Horoscop rune mistice duminică 21 ianuarie 2024. WUNJO anunţă o perioadă grea pentru Gemeni, EIHWAZ aduce o schimbare radicală pentru Fecioare

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

21 ian. 2024, 12:12
Horoscop rune mistice duminică 21 ianuarie 2024. WUNJO anunţă o perioadă grea pentru Gemeni, EIHWAZ aduce o schimbare radicală pentru Fecioare
Horoscop rune mistice duminică 21 ianuarie 2024. WUNJO anunţă o perioadă grea pentru Gemeni, EIHWAZ aduce o schimbare radicală pentru Fecioare

Horoscop rune mistice duminică 21 ianuarie 2024. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Citeşte şi: Horoscop Venus în Capricorn 23 ianuarie – 16 februarie 2024. Perioadă delicată pentru Gemeni, festin magnific pentru Berbeci

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Citeşte şi: Horoscop tarot duminică 21 ianuarie 2024. Moment grele pentru Tauri, vin bani mulţi pentru Raci

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

BERBEC

Runa etalata – OTHILA (cu fata in jos). Runa sugereaza ca s-ar putea sa fie anumite neintelegeri sau dispute in viata ta la momentul prezent. Daca este acest caz, trebuie sa fii cu adevarat singur cu tine insuti ca sa le rezolvi si sa gasesti o solutie convenabila. Tine minte, ceea ce a fost facut nu poate fi anulat dar tu si altii puteti invata din trecut. Tine de credintele si valorile tale dar nu te teme sa asculti de altii si opiniile lor despre viata. Ei pot gandi diferit de tine dar asta nu inseamna sa consideri mai putin valoros ce spun ei. Urmeaza-ti inima si tine minte ca esti unic.

TAUR

Runa etalata – Thurisaz : O situatie prezenta iti necesita reflectie. Nu este nevoie sa faci nimic pana cand nu iei o decizie constienta. A te grabi acum devine inamicul tau principal, indiferent care este situatia, fie la munca, fie o relatie cu cineva. Focusul sa iti fie sa ai oportunitatea de a-ti analiza experientele similare anterioare, altfel situatia poate avea o evolutie nefavorabila. Sfatul este sa meditezi mai mult, sa astepti. Exista mult sens in a te uita acum in urma, ce ti-a folosit pastrezi si ce nu, scapi de acel model pentru totdeauna.

GEMENI

Runa etalata – WUNJO (cu fata in sus). Wunjo sugereaza ca vine o perioada de bucurie si fericire pentru tine. Exista potentialul sa fie o perioada memorabila a vieti tale dar nu uita sa impartasesti norocul tau cu cei din jur, chiar daca nu vezi niciun beneficiu din faptul ca faci asta.

RAC

Runa etalata – ALGIZ : Runa Algiz poate fi recunoscuta foarte usor prin coarnele de elan ce sunt reprezentate pe ea. Elanul reprezinta victoria, desi mesajul este mai mult asociat cu placerea de a vana mai mult decat cu placerea de a fi victorios. Aceasta runa transmite succes in implinirea eforturilor. De asemenea, aceasta runa transmite mesajul faptului ca esti protejat de orice negativ – problemele pot exista dar tu esti scutit de forta lor distructiva.

LEU

Runa etalata – FEHU, inversata. Fehu iti vesteste un prea mare atasament de bunurile materiale pe care le ai sau pe care vrei sa le ai. Este bine sa fii bogat prin munca ta sustinuta si grea insa este bine sa fii detasat cu privire la cat obtii si la respectul pe care ti-l acorzi in functie de cat ai. Valoarea ta nu e data de posesiuni. Schimba aceasta gandire si vei debloca usa viitoarelor bogatii. Aceasta runa este simbolul prosperitatii, a bogatiei prin posesiuni. Energia sa este cea a focului creator care sustine oamenii sa poata munci si avea abundenta. Fehu este un indicator de respect pentru ce detii urmare a muncii tai dar si pentru tot ce a fost nevoie sa sacrifici ca sa ajungi aici. Fehu este conectat cu Freyja, Mama Pamant ce ne da disponibilitatea de a ne sacrifica si a ne “arde” ca sa dam nastere unei noi vieti, unei bogatii, unei acumulari.

FECIOARA

Runa etalata – EIHWAZ: aceasta runa simbolizeaza nevoia de a-ti confrunta fricile si sa devii constient de cum permiti fricii sa iti coordoneze viata sau o situatie. Aceasta runa mai indica o transformare majora de viata care te va ajuta sa iti descoperi menirea adevarata si scopul vietii. Mai poate indica o perioada dificila dar cu lumina la capatul tunelului.

Citeşte continuarea pe Sfatul Părinţilor.