscop pentru Fecioară
Vunjo apare săptămâna aceasta la Fecioare, aşa că aveți o mulțime de lucruri de rezolvat și trebuie să fiți harnice și rapide.

Horoscop rune pentru Balanță
Balanța va primi și ea, în sfârșit, vești bune, dar vor primi și un cadou surpriză, dar și o sumă de bani importantă.

Horoscop rune pentru Scorpion
Scorpionul e pe o pojghiță de gheață foarte subțire, deci va trebui să fiți extrem de prudenţi la modul cum acționați în săptămâna imediat următoare.

Horoscop rune pentru Săgetător
La Săgetător, a ieşit exact săgeata lui. Şi el ce face când pune mâna pe arc? Va susţine o mică bătălie. Aşa că nu fiţi îngrijoraţi, că problemele voastre care vă frământă se vor rezolva în mod sigur și voi veţi fi câștigători în final. Ce lucru frumos! E bine când totul se sfârșește cu bine.

Horoscop rune pentru Capricorn
Capricornii sunt sfătuiți să își facă bagajele și să facă o călătorie, că asta le este preconizat.

Horoscop rune pentru Vărsător
Vărsătorii, în schimb, au chef de scandal. Sfatul este să lăsați bătălia aia furtunoasă și disputa pe care o pregătiți și rămâneţi calm, că totul se rezolvă. De ce trebuie să faceți voi scandal şi gălăgie?

Horoscop rune pentru Pești
Peștii sunt în puși în alertă, în atenționare. Fiți atenți că veți primi un mesaj foarte, foarte important. Fiți pregătiți să recepționați și să acționați conform mesajului primit. Deci ei dacă nu primesc mesaj de la cineva cunoscut, primesc mesaj de la forța divină.

Horoscopul sfârşitului de ianuarie cu Mihai Voropchievici. Zodiile care vor da de greu