Horoscop Cassandra. Ce zodii beneficiază de energia planetelor, cine are un weekend de coşmar

Casa, familia si viata privata personala continua sa fie principalele obiective ale dumneavoastra. Pentru cine s-au aliniat planetele la sfârşitul săptămânii.

21 apr. 2023, 20:42
Horoscop Cassandra. Ce zodii beneficiază de energia planetelor, cine are un weekend de coşmar

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04: Saptamana aceasta este excelenta pentru afaceri si activitati comerciale, deoarece sunteti mai increzatori. Bani, cadouri si bunatati vor veni neasteptat la dumneavoastra si s-ar putea sa aiba loc schimbari mari pe frontul de acasa.

TAUR 21.04-21.05: Incepeti intr-o atmosfera de entuziasm potolit si veti fi increzatori. Puteti trai experiente noi si emotii sau poate veti trai niste evenimente neasteptate. S-ar putea sa intalniti o noua relatie cu cineva diferit de dumneavoastra.

Horoscop Cassandra GEMENI 22.05-21.06: Urati sa va plictisiti si adorati entuziasmul. Discutiile cu altii va pot incuraja sa va reganditi obiectivele de viitor. Trebuie sa fiti constienti de faptul ca aveti tendinta de a exagera cu finantele. Daca faceti negocieri financiare, ganditi lucrurile foarte bine.

Mihai Voropchievici, cel mai vechi horoscop românesc. În ce lună se nasc cei cu protecție divină totală

Horoscop Cassandra RAC 22.06-21.07: Saptamana aceasta sunteti niste castigatori, deoarece beneficiati de energia planetelor. Veti impresiona oameni din alte culturi si din tari straine. Aveti capacitatea de a vedea imaginea in ansamblu si ii veti uimi pe ceilalti cu intuitia dumneavoastra.

LEU 22.07-22.08: Aveti nevoie de o schimbare de peisaj si va va placea sa invatati noi filozofii. Pentru ca aratati atractiv in ochii celorlalti, ati putea incepe o poveste de dragoste cu un sef sau cu cineva aflat intr-o pozitie de conducere.

FECIOARA 23.08-22.09: Afacerile si finantele va vor favoriza in aceste zile. Este un moment excelent pentru a cere un imprumut sau un credit ipotecar. Discutiile despre o proprietate comuna sau o mostenire vor fi in favoarea dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Desi nevoia de mai mult somn persista, va veti bucura de compania celorlalti. Relatiile cu partenerii si prietenii apropiati vor fi optimiste. Este un moment culminant, care va ajuta sa va extindeti dincolo de sfera obisnuita de influenta.

Horoscop Cassandra SCORPION 23.10-21.11: Urmeaza o saptamana fericita, dar este si o perioada aglomerata, motiv pentru care veti realiza atat de multe. Retineti ca ambitia si optimismul sunt cheia succesului. Va imbunatatiti sanatatea si situatia doar prin efort si angajament serios.

SAGETATOR 22.11-21.12: Este timpul prielnic pentru a petrece, a socializa, a va bucura de vacante sau de a participa la tot felul de evenimente. Orice ati face va fi o modalitate distractiva de a va extinde lumea. In weekend ar putea izbucni o disputa cu privire la o mostenire.

Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023. Mercur retrograd vine cu lecții importante de viață. Dorințele, planurile, sentimentele ascunse până acum vor ieși la iveală
CAPRICORN 22.12-19.01: Casa, familia si viata privata personala continua sa fie principalele obiective ale dumneavoastra. Concentrati-va pentru a va bucura de momentele bune petrecute alaturi de familie. De asemenea, o tranzactie imobiliara ar putea deveni profitabila.

Horoscop Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Este posibil sa aveti un program solicitant, dar cu toate acestea totul va decurge fara probleme, mai ales ca sunteti intr-o buna dispozitie. Abilitatea de a gandi profund si de a-i convinge pe ceilalti de propria intelepciune va face castigatori.

PESTI 19.02-20.03: Zilele ce urmeaza vor fi pentru dumneavoastra profitabile din punct de vedere financiar. Primiti un bonus sau va sporiti averea printr-o achizitie serioasa. Succesul va veni datorita puterii de gandire pozitiva.

Sursa: magazin.ro