Horoscop rune 29 ianuarie 2022. Mesaje pietrelor magice pentru fiecare zodie în weekend

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata

28 ian. 2022, 23:50
Horoscop rune 29 ianuarie 2022. Mesaje pietrelor magice pentru fiecare zodie în weekend

Horoscop rune 29 ianuarie 2022. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

RUNE februarie 2022. Ce zodii au noroc cu carul! Adevaruri de la pietrele mistice

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 29 ianuarie 2022. In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice. Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – MANNAZ (cu fata in jos). Aparent te simti impiedicat sa mergi inainte spre progres. Nu e un timp potrivit sa ceri ajutor altora. Acum trebuie sa te uiti la tine ca sa vezi ce cauzeaza progresul sa intarzie.Runa sugereaza ca exista o povara ce iti consuma energia. Ea trebuie eliberata ca sa poti merge din nou tot inainte in calatoria vietii.

Horoscop rune 29 ianuarie 2022 pentru TAUR
Runa etalata – PERTH, inversata. Nu te astepta la prea multe acum. Daca repeti ceea ce este vechi, te poti astepta la suferinta. Nu te mai focusa pe trecut ca astfel iti neglijezi adevarul din clipa prezenta, singurul care contine bogatia viitorului. Daca consideri ca ai ghinion sau blocaj sau provocare, este doar alegerea ta sa gandesti asa. Depinde doar de punctul tau de vedere. In fapt, este forma prin care esti ponderat de la o dorinta ce nu este pentru binele tau.

Horoscop rune 29 ianuarie 2022 pentru GEMENI
Runa etalata – THURISAZ, inversata. Relatiile personale sunt accentuate acum. Unele rupturi sunt mai probabile decat unele noi uniuni. Mentine-ti umorul si detasarea orice se intampla. Chiar si esecurile pot fi oricand redirectionate si privite drept oportunitati ce si sunt, de fapt.

Horoscop rune 29 ianuarie 2022 pentru RAC
Runa etalata – URUZ (cu fata in sus). Uruz indica faptul ca pot fi unele oportunitati in fata ta acum. Ele pot fi deghizate in pierderi dar cu o mare oportunitate ce se contureaza din cenusa precum pasarea Phoenix. Trebuie sa inveti sa te adaptezi la noi cerinte si sa depasesti provocarile cu puterea, tenacitatea si determinarea ta.

Horoscop special: Mihai Voropchievici anunţă zodia cu karma grea. Runele fiecărei zodii în 2022

ETALARE RUNE pentru LEU
Runa etalata – ODIN : Runa germanica Odin este marea runa alba, runa simpla, goala a necunoscutului. Totul incepe de la vid si totul se incheie in vid. Vidul inseamna campul larg deschis de oportunitati nesfarsite. Atunci cand apare runa Odin in extragere, ea anunta faptul ca urmeaza un moment plin de posibilitati la care, ca sa ajungi, este nevoie de o incredere si credinta absoluta. S-ar putea sa fie nevoie sa faci un salt in credinta, cu bratele total deschise si fara nimic in palme. Tot ce este mai bun te asteapta dincolo de acest salt. Esti in stare?

Horoscop rune 29 ianuarie 2022 pentru FECIOARA
Runa etalata – BERKANA. Energia acestei rune este conectata la Freya, Mama zeita primordiala a vietii dar si cu Hild care restaureaza viata. Este energia devotiunii, a hranitului, a vindecarii prin ingrijire si implicare. Tot ce inseamna bebelusi, hrana, maternitate si act de a avea grija de o alta viata este legat de aceasta runa. Ti se vesteste accesul la energia regenerarii vietii tale si o crestere si evolutie frumoasa pentru tine sau pentru cineva pe care il iubesti si ingrijesti.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro


loading...
Partenerii noștri