Horoscop rune 27 septembrie 2023. TEIWAZ îi premiază pe curajoşi, OTHILA aduce o moştenire

Etalare zilnica RUNE mistice miercuri 27 septembrie 2023. Mesaje din magia supranaturalului. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

27 sept. 2023, 06:31
Horoscop rune 27 septembrie 2023. TEIWAZ îi premiază pe curajoşi, OTHILA aduce o moştenire
https://www.romaniatv.net/afla-care-sunt-cele-trei-zodii-care-vor-fi-protejate-de-universul-astrelor-pestii-au-parte-de-revelatii_7465931.html

Horoscop rune 27 septembrie 2023. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 27 septembrie 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop rune. Zile confuze, valuri de negativitate, frustrări, pierderi băneşti. O singură zodie este lovită de noroc

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BALANTA
Runa etalata – OTHILA (cu fata in sus). Runa Othila este si runa mostenirii. In timp ce este avantajos sa mostenesti bani, proprietati sau alte bunuri materiale, adevarata mostenire este cea a traditiilor de familie, a povestilor si a intelepciunii strabunilor. Familia nu trebuie sa fie mereu legata prin sange. Familia este data de oamenii si de locurile in care te simti in siguranta, confortabil si unde poti fi tu insuti. Tu esti un mix a tuturor acestor lucruri ce ti-au influentat viata si te-au ajutat sa iti stabilesti credinte si valori.

Citește și: Horoscop BANI si SUCCES 26 septembrie – 1 octombrie 2023. Ce zodii au parte de lux şi opulenţă

Horoscop RUNE pentru SCORPION
Runa extrasa – TEIWAZ: Runa germanica Teiwaz semnifica razboinicul viteaz si steaua calauzitoare de pe cer pe care se bazau vitejii vikingi odinioara. Ea este purtatoarea energiei masculine degajate de viteji si reprezinta anxietatea si ambitia de a cuceri. Atunci cand primesti aceasta runa, primesti sfatul de a persevera, indiferent de obstacole, spre telul tau, dar fii rabdator in tot acest proces

Horoscop RUNE pentru SAGETATOR
Runa etalata – THURISAZ. Aceasta runa are drept simbol ghimpele si semnifica ceea ce instiga, ceea ce interfereaza cu proiectele tale. Are o energie agresiva, masculina, puternica si de foc distrugator. Dar ceea ce distruge sunt obiceiurile proaste care iti stau ca un ghimpe in viata si cu toate acestea le continui. Thurisaz iti vesteste ca ceva care este ca un ghimpe agresiv este pe cale sa iasa din experienta ta si sa fie inlocuit cu ceva mai bun. Nu e nevoie sa faci nimic decat sa accepti aceasta renuntare ce se poate manifesta intr-un mod mai razboinic si agresiv, dar altfel nu are cum fi eliminat ghimpele. Thurisaz este conectat cu Thor, zeul tunetului si al ciocanului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.