Horoscop rune martie 2024. Semnale de alarmă pentru majoritatea zodiilor, se culege ce s-a semănat. WUNJO este inversată, nu binecuvântează cu protecţie

Provocările vor fi pentru aproape toate cele douăsprezece semne zodiacale, care vor avea de înfruntat cele mai grele lucruri pe care pot să le facă.

05 mart. 2024, 15:11
Horoscop rune martie 2024. Semnale de alarmă pentru majoritatea zodiilor, se culege ce s-a semănat. WUNJO este inversată, nu binecuvântează cu protecţie
Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 19-25 februarie 2024. EIWAZ inversată aduce putere pentru TAUR, DAGAZ aduce trezirea sprituală pentru GEMENI

Horoscop rune martie 2024. Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna martie 2024. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer. Horoscop lunar martie spus de rune aduce semnale de alarmă pentru majoritatea zodiilor. Provocările vor fi pentru aproape toate cele douăsprezece semne zodiacale, care vor avea de înfruntat cele mai grele lucruri pe care pot să le facă.

Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Previziunile complete sunt dezvăluite în rândurile de mai jos. Ești gata să afli ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte perioada asta?Astrologii ne prezinta previziunile astrelor pentru luna martie. Iata mai jos ce are sa ne spuna:

Horoscop săptămânal BANI și SUCCES 4-10 martie 2024. Ce zodie reușește să puna mâna pe lozul câștigător
Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Poti considera ca este o periaoda de stagnare, insa ar trebui sa o privesti ca pe linistea de dinaintea furtunii. In sensul bun al cuvantului. Poate ca rezultatele muncii tale nu vor fi rasunatoare sau macar, nu atat de rasunatoare pe cat iti doresti, insa ele vor exista. Insa, pentru o persoana atat de nerabdatoare si orientate spre succes, poate fi dificil sa astepte. Trateaza aceasta perioada ca pe semanat. Acum plantezi semintele. Iar cresterea plantelor nu este brusca, imediat ce ai sadit samanta. Sunt etape pe care nu ai cum sa le sari. Partea buna este ca esti pe drumul cel bun, chiar daca nu esti convins ca e asa, potrivit Enigmele Uraniei.

Horoscop rune martie 2024. Taur (21 aprilie – 21 mai)

Urmeaza o perioada in care ai nevoie de reflective. Nu lua nicio decizie pana cand nu cantaresti bine fiecare aspect. Nu are sens sa te grabesti, indiferent despre ce e vorba. Concentreaza-te pe oportunitatile care apar in calea ta, atat in afaceri, cat si in viata private. Bazeaza-te pe experientele trecutului pentru a nu face aceeasi greseala de doua ori.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Poate fi o perioada confuza si te poti simti anxios pentru ca nu intelegi ce se petrece. Uneori ti se pare ca actiunile tale sunt in zadar. Dar nu este deloc asa. Ca in orice tranzitie, metamorfoza poate fi dureroasa. Dar rezultatele sunt promitatoare. Nu te lasa descurajat. Accepta cu tarie prezentul, priveste cu atentie ce se petrece in jurul tau. Analizeaza ce nu ai facut corect in trecut si actioneaza diferit acum. Fii recunoscator pentru experintele tale, caci ele te ajuta sa fii mai puternic si mai intelept!

Horoscop rune martie 2024. Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii sunt favoriții lunii martie, dar propriul dușman sunt chiar ei. De mută vreme runele atrag atenția acestei zodii că a rămas agățată în trecut. Cei care vor depăși această perioadă vor avea o lună martie bună, conform horoscopul runelor pe martie 2024. Este foarte important să nu fiți impulsivi, pentru că tendința de a renaște din propria cenușă dă un zvâc și dorinței de a vorbi. Cântăriți bine cuvintele înainte de a le spune pe gură. Riscați să răniți, fară să vreți.

Urmeaza o perioada favorabila. Totusi, nu este indicat sa te lasi imbatat de laurii victoriei. Succesul este aproape, insa nu se petrece de la sine. Trebuie sa faci si tu ceva in acest sens. Orice obiectiv ti-ai fi setat, va necesita ceva efort din partea ta. Nu este un moment potrivit sa te relaxezi, caci poti pierde tot ce ai realizat deja pana acum. Mergi inainte pe drumul tau, constiincios si da tot ce ai mai bun!

Leu (23 iulie – 22 august)

Runele pentru luna martie 2024 vă sfătuiesc să fiți ceva mai calculați. Deși pare absurd, tulburărirle de care ați avut parte vă pot destabiliza. Sunt o serie de frustrări acumulate, spune astrologul, care vă fac să acționați necontrolat. Deși leii se așteaptă ca totul să fie calculat, luna martie le aduce o matematic mai puțin cunoscută. Sopecialiştii îi avertizează prin runa trasă pentru horoscopul lunii martie, că trebuie să se pregătească de neprevăzut. Aceasta runa este aducatoare de noroc si anunta o perioada lunga de prosperitate. O simti deja sau o vei simti cat de curand. Elibereaza-te de indoieli si soarele va rasari pe strada ta. Pe de alta parte, runa poate marca momentul in care sa faci o tranzitie. Daca esti interesat de dezvoltarea spirituala au loc transformari de personalitate. Eforturile tale nu vor fi in zadar. Mergi inainte cu incredere si credinta!

Horoscop rune martie 2024. Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Runa prevede un viitor favorabil. Poate ca anumite capitole se incheie, insa spre binele tau. Inlocuieste vechiul cu noul pentru a te putea elibera! Norocul este de partea ta, iar acum este momentul prielnic sa te debarasezi de lucrurile care te tin incordat si nesigur. Concentreza-te pe l ucrurile pe care le ai de facut si nu te apuca de altele pana cand nu finalizezi proiectele incepute.Sedimentați relațiile personale, consolidați-vă cariera pentru că aveți mari șanse de reușită. Împrumutați toate plusurile pe are zodia leu nu le are în martie 2024.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Iata o situatie complex ape care o poti numi si criza. Insa nu trebuie sa dramatizezi. Poate ca nori negri se indreapta spre tine. Poate unele situatii vor necesita sacrificii. Dar trebuie sa intelegi ca lucrurile nu stau pe loc. Ai nevoie de schimbare. Ai nevoie de mai multa sobrietate, de mai multa seriozitate. Singurul drum care duce la lumina are partea lui intunecata. Incearca sa nu te mai lasi descurajat. Nu mai lasa indoiala sa te macine. Cateodata ai nevoie si sa inveti sa vezi prin intuneric pentru a descoperi lumina.

Horoscop rune martie 2024. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cand aceasta runa este inversata trebuie sa privesti in interiorul tau. Acolo este adevarata problema, oricat de mult ai fi tentat sa dai vina pe mediul extern. Cel mai probabil te-ai mai confruntat cu aceasta situatie, dar nu ai inteles lectia pe deplin. Iar acum a venit momentul sa inveti. Nu cauta inamici externi. Nu ei sunt preocuparea ta principala acum. Fii atent la pacatele tale inainte sa le cauti pe ale altora.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Runa anunta o perioada active in viata ta. Te ptoi astepta la aventuri, emotii puternice, evenimente importante. Fii fidel ideilor tale de afacere, fii perseverant si vei vedea rezultatele. Aminteste-ti ca rabdarea si perseverenta sunt calitati care te vor ajuta sa cuceresti o “cetate” oricat de dificila ar parea doborarea ei. In ceea ce priveste relatiile, ai nevoie de oamenii care sunt acum in jurul tau si orice intalnire cu alte persoane va fi de bun augur.

Horoscop rune martie 2024. Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Runa indica faptul ca urmeaza o perioada de crestere. Te simti bine, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. La locul de munca se anunta o buna colaborare cu colegii, un progres. Este o perioada propice pentru studiu, cursuri de perfectionare si dezvoltare personala. Fii atent la tot ce se intampla in jurul tau. Dezvoltarea necesita efort, dar si intelegere deplina a lucrurilor care se petrec. Caci nimic nu este intamplator si nu se petrece de la sine. Este nevoie de hotarare, actiune, perseverenta si rabdare. Obiceiurile vechi nu dispar de la sine.

Previziuni rune martie 2024. Mannaz te trage de mânecă, Thurisaz te pune pe gânduri, Isa pune frână
Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu e nevoie sa te dai mare. Uneori este nevoie de smerenie. Nu atrage atentia asupra ta in mod artificial. Ti se poate parea nedrept ca oamenii din jurul tau nu iti ridica statuie sau ca sefii nu te idolatrizeaza. Da dovada de flexibilitate si nu deveni agresiv. Perioada urmatoare este ideala pentru a face schimbari. Invata sa devii mai rational, mai calm. Analizeaza-te mai mult si vei culege roadele muncii tale, fara sa fie nevoie sa faci valva.

Horoscop rune martie 2024. Pești (19 februarie – 20 martie)

Poti considera ca este o perioada de stagnare, insa ar trebui sa o privesti ca pe linistea de dinaintea furtunii. In sensul bun al cuvantului. Poate ca rezultatele muncii tale nu vor fi rasunatoare sau macar, nu atat de rasunatoare pe cat iti doresti, insa ele vor exista. Insa, pentru o persoana atat de nerabdatoare si orientate spre succes, poate fi dificil sa astepte. Trateaza aceasta perioada ca pe semanat. Acum plantezi semintele. Iar cresterea plantelor nu este brusca, imediat ce ai sadit samanta. Sunt etape pe care nu ai cum sa le sari. Partea buna este ca esti pe drumul cel bun, chiar daca nu esti convins ca e asa!