Horoscop săptămânal BANI și SUCCES 4-10 martie 2024. Ce zodie reușește să puna mâna pe lozul câștigător

Horoscop săptămânal BANI și SUCCES 4-10 martie 2024. Energia în casa banilor este extrem de puternică în această perioadă, ceea ce înseamnă că trebuie să acordăm atenție acestui aspect. Care este zodia care reușește să se îmbogățească peste noapte.

05 mart. 2024, 09:52
Horoscop săptămânal BANI și SUCCES 4-10 martie 2024. Ce zodie reușește să puna mâna pe lozul câștigător
Horoscop săptămânal BANI și SUCCES 4-10 martie 2024. Ce zodie reușește să puna mâna pe lozul câștigător

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 4-10 martie 2024, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Citește și: CALAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII. Care este zodia care primește ajutor Divin: „Te ajută în misiunea ta divină în această viață”

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

O saptamana cu multe evenimente care iti pot afecta viata de familie. Daca iei in calcul sa lucrezi de acasa, ar fi indicat sa ceri si parerea partenerului de cuplu. Poate nu-i va conveni sa aiba in pat vrafuri de dosare si hartii.

Relatia Berbecului cu banii:

Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Apar cateva provocari in cariera care iti vor da peste cap si viata de familie. Le poti rezolva pe amandoua implicandu-ti partenerul de cuplu. Vorbeste sincer si deschis cu el despre ce te framanta. S-ar putea sa-ti dea niste idei si sa o scoti la capat. Mai mult, te va apropia si de partenerul de viata.

Relatia Taurului cu banii:

Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop TAROT ZILNIC marti 5 martie 2024. Regina de Pentagrame aduce stabilitate! Care e zodia care ar putea să devină mămică