Horoscop RUNE pe ZODII 7-13 noiembrie 2022. Zodia protejată de runa PERTH renaşte din propria cenuşă. Noutăţi de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 7-13 noiembrie 2022. Citeşte detalii pentru fiecare semn astral.

06 nov. 2022, 20:16
Horoscop RUNE pe ZODII 7-13 noiembrie 2022. Zodia protejată de runa PERTH renaşte din propria cenuşă. Noutăţi de la pietrele mistice!

Horoscop rune. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop RUNE cu Mihai Voropchievici, 7-13 noiembrie 2022. Taurii dau de greu, în timp ce Fecioarele trec prin cele mai benefice schimbări

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Horoscop RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – PERTH: Aceasta runa este asociata cu Phoenix, pasarea mistica ce s-a consumat pe sine in flacari ca apoi sa se ridice din propria-i cenusa. Forte puternice de schimbare si renovare sunt in miscare pentru tine la acest moment. Pe partea vietii de zi cu zi, pot fi probabil unele surprize cum ar fi castiguri bruste sau debutul unei relatii neasteptate. Pe partea spirituala, este timpul sa te ridici deasupra ta, deasupra vietii obisnuite si banale, ca sa dobandesti o viziune mai larga. Runa Perth isi reaminteste ca exteriorul pe care il vezi si experimentezi este neimportant, cu exceptia momentelor cand el reflecta interiorul tau.

Horoscop RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – TEIWAZ: Teiwaz este simbolul razboinicului si reprezinta forta masculina si potenta precum si victorie in orice confruntare. Fii totusi atent pentru ca ea reprezinta direct pe zeul Norse care conform legendei si-a sacrificat mana in lupta cu un lup monstruos care ameninta lumea. Astfel, runa transmite o mare victorie dar care poate veni printr-un sacrificiu. Teiwaz este totodata si zeul legilor. Runa transmite faptul ca se va obtine justitie si dreptate intr-o situatie.

Horoscop Urania. Cresc veniturile salariale, ce zodii au noroc săptămâna viitoare

Horoscop RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Odin: Ceea ce este nestiut si ceea ce este nevazut sunt active acum in viata ta. La inceputuri nu a fost nimic si la final, nimic ramane. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce inca nu exista, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cartile de Tarot, este posibil sa fie nevoie sa faci un salt de credinta si sa te arunci in acest mare vid al vietii. Fa asta cu mainile libere si cu credinta nestramutata. Te bazezi pe puterea creativa a necunoscutului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.