HOROSCOP RUNE LUNA NOIEMBRIE 2022 pentru zodii. WUNJO aduce necazuri pentru o zodie. Previziuni complete

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.  

01 nov. 2022, 13:24
HOROSCOP RUNE LUNA NOIEMBRIE 2022 pentru zodii. WUNJO aduce necazuri pentru o zodie. Previziuni complete

HOROSCOP RUNE LUNA NOIEMBRIE 2022 . Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna noiembrie 2022. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop special. Mariana Cojocaru anunţă karma grea pentru sfârşitul de an. Urmează 7 ani de cumpene
Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii noiembrie 2022 si ce transmite fiecare:

Horoscop rune noiembrie 2022 pentru BERBEC
Dagaz
Aceasta runa este aducatoare de noroc si anunta o perioada lunga de prosperitate. O simti deja sau o vei simti cat de curand. Elibereaza-te de indoieli si soarele va rasari pe strada ta. Pe de alta parte, runa poate marca momentul in care sa faci o tranzitie. Daca esti interesat de dezvoltarea spirituala au loc transformari de personalitate. Eforturile tale nu vor fi in zadar. Mergi inainte cu incredere si credinta!

Horoscop noiembrie 2022. Bani, carieră, sănătate, relaţii. Care este cea mai norocoasă zodie a lunii
Horoscop rune noiembrie 2022 pentru TAUR
Inguz
Runa prevede un viitor favorabil. Poate ca anumite capitole se incheie, insa spre binele tau. Inlocuieste vechiul cu noul pentru a te putea elibera! Norocul este de partea ta, iar acum este momentul prielnic sa te debarasezi de lucrurile care te tin incordat si nesigur. Concentreza-te pe l ucrurile pe care le ai de facut si nu te apuca de altele pana cand nu finalizezi proiectele incepute.

Horoscop rune noiembrie 2022 pentru GEMENI
Wunjo (inversata)
Iata o situatie complexa pe care o poti numi si criza. Insa nu trebuie sa dramatizezi. Poate ca nori negri se indreapta spre tine. Poate unele situatii vor necesita sacrificii. Dar trebuie sa intelegi ca lucrurile nu stau pe loc. Ai nevoie de schimbare. Ai nevoie de mai multa sobrietate, de mai multa seriozitate. Singurul drum care duce la lumina are partea lui intunecata. Incearca sa nu te mai lasi descurajat. Nu mai lasa indoiala sa te macine. Cateodata ai nevoie si sa inveti sa vezi prin intuneric pentru a descoperi lumina.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.