Horoscop rune. Wunjo vine cu provocări, ce zodii au mare noroc în această săptămână

Zodiile Leu, Fecioara si Varsator se pot bucura de favoruri imense pe care soarta este pregatita sa le ofere acum. Pentru alta zodie, Rac, vorbim depre un marcaj important de destin.

07 mart. 2022, 19:44
Horoscop rune. Wunjo vine cu provocări, ce zodii au mare noroc în această săptămână

Horoscop rune pentru aceasta saptamana 28 Februarie – 6 Martie 2022. Este saptamana marilor schimbari pentru foarte multi nativi. ucrurile se revigoreaza si speranta reapare astfel ca noi sa reusim sa cladim un alt plan, mai bun si mai viabil. Asadar, se intampla lucruri mari! Iata mai departe detaliile saptamanii pentru fecare zodie:

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 7-13 martie 2022. Relaţiile nativilor din anumite zodii cu partenerii de viaţă se fragilizează şi pot lua decizii greşite
Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este o saptamana in care trebuie sa va calculati cu atentie fiecare miscare. Ori din pricina contextului actual ori din cauza unor actiuni pe care le-ati intreprins mai demult, va pozitionati intr-o perioada delicata, cu multe riscuri. Partea buna este ca vi se ofera posibilitatea sa diminuati aceste riscuri si sa faceti un slalom printre printre provocari. Asadar, atentie mare la tot ce faceti!Runa etalata – EIWAZ. Este runa ce simbolizeaza copacul vietii, magia si visarea. Cuvantul de putere este “unitate” asa cum exista forta unificatoare puternica a naturii ce creaza o fundatie ferma a vietii. Runa este conectata cu energia lui Odin, zeul suprem. Are o energie pamanteasca, asemanatoare cu a copacilor. Eiwaz iti vesteste ca ai energia de a construi un plan solid de actiune si de a tine de proiect cu consecventa pana cand apar rezultatele dorite.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativii Taur sunt mai sentimentali decat de obicei. Cei care sunt in cautarea iubirii au sanse mari sa intalneasca o persoana pe gustul lor. Ceilalti, se vor axa pe chestiuni ce tin partenerul de viata, de o vacanta romantica si o vor lasa mai usor pe plan profesional. Meritati aceasta pauza, dar aveti grija sa nu dureze mult! Runa etalata – Hagalaz: Aparitia acestei rune poate fi un indiciu ca trebuie sa renunti la trecut. Doar prin distrugerea anumitor atasamente emotionale poti merge mai departe. Desi Hagalaz reprezinta distrugerea, ea poarta semnul renasterii.

Horoscop Pavel Globa. Zodiile care vor avea noroc chior în martie
Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O saptamana foarte buna pentru nativii Gemeni. Demult aveati nevoie de un semn divin pentru a va recupera curajul si increderea si iata ca in sfarsit apare. Actiunile voastre vor fi inspirate si foarte bine orientate in zilele care urmeaza. Sunteti protejati de rautatea celor din jur, de invidii si de alte piedici si va puteti vedea un drum lin si armonios spre ceea ce v-ati propus sa faceti. Runa etalata – INGUZ (cu fata in sus). Inguz indica o perioada buna sa incepi proiecte noi pentru ca ai energie si motivatie sa schimbi lucrurile in bine. Totusi, este nevoie sa tai vechile legaturi pe actualele proiecte ca sa poti incepe unele noi. Daca relatiile de familie sunt importante, acum este un timp pentru a imparti si arata apreciere pentru ei, in special daca e vorba de membri tineri de familie. Poti identifica obiecte de familie cu semnificatie speciala si sa spui celor dragi mai tineri despre ele si ce inseamna pentru tine.

Horoscop rune Rac (22 iunie – 22 iulie)

O saptamana cu importanta majora pentru nativii Rac. Fie ca va astptati, fie ca nu, zilele acestea se vor intampla lucruri care va vor marca viata. Runele surprind sapamana aceasta prin schimbare dar nu sunt suficient de explicite daca schimbarea va fi in bine sau in rau. Runa etalata – LAGUZ. Runa este simbolul florii plutitoare pe apa care merge lin incotro o duce curentul apei iar daca exista un blocaj, ea va pluti cu gratie in jurul sau si va gasi o alta cale. Runa este conectata cu energia zeilor oceanelor Skadi si Njord. Ea sfatuieste sa iti conservi energia ca sa obtii rezultatul dorit, chiar daca dureaza mai mult timp si sa ai abilitatea de a avea simtul umorului treaz pe drum. Curgi si razi !

Leu (23 iulie – 22 august)

Poate printre fericitii zodiacului, Leii se pregatesc pentru o saptamana inedita. Totul se indreapta in viata voastra. Reusiti sa ajungeti la niste intelegeri care sunt in favoarea voastra si rezultate bune vor aparea chiar si acolo unde nu va mai asteptati. Si iubirea va inflori pe acest teren frumos! Runa etalata – PERTH. Perth este runa misterului, a tuturor aspectelor ce sunt necunoscute, ascunse, oculte dar care ne sunt de ajutor si vin spre noi pentru a ne fi de folos. Ea rezoneaza cu scopul, planul facut in culise, prepararea si promisiunea pentru un viitor mai bun. Perth este despre lucrurile ce ne afecteaza si de care nu suntem constienti, din divinitate. Este conectata cu zeita Frigg, zeita aspectelor feminine si are o energie a apei. Perth iti vesteste acum ca exista aspecte magice ale unei situatii ce te preocupa. In culisele universului, lucrurile se “coc” pentru tine si pentru binele tau cel mai bun. Nu tot ce vrei e bun pentru tine. Ai rabdare si incredere.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Urmatoarele dupa lei sunt fecioarele care se bucura si ele de succes si implinire. Va mai vine si voua sufletul la loc, suficient cat ati avut de tras pana acum. Pe toate planurile lucrurile bune incep sa apara si sa se aseze pentru ca si voi sa reusiti sa construiti ceva! Cata speranta si vesti bune, merita sa va bucurati! Runa etalata – RAIDO / intors : Relatiile personale sunt acum accentuate si necesita atentie din partea ta. Rupturile de relatii pot aduce mai multa implinire si satisfactie decat uniunile lor. Mentine-ti un bun simt al umorului, indiferent ce se intampla. Chiar si esecurile sunt oportunitati in care esti redirectionat spre drumul bun. Ai incredere in proces.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

O saptamana in care veti infrunta multe. Chiar daca veti avea initial tendinta sa va feriti din fata taifunului care se indreapta spre voi, va veti replia si veti alege sa dati piept cu orice problema si sa-i gasiti solutia. Stiti ca totul depinde de voi si nu veti amana pe mai tarziu ce puteti face acum. Curaj, va fi bine pana la urma! Runa etalata – Tiewaz: Runa Teiwaz (Tiwaz) simbolizeaza liderul, succesul in lupta, sacrificiul personal. Runa face referire la legendarul luptator norvegian Tyr, care s-a batut pentru a-si salva poporul si si-a pierdut bratul cand l-a invins pe lupul gigant Fenris. Desi Tyr a fost victorios si a aratat un curaj incredibil, victoria sa a venit cu un pret personal urias. Victoria lui Tyr a eliberat poporul sau, insa sacrificiul personal a fost incredibil de mare. Desi Teiwaz este o runa pozitiva, mesajul sau este de responsabilitate, loialitate si indatoriri.

Horoscop rune Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunteti mai curiosi si mai dornici decat de obicei sa faceti o schimbare, sa exlporati ceva nou sau sa traiti o aventura. Dorinta voastra se va implini pana la urma pentru ca veti cauta numai provocari care va vor face sa simtiti ca traiti! Runa etalata – WUNJO (cu fata in sus). O calatorie importanta este pe cale sa inceapa, pentru tine sau pentru altcineva ce calatoreste sa te viziteze. Intreaga experienta va avea o finalitate de mare succes, in special daca implica un nou proiect sau o noua aventura. Tine minte sa recunosti si sa recompensezi pe cei ce te-au ajutat in trecut, indiferent cat de mica a fost contributia lor. Ei te-au ajutat sa ajungi in acest punct al calatoriei vietii tale.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

O saptamana cu rezolvari pe toate planurile, dragi Sagetatori. Se limpezesc lucrurile pentru voi, gasiti resurese dar si inspiratie sa puneti totul la punct. Odata ce veti vedea ca lucrurile sunt in ordine, viata voastra va capata un alt sens. Demult asteptati acest moment! Runa etalata – ODIN. Semnificatie NECUNOSCUTUL. Runa fara niciun semn pe ea inseamna ca necunoscutul si nevazutul sunt active acum in viata ta. La inceputuri era nimic si la sfarsit ramane nimic. Controlul nu poate fi folosit asupra a ceva ce inca nici nu exista. Ce ti se solicita este sa te arunci cu incredere in acest necunoscut. Da fa asta cu bratele total goale si cu o credinta de nezdruncinat. Ce te va sprijini total este puterea creativa a Necunoscutului vietii.

 

Horoscop rune Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii Capricorn sunt din nou in centrul atentiei si printre privilegiatii saptamanii. Voi primiti un cadou, primiti vesti, se intampla lucruri iar acest nou context va este pe plac. Vi se deschide drumul spre evolutie, atat pe plan profesional cat si personal. Runa etalata – Algiz : Ceea ce ai nevoie acum este de actiune si de un comportament potrivit si bine incadrat in timp ; activeaza tot ce ai mai bun din tine insa nu la o viteza foarte mare. Starea de siguranta iti este acum cea mai buna aparare. Sfatul este sa rezisti emotiilor si sa iti mentii mintea calma si cu o viziune clara pentru a te descurca cu orice situatie. Trebuie sa te concentrezi ca sa iei cele mai bune decizii.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Se intampla lucruri bune si pentru nativii Varsator. Veti observa o revigorare pe toate planuril, chiar si acolo unde erati gata-gata sa abandonati totul. Viata voastra va deveni in urmatoarea perioada mai buna si mai frumoasa iar voi veti fi mai generosi si mai frecventabili pentru cei din jurul vostru. Runa etalata – DAGAZ. O descoperire majora iti este la indemana. Rezultatul potrivit este inevitabil dar nu e previzibil. Momentul este potrivit iar transformarea ce te asteapta este de succes in calatoria vietii tale. Zorii zilei au lasat locul luminii puternice a zilei pline. Insa tine minte sa nu te scufunzi total in viitor pentru ca ar fi ceva nesabuit de facut. Ramai in prezent.

Horoscop rune Pești (19 februarie – 20 martie)

Este o saptamana cu schimbari majore pentru nativii Pesti. Fie ca vreti, fie ca nu, viata voastra va merge pe un drum nou la care nici nu v-ati gandit. Dar asta este cat se poate de bine pentru ca runele pun si speranta in acest horoscop, speranta ca va fi mai bine. Nu ratati oportuitatea unui job nou sau a unei oferte primite printre randuri. Runa etalata – Hagalaz: Este nevoie sa distrugi ceva din trecut sau din prezent pentru a avea parte de o schimbare in bine. Chiar daca iti este frica de pierdere, ea este in folosul dezvoltarii tale, personale sau profesionale.