Horoscop rune: relaxare, bani şi o revedere neaşteptată cu cineva drag

Horoscopul Runelor – Este o saptamana cu vesti bune. Energiile sunt favorabile si avem drumurile deschise spre a ne atinge aspiratiile.

17 mai 2022, 14:45
Horoscop rune: relaxare, bani şi o revedere neaşteptată cu cineva drag

Horoscop Rune. Unele lucruri ne vor lua prin surprindere, este testul Universului si va trebui sa facem fata pentru a trece la nivelul urmator. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 16-22 mai 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Mai departe, detalii pentru fiecare zodie:

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop Rune Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este in plan o trasformare radicala pentru nativul Berbec. Sunteti pregatiti sa incepeti o viata buna, practic de-acum incep sa se intample lucrurile pe care le-ati programat sau pentru care ati facut eforturi in ultima perioada. Au tot fost semne ca se pun lururile pe picioare, deci nu veti fi luat prin surprindere. Sunteti favorizat pe toate planurile in aceasta perioada, odihniti-va cat trebuie iar in rest, indepliniti-va toate atributiile si rezultatele vor veni de la sine. Universul va apara si va ofera ce ati sperat.Runa etalata – Sowulo : Aceasta runa iti da acum sfatul sa iti obtii integritatea, inclusiv pentru o tema ce te preocupa acum. Iti este favorabil sa primesti multa satisfactie. Tine minte insa ca din cand in cand trebuie sa te retragi in liniste ca sa te refaci. Daca reactionezi cu intelepciune fata de tine, constientizandu-ti puterile si abilitatile si intarindu-ti forta prin perioade de odihna, succesul iti este garantat.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nici Taurii nu sunt uitati printre ultimii din zodac saptamana aceasta. Voi primiti ceea ce va doriti, ce aveti nevoie sau ce nu credeati vreodata ca puteti obtine. Daca vreti dragoste, va va fi impartasita, daca vreti recunoastere, o sa fiti apreciati iar daca vreti bani, vor aparea de unde nici nu va asteptati. Norocul vostru sta in caracterul bun al unei persoane care vegheaza la bunastarea voastra.Runa etalata – WUNJO. Acele schimbari ce trebuiau sa aiba loc sunt complete, ramurile copacilor au fructe si te poti ocupa sa le culegi. Cunoasterea te transforma intr-o persoana inteleapta. Prin noua claritate dobandita, actualele ambitii, planuri sau obiective pot fi modificate si adaptate.

EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022. Karma îşi arată colţii. Mulţi nativi vor plăti pentru greşelile din trecut

Gemeni (22 mai – 21 iunie)Ati stat si ati asteptat si iar ati asteptat. Nu este exclus a va fi si pierdut speranta pana acum dar roata norocului se intoarce la voi. Fiti deschisi fata de tot ce se intampla, nu va retrageti, ramaneti in centrul actiunii ca sa puteti vedea si prelua tot ce este bun. Oportunitatea este programata in calea voastra, dar va veni printr-o schimbare majora. Fiti maleabili si nu va impotriviti sortii!Runa etalata – ALGIZ : Oportunitatile si noile provocari sunt caracteristice acestei rune. Cu ele, totusi, pot aparea si influente nedorite si astfel devine necesar sa te protejezi. Acum si aici, cea mai buna si potrivita actiune pe care o ai de facut este sa iti asiguri protectia maxima. Daca experimentezi vreo forma de durere, nu o nega si nu incerca sa te ascunzi de ce se intampla. Observ-o si invata din ea, simte-o si da-i drumul: cu cat iti permiti mai mult sa o simti, cu atat mai repede vei fi in stare sa o eliberezi. Runa Algiz iti reaminteste ca vei creste si a fi constient de aceasta certitudine poate sa iti fie cea mai buna protectie in momente de indoiala.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii Rac nu au cea mai buna perioada acum si nevoile urgente s-ar putea sa va tensioneze si sa aveti tendinta sa fortati, sa puneti presiune si pe voi si pe cei din jur. Ati fi dispusi chiar sa va asumati riscuri majore pentru a gasi o rezolvare, dar ar fi cel mai nesabuit lucru pe care l-ati putea face. Satul runelor, faceti atat cat puteti cu resursele actuale, dar faceti. Odata ce veti incepe sa actionati mai mult si nu doar sa va lamentati, vor incepe sa apara oportunitatile. Universul functioneaza in ritm cu voi. Nu plangeti ci puneti-va pe treaba.Runa etalata – DAGAZ. Aceasta runa este simbolul zilei noi ce mijeste din noapte dar si al intuitiei. Ea transmite nevoia de a te focusa direct pe o anumita situatie pe care o vei rezolva cu ajutorul intuitiei. Simbolul sau este focul si este aliniata ca energie cu gardianul cerurilor, Asgard. Pune capat oricaror amanari si treci la treaba, apoi vei culege rezultatele dorite.

Horoscop Rune Leu (23 iulie – 22 august)

Nativii Leu au o perioada delicata si trebuie sa ramana precauti la tot ceea ce intreprind. Foarte posibil sa fiti intr-o zona de risc si sa va expuneti si mai mult din neatentie. Fiti atenti la discutii, la intalniri, la promisiunile pe care le faceti si mai retinut in ceea ce priveste promisiunile care vi se fac. Se aplica zicala „nu tot ce zboara se manaca”, deci atentie si iar atentie! O sa fie bine dar nu lasati garda jos nici macar o zi din aceasta saptamana.Runa etalata – Hagalaz: Aceasta runa iti aduce mesajul ca totul se intampla cu un scop. Nimic pe lume nu este intamplator. Ar putea fi ceva dureros, dar care, la final, se va dovedi un mare beneficiu.

Horoscopul banilor. Săptămâna deciziilor îndrăzneţe. Ce zodii se umplu de bani!

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele sunt intr-un punct in care explodeaza. Au stat si au asteptat ca lucrurile sa se corecteze, au acordat timp si rabdare dar limita lor a fost deja depasita. Vor isca o cearta, vor spune ce au pe suflet chiar daca cei din jur se vor ofusca din aceasta pricina. Fecioarele se repozitioneaza corect fata de ele insele si nu mai accepta sa fie calcate in micioare, amanate sau manipulate de nimeni.Runa etalata – Isa: Intr-o pozitie curenta din relatiile sau afacerile tale cu oamenii nu se anunta nicio problema specifica desi nu este inca nici succes. Situatia nu necesita niciun fel de presiune, insa rezultatele nu sunt inca prezente ci amanate. Chiar daca viata intelectuala nu este brilianta acum si unele activitati iti pot parea fara sens, fii rabdator, asta iti cere aceasta runa. Nu uita ca semintele intai incoltesc si cresc in pamant desi noi nu vedem rezultatul.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balantele ajung cumva la liman…. dar nu vor reusi singure. Familia este sursa lor de incredre, de ajutor, de sfaturi bune. Vor face un cosiliu de familie si vor pune pe lista toate problemele cu care se confrunta. Solutiile vin si ele si vor fi surprinsi de generozitatea celorlalti fata de ei.Runa etalata – Kenaz: Daca ai probleme in relatia cu cineva din familie, runa te avertizeaza ca ceea ce se schimba intr-o relatie este ceea ce trebuie sa se schimbe ca sa evoluati. Chiar daca este dureros, unele schimbari sunt dureroase dar sunt parte din viata si aduc ceea ce aveti nevoie. Vei intelege asta dupa o vreme dupa ce durerea se opreste.

Horoscop Rune Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Din nou schimbare de mentalitate, de abordare. Nu degeaba a fost si Eclipsa in semnul vostru duminica noaptea. Incepeti sa aveti revelatii, sa trageti concluzii si sa vedeti totul in perspectiva. Ce nu credeati ca veti face vreodata va fi acum solutia salutara la tot ce va framanta.Runa etalata – Othila: Othila este runa vechilor pamanturi, tinutul istoric, proprietati care au legatura ancestrala, spirituala cu orice persoana. Othila este realizarea de la sfarsitul fiecarei calatorii. Aceste meleaguri ancestrale sunt rezultatul unei vieti in care ai urmarit dezvoltarea spirituala. Othila este acea manifestare fizica a muncii tale, dar si rezultatul muncii celor de dinaintea ta.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este ceva de facut saptamana aceasta si nu a fi chiar usor pentru ca va trebui sa tineti cu dintii si de ce aveti si de punctul vostru de vedere. Cei din jur vor incerca sa va demonstreze ca nu aveti dreptate sau ca ideile voastre sunt doar iluzii… nu va lasati manipulati si nu ascultati nimic. Vorbiti mai tare decat toti, aduceti toate argumentele si puneti-va in practica ideile! Doar asa veti ajunge sa castigati.Runa etalata – Sowulu: Aceasta runa simbolizeaza Soarele, o sursa puternica de energie, dar si de ghidare. Un simbol al puritatii in actiune, al telului pentru care lupti. Sowulu te implineste si te incurajeaza. Cand apare anunta norocul, progresul. Esti pe calea succesului.

 

Horoscop Rune Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii au nevoie de relaxare pe toate planurile. Voi si munciti mult si va ingrijorati pentru toata lumea. Trebuie o pauza pentru ca nu sunteti responabili de binele omenirii doar voi. Nu uitati ca bine trebuie sa fie in vietile voastre si liniste in capul vostru si, dupa ce aceste conditii vor fi indeplinite, sa faceti bine pentru cei din jurul vostru.Runa etalata – Uruz: Aceasta runa este simbolul aduce mesajul unei schimbari semnificative de viata. Daca esti barbat, asteapta-te la o schimbare a puterii masculine. Daca esti femeie, in viata ta apare un barbat care te poate transforma.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

O saptamana cu vesti bune pentru nativii Vrastaor. Vin si bani, vin si vesti bune si cadouri. Aveti acum parte de un relas mental ca vedeti ca lucrurile merg oarecum in directia buna. Asta va da curaj si idei bune.Runa etalata – ALGIZ : Runa germanica Algiz semnifica protectia iar fortele creative sunt puse in slujba ta. Atunci cand apare aceasta runa, ti se sugereaza sa nu iti negi durerea si sa nu incerci sa te ascunzi de la ce se intampla sau sa negi. Esti ajutat, protejat, sustinut si calauzit. Invata din ce se intampla si astfel vei fi in stare sa te protejezi singur pe viitor de acele situatii care nu iti fac bine. Practica te invata mai mult ca orice si oricine.

Pești (19 februarie – 20 martie)

La voi merg lucrurile saptamana aceasta in dreptul familiei si relatiilor amoroase. Vreti sa va simiti mai bine, sa va demnstrati dragostea – chiar daca nu mai sunteti la prima tinerete- si sa va faceti partenerul de viata fericit. Daca readuceti armonia acasa si voi veti exalta de fericire si prosperitatea va aparea.Runa etalata – Berkana : Berkana este runa fertilitatii si cresterii fizice si mentale. Reprezinta investitie, profit, afacere in crestere. Anunta noi inceputuri infloritoare. Cauzele pierdute pot fi reinnoite. Runa anunta regenerare, reinnoire, vindecare, purificare, recuperare. Este runa casei si familiei si reprezinta si placerea relatiilor sexuale, a fertilitatii si nasterii. Nasterea poate fi si simbolica sau literala, dar anunta mereu un inceput pozitiv pentru orice noua activitate si idee.