Horoscopul banilor. Săptămâna deciziilor îndrăzneţe. Ce zodii se umplu de bani!

Horoscopul banilor 16-22 mai 2022. Săptămâna aceasta ne învață că este timpul să renunțăm la tot ce nu ne mai folosește.

16 mai 2022, 15:44
Horoscopul banilor. Săptămâna deciziilor îndrăzneţe. Ce zodii se umplu de bani!

Horoscopul banilor. Eclipsa de Lună din Scorpion a adus o eliberare majoră pe toate planurile, cu preponderență în zonele de carieră, cele profesionale și financiare. Această eclipsă este un răspuns direct la Eclipsa de Lună din Taur care a avut loc pe 19 noiembrie 2021, așa că orice plan profesional început atunci, este pe cale să ajungă acum la o finalitate. Cu toate acestea, Eclipsele de Lună sunt foarte puternice, iar cu cea în Scorpion, vulnerabilitatea este la cote maxime, ceea ce înseamnă că trebuie să fim vigilenți, atenți, chibzuiți și calculați cu finanțele noastre. Saturn, Neptun și Pluto contribuie la energetica acestei eclipse, asigurându-se că orice este desfășurat va fi greu și confuz, dar ne va ajuta în același timp să ne schimbăm întreaga viață.

Deși o mare parte a săptămânii este petrecută în ceața eclipsei, o mai mare claritate vine pe 19 mai, când Mercur retrograd se conectează cu Jupiter și din nou pe 21 mai, când Mercur se întâlnește cu Soarele, marcând o descoperire intensă pentru fiecare din noi la mijlocul retrogradului. Este un momentul purificator al planetei de comunicare, care intră în inima Soarelui, un moment de încurajare pentru a ajunge profesional și financiar acolo unde ne dorim și de a împărtăși celorlalți toată această schimbare benefică.

Horoscop 17 mai 2022. Zi plină de surprize, sub influenţa trigonului dintre Lună, Marte şi Neptun

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În această săptămână, s-ar putea să fie necesar să fii puternic cu privire la un anumit subiect, fără a fi ofensator, ținând cont și de modul în care te exprimi. Colegii de muncă te vor respecta dacă ești onest, sincer și intenționezi ceea ce afirmi. Ieși și fii social. Acesta este un moment minunat pentru eforturile depuse, pentru a primi aprecierea clienților și a superiorilor. Dacă trebuie să muncești, găsește motive pentru a fi fericit. O abordare mai jucăușă este cea mai bună în acest moment. Odihna suficientă te va ajuta să te simți mai echilibrat, indiferent de situația ta de la muncă și astfel, te poți aștepta și la o promovare.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Fii vesel și optimist, chiar dacă lucrezi în jurul unor oameni care cer perfecțiune. Cere ajutor dacă ești confuz în ceea ce privește anumite sarcini sau responsabilități noi sau să iei o decizie, cum ar fi redirecționarea abilităților tale către zona de „online”. Această perioadă te poate vedea jongland cu cerințele muncii, dar și cu nevoile familiei tale. O discuție clară ar putea limpezi aerul, atât la muncă, cât și acasă. Fă un efort deosebit pentru a fi amabil la serviciu și evită să spui lucruri răutăcioase, doar pentru efectul de moment. Acestea sunt zile grozave de relaxare și de călătorie, fie în interes personal, fie în interes de serviciu.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O atitudine prietenoasă poate ușura drumul cu colegii de muncă sau clienții care se simt stresați. Crearea de rețele, chiar și sub forma unei conversații ocazionale, poate aduce oportunități. Sfatul experților va ajuta la îmbunătățirea oricărei situații. Nu ezita sa ceri ajutor. Ce poți face pentru a-ți face locul de muncă mai productiv? Această perioadă te va face să să mai uiți lucruri legate de muncă în favoarea intereselor familiei și a visurilor pe care le ai, gândindu-te la modul cum le poți pune în aplicare. Acesta este un moment pozitiv și pentru odihnă și reîncărcare. Ai răbdare și toate se vor aranja așa cum îți dorești.

Horoscopul banilor Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este posibil să îți reconsideri modul în care îți abordezi munca sau atitudinea față de oamenii pe care îi vezi în mod regulat. O poveste de dragoste sau un flirt născut la locul de muncă poate fi în mintea ta. Aceasta este o perioadă norocoasă pentru călătorii și pentru a-ți îmbunătăți perspectivele. Dacă este posibil, oferă generos ajutor voluntar pentru orice strângere de fonduri sau eveniment caritabil sau pur și simplu pentru a aduce mici bucurii familiei, dar fără a exagera financiar. Eforturile de sensibilizare pot aduce oportunități neașteptate, dar trebuie să procedezi cu prudență. Optimismul nefondat nu aduce neapărat noroc, așa că fii echilibrat și calculat.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Prudența și previziunea te vor ajuta să faci un efort mai conștient pentru a-ți îmbunătăți perspectivele de angajare. Îți construiești un viitor mai bun sub această influență, dacă nu te obsedezi de ceea ce te temi cel mai mult. Folosește-ți imaginația pentru a te concentra mai degrabă pe ceea ce ar putea fi, decât pe ceea ce este. Vei străluci și vei descoperi satisfacția reală oferindu-ți timpul necesar pentru tine sau ajutându-i pe alții. Cea mai mare putere a ta acum constă în a-l face pe superiorul tău să arate bine, ceea ce îți va aduce beneficii financiare, care te pot ajuta să investești în ceva ce îți dorești, cum ar fi zona de imobiliare.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Această perioadă este un moment bun pentru începerea unor noi proiecte. A grijă să nu te extinzi excesiv din punct de vedere fizic sau să nu te întinzi dincolo de resursele disponibile. În acest sens, ai putea foarte bine să soliciți ajutorul familiei sau sfaturile unor persoane specializate pe situații financiare. Evenimentele viitoare te pot împinge înainte să iei decizii îndrăznețe care îți vor afecta restul lunii, așa că ia lucrurile pe rând și nu te grăbi. Ai putea fi tentat să cheltuiești prea mult pentru a-ți îmbunătăți aspectul sau căminul. Dacă ești disciplinat și știi ce faci, poți face câteva alegeri care merită cu adevărat efortul.

Horoscopul banilor Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Așteaptă-te să ai parte de o săptămână interesantă, dar plăcută. Energia ta este optimistă și te bucuri de compania celorlalți. Acest lucru este deosebit de pozitiv pentru a face orice îți place cel mai mult. Poate îți dorești să te relaxezi, să redecorezi casa sau să îți urmezi visele pe care le ai de ceva vreme. Este posibil să ai totuși o autodisciplină neobișnuit de puțină. Respectă rutinele familiare și procedurile stabilite. Întinde mâna pentru a-i ajuta pe alții și împărtășește orice expertiză cu încredere și calm și totul va fi bine.

Trei zodii care se vor despărţi la finalul lunii mai. Nu mai există şanse de împăcare pentru ele

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

S-ar putea să te simți în mod deosebit neliniștit sau oarecum leneș. Asigură-te că acest lucru nu se reflectă asupra muncii pe care o faci pentru alții. Este un moment grozav pentru o adunare de grup și împărtășirea de idei fructuoase. Rămâi cât mai organizat posibil și nu te oferi voluntar pentru nimic în plus. Graba poate duce la accidente. Alegerile impulsive pot declanșa o serie de situații neplăcute. S-ar putea să te simți deosebit de expansiv acum. Încrederea este bună, dar planificarea atentă și inteligentă sprijină succesul.

Horoscopul banilor Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ești capabil de decizii înțelepte, dar sentimentele tale sunt susceptibile să te ducă în rătăcire, cu toate că energia săptămânii este în favoarea ta. Fii gata să accepți cu calm orice provocare a rutinei zilnice. Fii foarte conștient de tensiunile ascunse care îi pot determina pe colegii de muncă să acționeze în moduri pe care nu le apreciezi. Însă, această perioadă aduce claritate și îți oferă posibilitatea de a face noi contacte pentru a-ți îmbunătăți situația financiară actuală. Fii gata să fii un reprezentant model la locul de muncă în orice efort și dacă asta nu este apreciat, astrele îți prevăd noi oportunități de serviciu, cu o remunerație satisfăcătoare.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Așteaptă-te în această săptămână unele la provocări. S-ar putea să te simți deosebit de stresat în legătură cu anumite restanțe financiare sau să ai dificultăți neobișnuite de a te înțelege cu ceilalți. Dacă la locul de muncă ocupi o poziție de supraveghere, poți fi deosebit de provocat de ceilalți. Este posibil ca mai multe domenii ale vieții tale să ajungă la o criză în același timp, obligându-te să fii mai atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Fă tot ce poți pentru a rămâne concentrat și calm. O decizie îndrăzneață ar putea stabili cursul pentru următoarele luni, unul benefic desigur, așa că fii încrezător și optimist.

Horoscopul banilor Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Aceasta poate fi o perioadă deosebit de fericită și norocoasă pentru tine. Universul îți promite o explozie reînnoită de optimism și noroc, cu toate că este posibil să fie scoase la suprafață anumite situații din trecut. Așadar, acordă o atenție deosebită situațiilor neterminate din trecut. Orice situație sau coleg pe care l-ai considerat de la sine înțeles, ar putea crea o criză minoră. Fă-ți timp pentru a aborda problemele mici, pe măsură ce apar, evitând să se transforme în traume greu de gestionat, pe măsură ce cresc. Eforturile echipei vor fi cele mai interesante și mai productive în această perioadă, așa că mizează pe colaborare, pentru interesul profesional și financiar al tuturor. Timpul de acum este unul norocos pentru călătoriile legate de muncă.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

S-ar putea ca în această săptămână să simți mai mult curaj și încredere decât de obicei. Afirmă-te într-un mod cât mai pozitiv posibil și rămâi ferm pe poziție atunci când este necesar. Această perioadă sprijină marketingul și stabilirea de contacte cu alții. Poți fi un lider elocvent și priceput, dar trebuie să te gândești și la alte surse de venit, în afară de cele pe care le obții de la actualul loc de muncă. Această perioadă aduce un accent puternic și pe preocupările familiei. Interesele de muncă vor ocupa o perioară locul al doilea față de nevoile persoanelor apropiate, fiind necesar să acorzi o mare atenție micilor detalii, ca să poți obține sursele și veniturile de care ai nevoie acum.