Horoscop săptămânal 3-9 ianuarie 2022. Energia Lunii Noi te face să fii cu capul în nori. Mare atenţie la ce spui şi la deciziile pe care le iei săptămâna asta

E prima saptamana completa din 2022 si inca se simte puternic efectul Lunii noi de la finalul saptamanii trecute.

03 ian. 2022, 11:10
Horoscop săptămânal 3-9 ianuarie 2022. Energia Lunii Noi te face să fii cu capul în nori. Mare atenţie la ce spui şi la deciziile pe care le iei săptămâna asta

Horoscop săptămânal 3-9 ianuarie 2022. In plus Uranus te incurajeaza sa iti reimprospatezi fortele pentru noi inceputuri. E nevoie de mai multa imaginatie, inovatie si spontaneitate!

Horoscop săptămânal 3-9 ianuarie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Fii vigilent la inceputul saptamanii sub energia Lunii noi care te poate face sa fii cu capul in nori si visator mai mult decat esti tu obisnuit cu aceasta stare, deci te decupleaza prea mult de la realitatea cotidiana. Ai nevoie sa fii prezent si atent la detalii in timp ce iti dai voie si sa visezi.

Trebuie sa gandesti inainte sa faci sau sa spui orice. Nu dureaza mult sa iti aloci putin timp de a gandi de ce vrei sa spui sau sa faci ceva. Zodiei tale impulsive ii prinde bine un asemenea exercitiu si nu e rau sa pari ezitant daca asta te face mai constient.

Evita orice fel de discutie si conflict in familie in aceasta saptamana, indiferent cata dreptate ai sau crezi ca ai. De fapt, chiar pentru urmatoarele patru saptamani, focusul tau se va muta spre viata privata, spre relaitile de familie si spre locuinta ta. Poti fi multe discutii pe tot felul de teme de la renovari, reparari, rude in vizita care agita spiritele acasa. Singura ta resursa este rabdarea pentru ca rabdarea este antidotul furiei.

Citeste si EXCLUSIV Horoscop 2022 Lidia Fecioru. Cine sunt favoriţii astrelor în acest an. Sfat important pentru toţi nativii: Ascultaţi-vă intuiţia!

Horoscop săptămânal 3-9 ianuarie 2022 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Aspectele financiare iti pot fi destul de prezente in minte la inceputul saptamanii. Acesta poate fi motivul pentru care poti avea lupte de putere cu cineva, poate chiar in legatura cu activitatile zilnice. Pentru ca Marte se afla in partea hartii tale care guverneaza stilul tau de comunicare, fii atent ca ai tendinta sa fii aprig in ceea ce spui.

Nu uita ca poti prinde mai multe muste cu miere, nu cu otet, deci vorba dulce mult aduce. Orice se intampla, ritmul acestor zile iti va accelera urmatoarele patru saptamani pentru ca vei fi foarte ocupat. Planifica sa mergi intr-o scurta calatorie sau mai multe. Asteapta-te sa citesti mai mult, sa studiezi si sa scrii dar si sa jonglezi cu multe treburi si intalniri. Ramai cu mintea treaza si constienta ca sa mentii invartindu-se in aer in acelasi timp toate aceste bile !

Horoscop săptămânal 3-9 ianuarie 2022 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Luna noua in Capricorn a fost una puternica, ceea ce inseamna ca va fi nevoie sa fii mult mai intelegator si mai diplomat cand ai de-a face cu partenerii si prietenii apropiati. Ceva poate duce spre certuri despre bani sau posesiuni. Poate ca ceva din ce detii se afla sub o disputa?

Citeste si Horoscop dragoste 2022. Cele trei zodii norocoase din horoscopul chinezesc care vor întâlni iubirea anul acesta

Poate fi chiar orice, deci fii atent si nu amplifica nimic. In contrapartida, aceasta energie va crea un focus puternic dinspre tine pe bani si posesiuni in urmatoarele saptamani. Te preocupa sa iti cresti veniturile. Poti si planifica unele cheltuieli mari, in special pentru ca te simti cam vulnerabil acum. Risti sa gandesti ca valoarea ta este data de bogatia ta, ceea ce nu este real. Fii atent sa nu cazi in aceasta capcana.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO