Horoscop rune. SOWULO cere linişte în weekend, WUNJO anunţă marele jackpot

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

09 dec. 2023, 07:13
Horoscop rune. SOWULO cere linişte în weekend, WUNJO anunţă marele jackpot

Horoscop RUNE mistice sambata 9 decembrie 2023. Mesaje din magia supranaturalului.  Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 9 decembrie 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Mihai Voropchievici dezvăluie care este semnificația ultimei cifre din data de naștere! Care sunt nativii care se află în pericol

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – EHWAZ: Runa germanica Ehwaz semnifica miscare, progres si este asociata cu calul. Aceasta runa transmite celui ce o primeste faptul ca urmeaza vremuri de transformare si de schimbare benefica si necesara in sensul de progres si dezvoltare. Fa fata tranzitiei care este fireasca in viata si permite ca tot ce este vechi si nefolositor sa iasa cu gratie din viata ta. Nu opune rezistenta.

Horoscop decembrie 2023. Tamara Globa anunţă cumpene mari pentru două zodii

Horoscop RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Gebo: Aceasta runa simbolizeaza actul daruirii sub toate formele sale. Ea are in spate legenda Brunhildei. Sigurd erou legendar ucide dragonul fioros si-i ia inelul pe care il purta la gat. Apoi, trecand de cercul magic de foc, o gaseste dormind pe Brunhilda, frumoasa luptatoare Valkyrie, care era tinuta prizoniera de Odin pana cand un muritor curajos o va salva.  Sigurd ii daruieste inelul ca simbol al iubirii lui vesnice.

Horoscop RUNE pentru RAC

Runa etalata – Kaunaz:

 aceasta runa simbolizeaza creativitatea, inspiratia si intelepciunea. Tu ai toata inspiratia interioara de care ai nevoie sa rezolvi o problema sau o situatie care apare pentru tine. Da la o parte orice anxietate sau frica pe care o ai despre aceasta situatie si tine minte ca tu ai puterea de a gasi solutia potrivita tie. Runa mai poate indica ca este nevoie sa dai drumul trecutului sau vechilor obiceiuri ca sa poti vedea cu claritate.

ETALARE RUNE pentru RAC
Runa etalata – Kaunaz: aceasta runa simbolizeaza creativitatea, inspiratia si intelepciunea. Tu ai toata inspiratia interioara de care ai nevoie sa rezolvi o problema sau o situatie care apare pentru tine. Da la o parte orice anxietate sau frica pe care o ai despre aceasta situatie si tine minte ca tu ai puterea de a gasi solutia potrivita tie. Runa mai poate indica ca este nevoie sa dai drumul trecutului sau vechilor obiceiuri ca sa poti vedea cu claritate.

Horoscop RUNE pentru FECIOARA
Runa etalata – PERTH (cu fata in sus). Va incepe un nou capitol in calatoria ta prin viata. Oricum, asta poate insemna, precum intr-o carte, ca e nevoie sa se inchida unul ca sa poata incepe urmatorul. Este o vreme in care sa te bazezi pe abilitatile si cunostintele tale ca sa obtii cel mai mare succes de la noul inceput. Nu te baza numai pe destin ci si pe judecata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.