Horoscop rune: INGUZ aduce prosperitate, dar KENAZ acoperă soarele cu nori grei

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

11 dec. 2023, 13:01
Horoscop rune: INGUZ aduce prosperitate, dar KENAZ acoperă soarele cu nori grei

Horoscop RUNE mistice luni 11 decembrie 2023. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Munte de bani pentru unele zodii în zilele următoare, înainte de Mercur retrograd

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Fehu: Fehu simbolizeaza doua ramuri care cresc din acelasi copac, doua coarne ale unei vite. De altfel, traducerea lui „Fehu” este vita, ceea ce in trecut era interpretarea clara a averii unei familii. Datoriile se plateau cu vite, iar daca cineva avea o datorie neplatita i se omorau vitele. Valoarea se masura in vite, iar averea era data de numarul vitelor. De aici si ideea de avere pe care o genereaza aceasta runa atunci cand apare.

Citeşte şi

Horoscop karmic 11-17 decembrie 2023. Se deschide portalul belşugului, zodia care va avea karma bună de Crăciun

Horoscop RUNE pentru TAUR
Runa etalata – ISA, inversata. Esti independent de unul singur si iti iei puterea din clipele de solitudine. Ai nevoie de aceste momente deci traieste-le impacat cu tine si cu viata pentru ca dupa gheata vine caldura si primavara fie ca vrei fie ca nu. Urmatoarea etapa de inflorire va veni insa acum e vremea de odihna, asa cum natura se odihneste in tacere iarna. Isa semnifica forta primara a ghetii si a solitudinii. Energia de izolare sau de independenta este legata de runa Isa. Isa spune povestea ghetii, a frigului si ce inseamna sa fii singur dar si cum poti trai bine gandind independent si imputernicindu-te. Isa este conectata la Skadi, zeita zapezii si a ghetii. Poarta in semnificatia ei nevoia de a fi singur si ascuns de restul lumii.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – INGUZ (cu fata in sus). Inguz indica o perioada buna sa incepi proiecte noi pentru ca ai energie si motivatie sa schimbi lucrurile in bine. Totusi, este nevoie sa tai vechile legaturi pe actualele proiecte ca sa poti incepe unele noi. Daca relatiile de familie sunt importante, acum este un timp pentru a imparti si arata apreciere pentru ei, in special daca e vorba de membri tineri de familie. Poti identifica obiecte de familie cu semnificatie speciala si sa spui celor dragi mai tineri despre ele si ce inseamna pentru tine.

Horoscop RUNE pentru RAC
Runa etalata – KENAZ / intors: Norii incep sa se adune si sa acopere soarele. Un parteneriat se prea poate sa plece din experienta ta. Daca este asa, tine minte ca se intampla astfel pentru ca nu mai este potrivit sau bine pentru tine sa ramana in aceasta etapa a dezvoltarii tale. Retine ca pierzi o oportunitate daca nu simti sa observi cand este cazul sa iesi dintr-un parteneriat. Renunta cu bucurie la vechi pentru ca noul sa poata fi primit in viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.