Horoscop rune 25 ianuarie 2025. Jera schimbă direcţia în sensul bun, Teiwaz aduce energie pozitivă. Atenţie la Thurisaz, o zodie are parte de conflicte!

Inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

24 ian. 2024, 23:24
Horoscop rune 25 ianuarie 2025. Jera schimbă direcţia în sensul bun, Teiwaz aduce energie pozitivă. Atenţie la Thurisaz, o zodie are parte de conflicte!

Horoscop rune 25 ianuarie 2025. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru joi 25 ianuarie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Zodiac chinezesc 2024. Ce aduce Dragonul de lemn, previziuni speciale pentru toate zodiile
Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Horoscop rune 25 ianuarie 2025 pentru BERBEC
Runa etalata – Jera: Jera inseamna schimbarea, in sens pozitiv. Aceasta schimbare nu este temporara, ci una permanenta datorata muncii asidue. Poate ca urmeaza o pensionare, o preioada sabatica sau o vacanta binemeritata. Totul se intampla pentru ca tu sa te bucuri de rezultatele muncii tale. Aceasta runa mai poate transmite mesajul ca trebuie sa depui eforturi mai mari pentru a finalize un anumit proiect, insa la final recompensa va fi pe masura efortului depus.

Cinci zodii vor avea parte de surprize uriaşe în anul 2024! Trei au noroc cu carul încă din februarie

Horoscop rune 25 ianuarie 2025 pentru TAUR

Runa etalata – LAGUZ. Runa este simbolul florii plutitoare pe apa care merge lin incotro o duce curentul apei iar daca exista un blocaj, ea va pluti cu gratie in jurul sau si va gasi o alta cale. Runa este conectata cu energia zeilor oceanelor Skadi si Njord. Ea sfatuieste sa iti conservi energia ca sa obtii rezultatul dorit, chiar daca dureaza mai mult timp si sa ai abilitatea de a avea simtul umorului treaz pe drum. Curgi si razi !

Horoscop RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – OTHILA (cu fata in sus). Othila iti aminteste ca familia este importanta pentru ca ea te-a format in fiinta care esti acum, dandu-ti credintele, valorile si modul de a privi viata. Aceste experiente sunt pietrele de temelie din fiinta ta. Nu conteaza daca este vorba de familia de sange sau de cei pe care ii consideri familie. Ei te-au conturat sa fii unic in Univers. Onoreaza-ti familia cum se cuvine.

Trei zodii care își iau adio de la necazuri și supărări. Soarele strălucește și pe strada lor la început de lună

Hoorscop RUNE pentru RAC
Runa extrasa – TEIWAZ: Runa germanica Teiwaz semnifica razboinicul viteaz si steaua calauzitoare de pe cer pe care se bazau vitejii vikingi odinioara. Ea este purtatoarea energiei masculine degajate de viteji si reprezinta anxietatea si ambitia de a cuceri. Atunci cand primesti aceasta runa, primesti sfatul de a persevera, indiferent de obstacole, spre telul tau, dar fii rabdator in tot acest proces.

Horoscop RUNE pentru LEU
Runa etalata – Thurisaz: Aceasta runa simbolizeaza conflictul. Tradusa literal, ar insemna “Gigantul” si semnifica distrugerea si apararea. Poate ca te afli intr-un conflict in care trebuie sa arati ca esti puternic. Acest conflict poate aduce o transformare, dezvoltare personala. Pentru cupluri, cartea sugereaza tensiune sexuala.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro