Horoscop rune 29 ianuarie 2024. Thurisaz aduce pericole la început de săptămână, Eihwaz te trimite la doctor

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1.

29 ian. 2024, 06:30
Horoscop rune 29 ianuarie 2024. Thurisaz aduce pericole la început de săptămână, Eihwaz te trimite la doctor

Horoscop rune 29 ianuarie 2024.   Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru luni 29 ianuarie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Previziuni RUNE 29 ianuarie – 4 februarie 2024. ISA, runa gheţii, aduce pericole, WUNJO nu oferă protecţie nimănui

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 29 ianuarie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – Thurisaz: Aceasta runa mai poarta denumirea de “ghimpele”. Desi poate fi vazut ca o sursa de durere, poate fi o sursa profunda de frumusete, la fel cum este si spinul trandafirului. Ea poate transmite mesajul unei combinatii frumusete/pericol.

EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Horoscop rune 29 ianuarie 2024 pentru TAUR
Runa etalata – ODIN. Semnificatie NECUNOSCUTUL. Runa fara niciun semn pe ea inseamna ca necunoscutul si nevazutul sunt active acum in viata ta. La inceputuri era nimic si la sfarsit ramane nimic. Controlul nu poate fi folosit asupra a ceva ce inca nici nu exista. Ce ti se solicita este sa te arunci cu incredere in acest necunoscut. Da fa asta cu bratele total goale si cu o credinta de nezdruncinat. Ce te va sprijini total este puterea creativa a Necunoscutului vietii.

Horoscop rune 29 ianuarie 2024  pentru GEMENI
Runa etalata – Eihwaz: Eihwaz poate face referire la necesitatea de a aborda o problema in avans, inainte ca aceasta sa devina prea mare sau prea grava. Atentie mare daca este ceva legat de sanatate!

Horoscop rune 29 ianuarie 2024 pentru RAC
Runa etalata – DAGAZ: Runa Dagaz inseamna lumina zilei si reprezinta lumina divina. Runa se refera in general la rasarit, clipa initiala a energiei stralucitoare, sau la mijlocul zilei cand energia este in punctul maxim. Ambele momente sunt momente simbolice de schimbare, dar, spre deosebire de schimbarile din ciclurile anuale care sunt lente si subtile, schimbarile din cursul unei zile sunt rapide si mai dramatice. Inceputul unei zile noi este un simbol de iluminare rapida in urma unor circumstante. Fii atent – desi runa sugereaza o schimbare pozitiva, simbolistica de punct de varf lasa de inteles ca poate urma si o coborare. Din fericire pentru unii, runa este ciclica si ireversibila, deci nu este promisa permanenta. poti fi sigur doar de o calatorie plina de entuziasm.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro