Horoscop SĂPTĂMÂNAL 17-23 aprilie 2023. Energia eclipsei aduce noi începuturi! Încotro ne îndreptăm

Saptamana aceasta va fi inselator de calma la inceput, pentru a deveni complet operationala joi. Luna noua in Berbec  eclipseaza Soarele, Venus si Lilith, Luna neagra, ispitesc un sfert din zodiac sa razvrateasca in noaptea de 20 aprilie, apoi Mercur devine retrograd in dimineata urmatoare. Luna Noua aduce un val de energie, vitalitate si ambitie mentalitatii noastre.

17 apr. 2023, 11:31
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 17-23 aprilie 2023. Energia eclipsei aduce noi începuturi! Încotro ne îndreptăm
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 17-23 aprilie 2023. Energia eclipsei aduce noi începuturi! Încotro ne îndreptăm

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 17-23 aprilie 2023. Vrem sa facem noi inceputuri. Asadar, gandeste-te la ce ai putea activa pentru a-ti aduce mai multa bogatie, pasiune si implinire in lumea ta. Si ia masuri rapid, caci retrogradul lui Mercur poate incurca niste planuri.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In aceste zile ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a crede pe cuvant oamenii si sa te uiti de doua ori inainte sa traversezi strada si in general sa faci orice. Exista o energie potenta si competitiva in aer si oamenii pot sa fie asa de bagati in ale lor incat nici sa nu realizeze cat de inacceptabile social sunt actiunile pe care le fac. Fii atent asadar si la actiunile tale fata de alti oameni, verifica de doua ori ce faci, ce spui, de ce spui. Totodata, acest sector este si despre zona ta digitala, deci ai putea si ar trebui sa fii mai suspicios decat de obicei la tot ce citesti in media, la tot ce iti apare pe feedurile sociale in aceste zile. Nu orice stire inseamna adevarul. Nu orice poza a cuiva inseamna ca este cu adevarat mai fericit decat tine. Deci tu vezi-ti doar de proiectele tale si astfel treci cu bine de aceasta energie a saptamanii. Insa la ce e buna aceasta energie penetranta este ca iti potoleste procesul hiperactiv de gandire si te apropie de oameni cu care impartasesti aceleasi interese. Indreapta-te spre grupul de suflete de care apartii. Tu fii asa cum esti de obicei, delicat, cu imaginatie si spiritual si te vor gasi ei!

Citeşte şi: Horoscop special eclipsă de soare hibridă 19-20 aprilie 2023! Moment crucial pentru zodii

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Inconjoara-te cu oameni care te sustin, cu carti si cu instrumente spirituale in aceasta saptamana. Emotiile – fie constiente sau nu – care se pot declansa acum te pot afecta profund, deci daca simti cum treci de la bucurie la anxietate si furie fara sa te provoace nimeni, sa stii ca de vina este aceasta forta planetara. Pune-ti intentia sa nu actionezi in niciun fel sub imperiul acestei fluctuatii chiar daca asta inseamna sa vorbesti mult cu un prieten despre ce simti. Oricat ti se pare de provocator acum, sa stii ca poti sa supravietuiesti si poti chiar sa ajungi la miezul acestui cauze ce sta la baza sentimentelor tale si care pana acum nu ti-a fost clara. Intre timp, mentine un profil mai scazut social si bazeaza-te doar pe ce iti este foarte cunoscut.

Citeşte şi: Ultimele zile cu Mercur DIRECT în Taur. De ce trebuie să profite TOATE zodiile înainte de RETROGRADUL din 21 aprilie 2023!

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este o saptamana importanta pentru toata lumea, dar in special pentru zodia ta. Si nu e vorba doar de munca ta. Este si despre sufletul tau care conduce toate procesele de transformare din interiorul tau si caruia nu ii dai mereu atentie prea mare. In loc sa continui sa mergi pe pilot automat, te forteaza sa faci o miscare curajoasa pentru tine. Va fi provocator sa sustii aceasta forta daca nu o intelegi. Dar nu trebuie sa astepti sa astepti ca lucrurile sa vina buluc peste tine. Fa ce stii tu sa faci mai bine : joaca-te de-a scenariile viitoare, gandeste-te la varii consecinte si asteapta sa actionezi atunci cand totul este clar in capul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.