Horoscop rune 28 februarie 2024. ISA, runa gheţii, anunţă pericole. INGUZ repune pe tapet vise şi speranţe

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

27 feb. 2024, 23:26
Horoscop rune 28 februarie 2024. ISA, runa gheţii, anunţă pericole. INGUZ repune pe tapet vise şi speranţe
Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 19-25 februarie 2024. EIWAZ inversată aduce putere pentru TAUR, DAGAZ aduce trezirea sprituală pentru GEMENI

Horoscop rune 28 februarie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 28 februarie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Citește și: Horoscop karmic săptămânal. Zodiile de aer încep curățenia de primăvară în casă

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 28 februarie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – Berkana: Imparte-ti obiectivele mari in unele mai mici si mai multe dar perfect realizabile. Convinge-te sa muncesti mai putin insa valorifica fiecare moment mai eficient. Este total in puterea ta. Cel mai interesant este sa vezi ca aceasta strategie va contribui activ la rezultatele impresionante pe care le vei obtine.

Horoscop rune 28 februarie 2024 pentru TAUR
Runa etalata – FEHU (cu fata in jos). Daca ai ratat ceva o data, sa nu te lasi impiedicat sa incerci din nou. Poate nu realizezi din prima lucruri, dar nu renunta. Daca inveti de la trecut si de la prezent, te vei ajuta sa ai un viitor mai luminos. Nu te teme sa ceri ajutor.

Horoscop rune 28 februarie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – Isa: Isa este runa ghetii. Gheata poate prezenta un aspect placut insa si o situatie periculoasa, ea poate fi riscant de subtire, te poate face sa aluneci si sa cazi si iti poate bloca progresul. Runa Isa sugereaza sa iti amani planurile deocamdata si sa astepti pentru conditii mai bune, dar vrea si sa te protejeze impotriva atacurilor de orice fel. Isa ia pasiunea din confruntari. La nivel emotional, Isa prin gheata sa este in stare sa racoreasca afectiunile sau frigiditatea. Are o influenta de amanare, de conservare si de inghetare asupra altora.

Horoscop rune 28 februarie 2024 pentru RAC
Runa etalata – INGUZ (cu fata in sus). Da, este bine acum sa te focusezi pe vise si sperante, dar mai important e sa iti faci treburile in prezent cu stare de bucurie. Esti aici si acum doar o data. Ia maxim din prezent.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna neagră în Fecioară aduce momente grele pentru unele zodii

Horoscop rune 28 februarie 2024 pentru LEU
Runa etalata – KENAZ (cu fata in sus). In curand ai putea fi beneficiarul unui dar sau cel ce daruieste un cadou de intelepciune. Daca tu primesti cunostinte de la familia ta sau povesti de familie care au fost date din generatie in generatie, asigura-te ca asculti cu atentie si stai linistit ca sa inregistrezi tot ce ti se spune, ca sa revizuiesti mai tarziu, candva, cand va fi nevoie. Informatia iti va fi de pretios ajutor. Chiar daca nu doresti aceasta informatie acum, iti va fi importanta in viitor.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro