HOROSCOP RUNE mistice 18 ianuarie 2023. Mesaje din magia supranaturalului pentru zodii

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

18 ian. 2023, 00:46
HOROSCOP RUNE mistice 18 ianuarie 2023. Mesaje din magia supranaturalului pentru zodii
Mihai Voropchievici vine cu horoscopul runelor

HOROSCOP RUNE. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 18 ianuarie 2023.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Citiți și: Horoscopul banilor pe 5 ani. Zodiile care atrag banii în cont ca un magnet

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

HOROSCOP RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – ODIN : Primesti un mesaj ce inseamna ca necunoscutul, nestiutul si nevazutul sunt parte activa din viata ta la acest moment. La inceput era nimic si la final ramane nimic. Nu poate fi folosit controlul pe ceea ce nu exista inca. Ca sa poti avansa in marele gol din fata ta trebuie sa ai o incredere desavarsita. Si fa pasi in acest gol cu mainile goale si cu credinta de fier. Ceea ce te va sustina este puterea creativa a necunoscutului.

HOROSCOP RUNE pentru TAUR
Runa etalata – ALGIZ, inversata. Sanatatea si asocierile sunt subiecte pe care sa le privesti cu atentie. Daca unele persoane te folosesc si stii asta in inima ta, sa stii ca esti singura persoana responsabila de asta, nu ei. Si tu ai beneficii din aceasta situatie. Daca un castig nu e posibil, sa stii ca si in pierdere exista o forma de castig din ce inveti si din progresul ce are loc.

HOROSCOP RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Dagaz : Obiectivul tau este sustinut de lumina divina. Fii sincer si corect iar norocul te va ajuta. Esti protejat de lumina si iti da o viziune clara ca sa eviti orice pericol, nu doar sa fii orbit de egoul tau. Ramai smerit iar lucrurile bune sunt pe drum spre tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Două zodii care vor avea noroc în următorii 10 ani

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, miercuri 18 ianuarie 2023. Ce transformari ne apar in amor azi?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, miercuri 18 ianuarie 2023. Ar putea fi momentul in care facem din dragoste o prioritate pentru noi. Am putea trece chiar pe o viteza mai mare, caci Mercur va fi direct in Capricorn, dupa cateva saptamani de retrograd. Soarele si Pluto sunt in conjunctie in Capricorn, evidentiind teme de transformare si ambitie romantica.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Lucrurile sunt satisfacatoare in relatia de cuplu. Fa tot ce depinde de tine pentru a mentine un climat pozitiv. Cu maturitate si optimis, relatia poate inflori. Daca esti singur, astrele favorizeaza intalnirea cu o persoana speciala cu care poti incepe o relatie pe termen lung.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Viata de cuplu ia o turnura pozitiva. Cu putin efort si intelegere si toleranta reciproca, puteti forma un parteneriat trainic pe care nimeni sa nu-l poata dobori. Atentie, rigiditatea dauneaza grav armoniei in doi. Daca esti singur, fii mai intelegator. Nu trata oamenii cu o atitudine superioara si rece. Nu vei putea sa ti-i apropii pentru a putea alege din randul lor pe cineva potrivit pentru sufletul tau.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Incearca sa fii mai deschis fata de sentimentele tale. Opreste-te asupra semnificatiilor fiecarui gand si afla cat de importante sunt pentru tine. Daca esti singur, cineva din anturajul profesional iti poate face o surpriza amoroasa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei,  miercuri 18 ianuarie 2023. Ce ne aduce iesirea lui Mercur din retrograd?

Secretele sunt sub lumina reflectoarelor cosmice. Cu totii suntem frustrati de „cearta” dintre Luna cea delicata si Marte cel intens, dar ar trebui sa putem trece peste problemele noastre odata ce Mercur retrograd se termina in Capricorn. Putem comunica in sfarsit cu claritate si sa ne iertam pe noi insine si pe ceilalti. In special atunci cand Luna se aliniaza cu vindecatorul ranit Chiron. In cele din urma, Soarele cel increzator se alatura lui Pluto cel transformator pentru a ne atrage atentia asupra dinamicii puterii si, eventual, chiar a dezvalui secretele noastre. Misca-te cu precautie!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Te poti simti un pic cam cazut cu moralul azi din cauza unui climat neplacut din jurul tau. Lucrurile sunt instabile, balansand dintr-o extrema in alta si asta te confuzeaza. Incearca sa ramai calm si sa vezi ca totul se va aseza de la sine, ajutandu-te sa iti recastigi echilibrul.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai putea sa te zbati sa iti realizezi toate planurile azi. Ai nevoie sa iti folosesti increderea de sine ca sa perseverezi. Fa asa si totul se va dovedi in regula. Unii oameni vor incerca sa iti nege victoriile. Tine ochii larg deschisi si contracareaza planurile lor incorecte. Te poti simti destul de sentimental azi, drept pentru care ai tendinta spre un comportament irational. Ai grija.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Focuseaza-te mai mult pe subiectele ce te preocupa. Daca te uiti cu seriozitate la lista scrisa cu ce ai de facut, te vei putea relaxa mai usor. Contextul planetar te sustine si vei simti un flux de energie si incredere de sine. Profita de asta ca sa depasesti obstacolele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.