Horoscop rune Mihai Voropchievici. Fertilitate şi belşug pentru o zodie. Ce rună este în mai pentru România

Să ne pregătim pentru o perioadă mult mai bună. Este o lună totalmente de detaşare. Uităm ce a fost şi ne pregătim de ceva mai bun. O schimbare masivă pentru noi. Avem nevoie şi de astfel de lucruri bune.

01 mai 2022, 09:56
Horoscop rune Mihai Voropchievici. Fertilitate şi belşug pentru o zodie. Ce rună este în mai pentru România

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Pentru că este luna a cincea, runa pentru România în luna mai sună frumos. Să lăsăm toate necazurile şi problemele, şi grijile legate de trecut.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru Berbec
Berbecii sunt pe pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Deci, atenţie la tot ce luaţi: decizii, moduri de a acţionat, comportamentul faţă de cei din jur pentru că sunteţi în postura de a greşi.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurii se pliază perfect pe luna mai. Au aceeaşi rună ca luna mai pentru România. Lăsaţi grijile şi problemele şi toate legate de trecut. Să se pregătească pentru o săptămână extraordinar de bună. Au începutul perfect.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii vor afla un adevăr important cu marcaj puternic asupra vieţii care îi pot schimba sau marca. O veste, un adevăr care iese la iveală. Sunt lucruri, pe de o parte benefice şi pe de altă parte mai puţin benefice. Poate fi una caldă, una rece.

Horoscop RUNE 2-8 mai 2022. Zodiile încărcate cu har divin în această săptămână. Atenţie la runa Gebo!
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru Rac
Racii trec printr-o perioadă în care se învăluie într-o aură de mister. Vor să fie lăsaţi în pace, să nu fie deranjaţi, ei cu ei, cu gândurile lor, cu judecata, cu analizele lor. Cei care aveţi un Rac în familie, încercaţi să nu îl necăjiţi, să nu îl supăraţi şi să nu întrebaţi ce are. Lăsaţi-i că nu se întâmplă nimic dacă nu vorbiţi.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Leul este supărat. Se ceartă cu toată lumea care nu vrea să înţeleagă că ei au nişte lucruri de rezolvat şi sunt pregătiţi să susţină o bătălie furtunoasă. Sfatul runei: Leilor, staţi liniştiţi că totul se aranjează.

Horoscop rune pentru Fecioară
Fecioara vrea să îşi schimbe locul de muncă sau, dacă e mulţumită cu locul de muncă, ar vrea să schimbe locuinţa. Poate vrea de la bloc la casă sau invers. În tot cazul, are două opţiuni.

Horoscop mai 2022. Camelia Pătrășcanu anunţă nativii care au un mare noroc la bani

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Balanţa intră în sfera de atenţie a celor din jur. O certitudine că cineva care se gândeşte intens la voi, vă vor trimite un cadou minunat.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionul a intrat într-o săptămână de fertilitate şi belşug. A cam dus-o bine în ultimele săptămâni. Dacă s-a jucat cu focul cu dragostea nouă şi fierbinte, vine barza. Visele voastre se împlinesc peste puţin timp.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Mesaje, veşti, poveşti pentru Săgetători. O săptămână intensă de mesaje, iar din toate mesajele unul este cel mai important. Selectaţi-vă bine mesajele şi daţi importanţă celui care merită.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Rămâneţi acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Fiţi pregătiţi! Capricornii primesc o veste, o schimbare fantastică.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Sunt pe punctul să înceapă o viaţă nouă. Au intrat în plin în primăvară şi au influxuri de revigorare pe toate planurile, fizic, psihic, financiar. Schimbările vin peste toţi.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti
Veţi da lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa voastră. Dumnezeu îi iubeşte!

Ce sunt runele:

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.