Horoscop rune Mihai Voropchievici 30 mai-5 iunie 2022. Zodia care ia taurul de coarne!

Inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

28 mai 2022, 22:05
Horoscop rune Mihai Voropchievici 30 mai-5 iunie 2022. Zodia care ia taurul de coarne!

Horoscop rune Mihai Voropchievici 30 mai-5 iunie 2022 Berbec- să rămână acasă săptămâna viitoare în așteptarea unei schimbări foarte importante, în casa berbecilor, în habitatul lor.

Taur – e pus pe o mică ceartă. Vrea să câștige o mică bătălie. Mai bine preferi pacea decât să te cerți cu cineva

Gemeni – primesc o atenționare foarte serioasă. Trebuie să vă consolidați toate forțele. Numai așa veți triumfa, să apucați taurul de coarne

Racul – are un mesaj dublu: se referă primul la relaxare, trebuie să vă relaxați, că se ambalează imediat dacă simte ceva că nu e în regulă. Al doilea spune sa nu vă mai faceți probleme în privința stării de sănătate a unei persoane apropiate că este foarte bine

Horoscop karmic vara 2022. Ce zodii vor călători tot sezonul estival. Dragostea dă târcoale!

Horoscop rune Mihai Voropchievici 30 mai-5 iunie 2022 Leul – va afla un adevăr foarte important care-i va schimba existența. Leul vrea schimbare chiar dacă de multe ori nu-i prea plac anumite lucruri.

Fecioara – e pregătită să înceapă o viața nouă. Toți nativii vor simți un soi de revigorare în toate planurile. Își doresc foarte mult

Horoscop rune Mihai Voropchievici 30 mai-5 iunie 2022 Balanțele – o să-i meargă mai de-a-ndoaselea un pic. Balanțele care sunt mai colerice trebuie să se controleze un pic și nu neapărat să facă o furtună din te miri ce. Totul se aranjează de la sine.

Scorpion – intră într-o zonă… trec prin niște probe de încercări. Trebuie să aibă tărie, forță să treacă și peste săptămâna asta

Horoscop rune Mihai Voropchievici 30 mai-5 iunie 2022 Săgetător – dați la o parte toate problemele și grijile lăsate de trecut și pregătiți-vă de o săptămână mult mai bună

Găluşte de griş pufoase. Cele două ingrediente esenţiale pe care gospodinele NU obişnuiesc să le pună, dar care schimbă complet savoarea şi textura găluştelor
Capricorn – prin truda lui în folosul celorlalți primește recompense. Primește un cadou, cineva îl va suna și-i va spune.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 30 mai-5 iunie 2022 Vărsător – își fac bagajele. Astrele anunță o călătorie, deci pregătiți-vă. Voi vreți să luați caimacul că e frumos afară și gata, deja plecați.

Peștii – cad în abatere: salt calitativ, important în existența voastră. Iar au dat lovitura. Poți să te cerți cu ocrotiții Domnului, așa cum sunt peștii?

Ce sunt runele:

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.