Horoscop rune 3-9 aprilie 2023. Mihai Voropchievici anunţă zodia cu protecţie divină totală. Cine dă lovitura înainte de Paşte!

Mihai Voropchievici vine cu vești extrem de interesante de care e bine să ținem cont. De la o săptămână la alta sunt multe fluctuații, deci nu există monotonie în viețile zodiilor. Acum se strânge lațul, odată cu apropierea sărbătorilor pascale.

01 apr. 2023, 17:53
Horoscop rune 3-9 aprilie 2023. Mihai Voropchievici anunţă zodia cu protecţie divină totală. Cine dă lovitura înainte de Paşte!

Horoscop rune 3-9 aprilie 2023: Berbecii vor afla un adevăr important care le vor marca viața sau le-o va schimba. Asta se va întâmpla foarte curând, la începutul săptămânii. Așadar, dragi Berbeci, luni sau marți veți avea parte de o mare revelație, de ceva care vă va ajuta tot restul vieții.

Taurii sunt preveniți că vor susține o mică bătălie, dar runa îi asigură că nu trebuie să fie îngrijorați căci vor câștiga în mod sigur. Indiferent cât de dificilă ar fi situația lor, cert este că vor ieși învingători, căci au tăria de a depăși orice cumpănă.

Previziuni RUNE aprilie 2023 pentru zodii. Runa ANSUZ aduce asperităţile asteniei de primăvară, dar WUNJO eliberează energii pozitive
Horoscop rune 3-9 aprilie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Vine o săptămână mult mai bună. Pentru ei, poate fi vorba de un restart, de o nouă viață, asta dacă uită de tot de problemele trecutului.

Horoscop rune 3-9 aprilie 2023. Racii primesc o înștiințare. Runa le șoptește că răbdarea este cheia, să nu forțeze mâna norocului. Surprize plăcute vin doar pentru cei ce știu să aștepte. Dacă sunt agitați și vor să grăbească unele lucruri, nu vor avea parte de izbândă.

Leii au o săptămână de comunicare și, mai bine zis, de multe mesaje. Un singur mesaj din toate acestea va fi mai deosebit, mai ieșit din comun. Pe acela trebuie să îl recepționeze cu maximă atenție, să îl deslușească așa cum ei știu să o facă, în general, scrie fanatik.ro.

Fecioarele primesc un sfat dublu, un mesaj dublu. Sunt sfătuite să se relaxeze. Relaxarea survine datorită faptului că o persoană apropiată se bucură de o sănătate excelentă. Să nu își facă griji.

Horoscop rune 3-9 aprilie 2023. Balanțele au o săptămână de protecție divină. Vor fi în siguranță. Toate forțele malefice vor sta departe de ele. Pentru nativii de aer, totul va fi perfect.

Scorpionii vor găsi răspunsul la unele probleme care îi frământă. Rezolvarea problemelor vine doar după o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Nativii de apă trebuie să se deschidă în fața celor apropiați ca să depășească dificultățile.

Săgetătorii dau lovitura. Se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Capricornii sunt anunțați că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și mobiliza poziția în familie, societate și, în sfârșit, la serviciu.

Horoscop Urania 1-7 aprilie 2023. Se anunţă surprize mari pentru zodii. Cine va fi în centrul unui taifun!

Vărsătorii își pregătesc bagajele mai devreme, înainte de Paști. Astrele le anunță o călătorie. Au o săptămână de plimbări pe distanțe lungi, chiar pe mai multe zile. Unii pot călători pe distanțe mai scurte.

Peștii primesc cadouri minunate de la ceilalți. Cineva special din viața lor se gândește la ei și nu îi lasă de izbeliște. Vor avea parte de lucruri extrem de frumoase, de daruri la care nu s-ar fi așteptat niciodată.