Horoscop rune sâmbătă 16 martie 2024. JERA vine cu oportunităţi pentru GEMENI, iar OTHILA anunţă greutăţi pentru LEU

Încă din timpurile străvechi, runele au fost considerate alfabetul zeilor, fiind simboluri sacre gravate pe pietre, lemn sau sticlă, care au originea în triburile nordice și germanice încă din secolul I. Aceste semne sunt considerate a fi conectate cu lumea supranaturalului și se spune că aduc mesaje de la zei.

15 mart. 2024, 23:11
Horoscop rune sâmbătă 16 martie 2024. JERA vine cu oportunităţi pentru GEMENI, iar OTHILA anunţă greutăţi pentru LEU
Horoscop rune sâmbătă 16 martie 2024. JERA vine cu oportunităţi pentru GEMENI, iar OTHILA anunţă greutăţi pentru LEU

Horoscop rune sâmbătă 16 martie 2024. Totalitatea runelor, împreună cu puterile și conexiunile lor, formează un sistem magic, reprezentând un adevărat centru de forță. Runele sunt utilizate și în zilele noastre, atât ca forme de divinație, cât și ca amulete de protecție și talismane norocoase.

Legenda norvegiană relatează că zeul Odin și-a tras inima cu propria sa sulită și a atârnat-o în copacul vieții, Yggdrasil, pentru nouă zile și nouă nopți, pentru a percepe semnificația mistica a runelor. Sacrificiul uriaș al lui Odin arată importanța și puterea pe care runele le dețin. Aceste simboluri sunt considerate ca fiind punți de comunicare între supranatural și natural, oferind înțelepciune profundă și putere nelimitată celor care le înțeleg mesajele. Zeul și oamenii săi foloseau runele ca vrajă pentru protecție și succes, deoarece erau considerate simboluri izvorâte din sursa destinului.

Citeşte şi: Mesajul zilei pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor, sâmbăta 16 martie 2024. Eliberare pentru Taur, împlinire pentru Rac

Chiar și în secolul I, popoarele germanice au folosit runele nu doar pentru scris, ci mai ales pentru virtuțile lor metafizice și magice. Astăzi, runele sunt un instrument valoros pentru cei care caută înțelegerea profundă a situațiilor, predispozițiilor sau răspunsurilor subtile la întrebări. Fiecare rună are mai multe semnificații, iar interpretarea lor este variată și se bazează pe semnificația exactă a acestor pietre magice.

Runelor nu le lipsesc puterea și misterul nici în zilele noastre. Ele continuă să fie considerate un instrument de mare valoare, folosit pentru ghidarea și protecția spirituală. Prin înțelegerea și utilizarea lor, putem obține claritate și putere pentru a lua cele mai bune decizii în viața noastră.

Citeşte şi: Horoscopul suprem al primăverii 2024. Noroc uriaş pentru Berbec şi Balanţă, o nouă relaţie pentru Taur. Probleme cu familia şi casa pentru Săgetător

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – EHWAZ. Aceasta runa iti semnaleaza ca este o vreme de tranzitie si transformare. Indica schimbari de tot felul : de casa, de atitudine, de viata, de directii de afaceri sau de relatii personale. Ehwaz te informeaza ca ti se cere sa faci fata oricaror tranzitii necesare si sa le gestionezi cu harnicie. Ai parte de o stare de progres continuu, de o notiune de crestere care este legata de o afacere sau de dezvoltarea unei idei sau a unui proiect. Exista multa miscare la orizont. Acum este momentul sa permiti vechiului sa moara ca sa faca loc pentru nou.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – INGUZ. Cand apare aceasta runa, mesajul este sa fii mai atent la ceea ce se intampla in jurul tau, sa petreci mai mult timp in natura. Sa fii atent la ceea ce se petrece in corpul tau, sa ai grija de dieta si de programul de exercitii.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – JERA (cu fata in sus). Runa indica faptul ca inca va fi nevoie sa pui efort si sa nu stai pe spate si sa astepti. Asigura-te ca esti bine pregatit pentru pasul urmator. Fa tot ce poti din aceasta oportunitate astfel incat viitorul sa iti fie excelent pe toate planurile.

ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalata – LAGUZ. Runa este simbolul florii plutitoare pe apa care merge lin incotro o duce curentul apei iar daca exista un blocaj, ea va pluti cu gratie in jurul sau si va gasi o alta cale. Runa este conectata cu energia zeilor oceanelor Skadi si Njord. Ea sfatuieste sa iti conservi energia ca sa obtii rezultatul dorit, chiar daca dureaza mai mult timp si sa ai abilitatea de a avea simtul umorului treaz pe drum. Curgi si razi!

ETALARE RUNE pentru LEU

Runa etalata – OTHILA (cu fata in jos). Poate ca o destinatie finala ti se pare prea departe. Te poti focusa pe ceva mai realizabil? Gandeste-te la ce poti obtine pas cu pas, ca sa ai puterea sa obtii visul mare. Viata pare nedreapta uneori, dar aceste situatii te fac sa cresti. Nu uita sa ii apreciezi pe toti ce iubiti atunci cand ei apar.

ETALARE RUNE pentru FECIOARA

Runa etalata – PERTH: Iata un sfat de la aceasta runa : dorinta de a rezolva si solutiona totul nu duce mereu la ceva bun. Realizeaza-ti pozitia intr-un moment atemporal, in care nu exista trecut si nici viitor, ca sa ramai in aici si acum. Doar aici poti sti sigur ca totul este in ordine. Doar de aici poti accesa viitorul. Acest moment nu dureaza mult dar este necesar. Este bine sa existe in viata ta putina nesiguranta ca sa nu te mai ascunzi intr-un trecut neproductiv. Acum, cand un nou viitor se naste, te vei bucura de un nou stil de viata. Nu forta acest proces, dar nici nu interfera cu el.

Citeşte continuaarea pe SFATULPARINTILOR.RO.